Sziasztok!Elnézést az offolásért!
Nincs valakinek eladó, jó állapotú, megfizethető árú,komplett nsr karbija? nem tudok évjáratot mondani, 28as dellorto phbh-ról lenne szó.
Köszönöm előre is.
hát vennék én 600 ast csak hát nincs pénz rá!:S:S de a 600as az biztos CBR lenne hát figyelj most adom el a mocit 320 ba ugye hogy van rajta sérülés is!és ebből kell motor vennem:D nos hát egy cbr-t kinéztem de ezek a negatív gnodolatok megváltoztatták a gondolataimat így hát marad a vfr sztm
Szia!
Én is Kiskunfélegyházi vagyok és egy párszor láttalak már az ötösön menni.Nekem is Nsr-em van(rendszámos).Majd egyszer gurulhatnánk.
msn-em: bence07@msn.com
hali valaki nem tud nekem eladó nsr 125(macskalámpás9-hot fékkart?
letettem az autó feljáróra és magától felborult ráadásul nem is abba az irányba amely ésszerű lett volna(ball a letámasztó fele hanem a másikba:S bassza meg az ég:'(
ha valaki tud alkatrész kösz írjon rám
itt az email címem
palykadaniel@freemail.hu
Nincs valakinek eladó, jó állapotú, megfizethető árú,komplett nsr karbija? nem tudok évjáratot mondani, 28as dellorto phbh-ról lenne szó.
Köszönöm előre is.
látom áttértél az ec-re
ácsra jössz versenyezni?
és innen honan tudjam melyik jó az enyémhez?
valaki tudna segíteni?
kösz
Én is Kiskunfélegyházi vagyok és egy párszor láttalak már az ötösön menni.Nekem is Nsr-em van(rendszámos).Majd egyszer gurulhatnánk.
msn-em: bence07@msn.com
Van egy 92-es NSR-em,még tavaly nyáron menetközben megállt alattam.Néztem a gyertyát szikra az van,az önindító is jó,nem tudjátok mi lehet a baj?
letettem az autó feljáróra és magától felborult ráadásul nem is abba az irányba amely ésszerű lett volna(ball a letámasztó fele hanem a másikba:S bassza meg az ég:'(
ha valaki tud alkatrész kösz írjon rám
itt az email címem
palykadaniel@freemail.hu