Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kivettem már, de ugyse volt jo
nekem tiszta ott, de nem jövök rá pontosan hogy honnan jön.
énis csak a csőre tudok gondolni, mert eleinte nagyon folyott, de ahogy minél jobban meghúztam a bilincset rajta annál jobban szűnt meg a folyás, de már nem tudok rajta húzni és még folyik.
szerintem tuti hogy a csőnél folyik de mit tudok vele csinálni?
majd még holnap valami baszomnagy csavarhúzóval megpróbálok még húzni rajta, talán menni fog még valamennyi.
Hy, hát a hajótűbe nem tudom mi kell, mert nincs vizi jártasságim.
És azért nem hajtómű olaj kell bele, mert ez az olaj a blokkba megy, nem csak a váltóba hanem ez keni a kuplungodat is ha még nincs esetleg száraz kuplungos NSR-ed , ha 80w-90es hajtómű olajat raknál bele, akkor a kuplungod úgy összetapadna a sűrű olajtól hogy az életben nem működne szvsz.
Leegyszerűsítve: amit írnak a japánok( akik valószinűleg nem hülyék ha ezt a blokkot megtervezték), azt rakd bele és működni fog, nem viccből vagy marketing miatt rakták oda a Castrol 10W-40 matricát...
holnap mosd le a motort tisztára és utánna ha megszáradt nézd meg hogy honnan fojik
próbáld meg ugy hogy kiveszed a termosztátot
lehet hogy nekem is az zárt le és azér melegedett
Szép estét mindenkinek
Érdeklödök nem-e van valakinek egy ilyen csak jobbos kellene de nagyon
Előre is köszönöm
Koszka
énis ezt mondtam neki, de ő azt mondta hogy valahogy van ott víz és onnan folyik.
nemtudom már hallod.
szerintem sincs az átjukasztva, de akkor meg nem folyhat onnan.
nekem is szar a hűtés. a tágulásiba átnyomja az összes vizet. ez mitöl lehet?! szerelönél van már.... kinn meg van vagy 20 fok
de a henger ajja az szerintem nem jukas külömben mér a hengerböl jönne ki a cső?
hár hondafever azt mondta hogy a hengertalp tömítés szállt el, és hogy onnan folyik a víz.
azért akarom majd szétszedni és azt kicserélni.
és azért kérdem hogy vissza lehet e rakni mert ugye akkor az egész hengert szét kell kapnom.
Hy!
sz.tem nem gyári volt a termosztát,a városban nem volt honda bolt,szal yamaha holtba mentem, ott intézték a termosztátot meg a hengerfejtömítést is!Asszem 5k körül volt!
mijen termosztátot vettél gyárit? és mennyiér aggyák?
Mint 1 volt neki csak ott próbálkoztam mert ott fértem hozzá,de az a lényeg h a termosztát meghalt vettem másikat meg hengerfejtömítést!
de hogyha nemtudod honnan fojik a viz akkor mit akarsz szerelni?én néztem az enyémet hogy honnan fojhat és szerintem neked abbol a csőböl fojik ami a henger ajjábol jön ki
enyémenn megnem mondanám hogyha fojna valami mer 1 olaj az egész blokk ott a kipufogó körül
szerintem a hengerfej tömíttést vissza teheted
kipufogó tömíttés az mennyibe kerülhet?
Hy figy!Most gondolkozok, a hajótűbe szal a váltóba miért 10w-40 kell?Miért nem hajtómű olaj?10w-40-set mi a 4 ütemű motorokba szoktunk tenni!mit motorolaj!
de ha abba a tatályba töltöttél vizet az nem jó.
az csak a kiegyenlíttő tartály. abból nem megy víz a rendszerbe, csak oda megy ki ha felforrt.
legalábbis én így tudom.
nem ezekről.
egy pár hozzászólással előrréb.
25716 és 25717 es hozzászólásokat olvasd el.
Hello+

kössz,megtaláltam a leeresztőt!10w-40 értettem
THX
de miröl mongyak véleményt?
gyorsulásrol vagy a furatásrol?
Hy !Nekem tavaly volt ez.Felébresztettem a mocit a téli állomból(vittem műszakira),16-7km után néztem h valami gőz jön a motorból.szerezem vizet az ülés alatt töltöttem bele,de kb 0.5 dl ment bele, szal a termosztát nekem is beszart, pont a műszaki napján !Szal ez lehet h a korral jár ennél a típusnál!
hát ja.
elég durva.

na de mi a véleményed róla amit írtam?
szakértői véleményre van szükségem.
az komoj ha 8-at eszik, nem tud elmenni vele 100km-t se 1 tankal
sziasztok nekem szükségem lenne egy dupla kör lámpára és egy kilométeróra spirálmeghajtóra aki tud irjon az e-mail cimemre.

(honda nsr 125 )
hát én nemtudom hogy csökkentheted.
én így vettem hogy enyi volt a fogyasztása.
de meglepő különben mert ahoz képest hogy kevest fogyaszt megy rendesen.
meg megyek vele énis rendesen.
az biztos hogy én örülök neki hogy ennyit eszik.
először énse hittem el, mer haveré eszik 8 at ha úgy megy vele mint én.
és multkor gyorsultunk és odanyomtam.
mongyuk ő elég nagy faszságot csinált vele, mert megfuratta a hengerét, de hát ő tudja.
de hogyan tudom csökkenteni a fogyasztást?
nekem 5 liter alatt még nem ált meg
manuálba én is azt olvastam hogy 10 liter megy bele de amikor üresvolt a tank akkor csak 8 liter fért bele de akkor már azonn a lemezenn lötyögött a benzin ami a tank nyilásába van ferdén hátra áll