Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én idom nélkül motoroztam egy hétig, semmi x-aktásat nem csinált. Ment ugyan úgy, mint máskor. Más problémád lesz..
hello!
Nem tudna valaki segiteni nekem hogy honnan tudnék venni öninditó bendixet?lehetöleg utángyártottat vagy bontottat.nsr 125 f hez. segitséget elöre is köszi.
sziasztok márkatársak... egy 1998 as évjáratú nsr-hez első lámpát keresnék...már szinte egy éve keresgél egy barátnőm de nem talált használtat egy bontó műhelyben sem. Az újnak igen borsos az ára van... valaki nem tudna segiteni nekem? ha tudna valaki segiteni akkor az enderson89@yahoo.com az e-mail címem... Előre is köszönöm...

Száraz meleg aszfaltot
hello!125-ős macskalámpás nsr-hez milyen hajtóműolajat ajánlotok?
Helló
2 körlámpás nsr hez szeretnék idomot venni ha valakine van eladó irjon
a barátom érdeklődne hogy a henger dugoval elado e ! millene az ára?
csak az idomok kellenek
a tűkőr meg a tőbí hátso kel?
nemtudom.
én mentem már vele úgyis hogy semmi nem volt rajta
de azért ment
nem úgy mint szokott
de ment.
meg alapjárat is jó volt
majd holnap meglátom.
lehet megszívta magát vagy fene tudja.
holnapra kitisztul az agya aztán meglátjuk hogy beszél velem.
nekem volt ugy a nyáronn hogy nem volt rajta egy darab idom se
pöccre indult, csak annyit változtatott a motoronn az hogy ott nem volt rajta az idom hogy alapjáratonn ha rátéptem a gázt akkor lefulladt meg nagy hangja volt
menni nem tudtam vele mer minden lógott rajta de a fordulatot elég szépenn vette
hát remélem. most hétvégén festem, 1 hétig fog száradni tehát elméletileg jövő hét szombat körül rakom össze.
akkor majd meglássuk.
ha nem lessz jó felrugom a picsába az új festéssel eggyütt, ami végett véresre csiszoltam az ujjaimat. (még most is fájnak)
aztán mostmár kezd elegem lenni belőle.
idén még else kezdődött a szezon de kb 45 ezret basztam el rá!
atus100 ezen még gondolkozom... de a 25 így is kevés lesz ...
figyu..mondom hogy kell rá az idom az szopat... csak gondolj bele már ha a levegőcsavaron is egy kicsit csavarsz már mennyivel másabb... így meg aztán pláne hogy máshogy kapja a levegőt... ha kész lesz rakd össze álíítsd be a levegőcsavarral ahogy jó...aztán majd ha úgy is baszaksziik gyújtsd fel vagy vissaztérünk a tárgya még itt fórumon...
Ma haveromat akin nem volt sisak vittem haza az isten háta mögötti ki utcákba, egyszer csak a cops elém kanyarodik... vigyorog rám, lehúzza az ablakot... mondom tudod tudom....
Végül 3ezerrel megbüntetett mert nem idexeltem
hát nemtudom hallod.
nemtudom hogy melyiknek álljak neki.
tankolni molnál tankoltam asszem utoljára.
de az nem lehet tényleg hogy hiányzik az idom róla?
és ez a majdnem zárt rendszer nincs meg?
mert igazából az olyan hogy amikor megy amotor akkor a légbeömlőkön lehet érezni hogy szívja rendesen a levegőt, lehet hogy ez a baj?
bezzin szürőt cseréltél?
lehet hogy valami mocsok belement a karbiba
meg az se mindegy hogy mijen benzint tankolsz mer nekem a simsonba ha itt tankolok a faluba akkor hidegenn nem akar elindulni
nsr-be meg agip-nál szoktam tankolni, inkább elmegyek 2 faluval messzebb
bocsi de azelső sárvédőd se kel
szia ami nem kel nekem az a tűkőr aplexit-ésa hátso fogo-a tőbi kell
de aztis nemrég csináltam meg.
akkor essél neki a karbinak
magyarul takariccsad ki aztánn talánn megjavul
aha.
nekem télen leesett, de ilyen jó időben sosem szokott.
nekem nincs sztenderem, csak oldalkitámasztó.
de eddig tökéletesen működött azon is.
meg gondoltam rá énis egyenesbe állítottam de semmi változás nem volt.
plexi...
hát figyu konkrétan melyik idom kéne? mert azért visszapillantók meg plesi meg ez az nem két fillér.. hogy 25 ért odaadjak mindent... mi kellene pontosan...? írd le azt megegyezünk...
nekem akkor ingadozott az alapjárat amikor hideg volt a télenn
most jól megy alapjáratonn
meg ha kitámasztónn melegítem akkor ferdénn áll a motor és nem kap rendesen benzint és akkor néha leáll ugyhogy én sztenderenn szoktam melegítteni
te is sztenderen járattad?
hengerfely tömítés az nem lenne szabad, mert 1500 kmerrel ezelőtt lett cserélve és sosem hózom neki hidegen, mindig járatom hogy melegedjen.
a kiegyenlíttő tartályba nem nagyon vettem észre hogy menne, mert vagy fél óra egy helyben járatás után is épp hogy csak üzemi hőmérsékleten volt, tehát nem melegedett.
mongyuk az idomra énis gondoltam, de egy párszor már ment úgy hogy nem volt rajta az idom és nem volt semmi ilyen baja.
azt észrevettem viszont hogy ha nincs rajta a légbeömlő akkor nem kap elég levegőt.
nemtudom majd hétvégén kitalálok valamit.
bár akkor meg festés van betervezve.