lehet, hogy engem basztak át nagyon, de nekem úgy durván 50 -re jött ki a teljes csapágy és szimmering szett. Mondjuk "nem a legolcsóbb" dolgokat vettem.
már felhomájosítottak hogy az tömíttés direkt ojan amijen
tegnap azt elfelejtettem kérdezni hogy az a ventillátor az hogy került oda a hűtőhöz?
még nem láttam ojat
sziasztok lenne egy kérdésem tőletek!
nemtudom h valaki csinált-e már motorgenereált mondjuk engem csak a csapágyak, szimeringek és a tömítések érdekelnek hogy ez összesen menyi Ft.? munkadíj meg mitudom én az nem érdekes.
meg mondjuk egy hengerfúrás, honolás mennyi?
még nincsenek meg a cuccok.
szerdán jönnek meg.
az egy gyári hengerfej tömítés. hogy lenne már rossz?
de egyépként azt is cserélem.
a dugót hibíttós ronggyal dörzsöltem meg meg minden mást a leömlőt is és leszedi a kormot.
csütörtökön fogom összerakni.
Segítségetek szeretném kérni egy 1992-es nsr-em van /képeket találtok adatlapomon a galériáknál/ olyan problémám van hogy nem indul öninditoval a motor.De az öninditó viszont szépen teker! És új gyertya is van benne ami bele való és a szikrát veri rendesen. Tolásra indul simán de amikor beindul utána meg elmegy az alapjárat valamiért. És én kompresszió hiányra gyanakszom. Szerintetek?
Van pár alkatrész ami nekem ugysemm kell mert nem ebben a vázban a motor! ha valakit érdekel akkor hivjon 06306181360 (idomok,tank ,váz kompleten, fékek...stb) ami a motor üzemeléséhez kell azok nem eladók! (Pl:gyujtás,karbi, kipufogó....) többi minden.
ez valami számíttógép ventilátor szerűség.
mer én is gondolkoztam rajta hogy egy kissebb ventit felrakok
vagy lehet nem az volt nemtudom, de nem használom csak mondom 1 szer 1 évben kb.
vagy hogy érted hogy leszivja?
van 1 kapcsolója.
de nincs bekötve mert leszopja az aksit, de csak 2 csavar és fent van.
felvonulás előtt 1 perc alatt bekötöm azt goo.
van neki egy kapcsoló amit te kapcsolsz be ha melegedik?
hát az egy ilyen sufni tuning.
még előző tulaj csinálta, felvonulásokra nagy melegben jól hűtt de amúgy nem kell.
tegnap azt elfelejtettem kérdezni hogy az a ventillátor az hogy került oda a hűtőhöz?
még nem láttam ojat
még megtekeri egy kicsit de már nincsen benne annyi hogy beindujjon ugyhogy én is mindíg belököm
nemtudom h valaki csinált-e már motorgenereált mondjuk engem csak a csapágyak, szimeringek és a tömítések érdekelnek hogy ez összesen menyi Ft.? munkadíj meg mitudom én az nem érdekes.
meg mondjuk egy hengerfúrás, honolás mennyi?
szerdán jönnek meg.
az egy gyári hengerfej tömítés. hogy lenne már rossz?
de egyépként azt is cserélem.
a dugót hibíttós ronggyal dörzsöltem meg meg minden mást a leömlőt is és leszedi a kormot.
csütörtökön fogom összerakni.
Segítségetek szeretném kérni egy 1992-es nsr-em van /képeket találtok adatlapomon a galériáknál/ olyan problémám van hogy nem indul öninditoval a motor.De az öninditó viszont szépen teker! És új gyertya is van benne ami bele való és a szikrát veri rendesen. Tolásra indul simán de amikor beindul utána meg elmegy az alapjárat valamiért. És én kompresszió hiányra gyanakszom. Szerintetek?