Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

új hengerszettet a hondában jó drágán, használtat meg nálam olcsón
szia szolvero, van mindenem amit le írtál. ha érdekel vegyél fel msn re ott meg beszélhetünk mindent. krisanpeter@freemail.hu
a karbit elvileg holnap viszik, de ha mégsem akkor szólok.
SOS segitsetek hol tudok Honda nsr-f 125-ös Új hengert venni! kösszi elöre is!
köszönöm
haveromnak (hondafever) van karbija jó állapotú, illetve hátsó villa, kerék, és fék is, délután szólok neki hogy nézzen be ide
Jövő hónapba nálam lesz eladó ha neked addig megfelel.haver akkor fogja elbontani.
Egyébként szükségem lenne egy hátsó lengővillára, hátsó fékrendszerre, hátsó kerékre. Ha van valakinek JC20-as akkor írjon
Oda járok csajomhoz :D De már rég nem nsr-rel.
Sziasztok!Elnézést az offolásért!
Nincs valakinek eladó, jó állapotú, megfizethető árú,komplett nsr karbija? nem tudok évjáratot mondani, 28as dellorto phbh-ról lenne szó.
Köszönöm előre is.
nemvalószínű :D elég messze van pedig jólenne valaki elvinné mert már lassan jön haza a drz
én vennék csak már van egy
látom áttértél az ec-re
ácsra jössz versenyezni?
valaki még mindig nem akar nsr-t venni? részletek eladó holmikközött
128071, ez kell macskalámpásra.
Van valaki NSR-el kecskemétrőől?:)
hát vennék én 600 ast csak hát nincs pénz rá!:S:S de a 600as az biztos CBR lenne hát figyelj most adom el a mocit 320 ba ugye hogy van rajta sérülés is!és ebből kell motor vennem:D nos hát egy cbr-t kinéztem de ezek a negatív gnodolatok megváltoztatták a gondolataimat így hát marad a vfr sztm
a termékszáma kellene...
http://www.nagyvas.hu/motorosb...
és innen honan tudjam melyik jó az enyémhez?
valaki tudna segíteni?
kösz
ha benzint is kap akkor valószinü hogy kinyomta a főtengely szimeringet
Szia!
Én is Kiskunfélegyházi vagyok és egy párszor láttalak már az ötösön menni.Nekem is Nsr-em van(rendszámos).Majd egyszer gurulhatnánk.
msn-em: bence07@msn.com
Sziasztok!

Van egy 92-es NSR-em,még tavaly nyáron menetközben megállt alattam.Néztem a gyertyát szikra az van,az önindító is jó,nem tudjátok mi lehet a baj?
raktam fel egy galériát a teleszkóp szimering cseréről
www.nagyvas.hu, kb 1700 Ft az új
macskalámpáshoz csak elírtam az idegesség
hali valaki nem tud nekem eladó nsr 125(macskalámpás9-hot fékkart?
letettem az autó feljáróra és magától felborult ráadásul nem is abba az irányba amely ésszerű lett volna(ball a letámasztó fele hanem a másikba:S bassza meg az ég:'(
ha valaki tud alkatrész kösz írjon rám
itt az email címem
palykadaniel@freemail.hu