oks.
kössz.
egyszerűen már semmi ötletem nincs hogy mit tudnék csinálni vele.
nem olyan durván folyik, de szépen lassan csepeget a víz belőle.
olyan 5 perc alatt leér a blokk aljára kb.
meleg volt már viszonylag.
pér perce már ment.
meg kicsit ki kéne már égetni, csak idén még nem volt úgy igazán kihuzatva.
de szerinted honnan folyhat a víz?
a hondában a multkor még azt mondták hogy ott a csőnél folyik, mer hogy szar a cső.
tegnap újat raktam rá és még mindig folyik.
de már jobban nem tudom meghúzni a bilincset.
már néha ilyen hülyeségek jutnak eszembe hogy a blokkból folyik meg hasonlók.
Hellosztok!macskalámpás nsr-be mennyi olaj megy bele a váltóhoz?a matrica szerint ami a beömlő nyílás mellett van 700cc van írva,én ebből 7 dl-re következtetek,de még csak 5 dl öntöttem bele és a kémlelőnyíláson már a max fölött van a szint.köszi!
A gyertya biztos h jó! Én is a trfora gondoltam vagy még esetleg a kondira. Majd jövö héten kiderül ugyis szét lesz buritva teljesne a motor. Kösszi a segitséget!
hali emberek.
csináltam egy videót a gépről. http://www.sportmotor.hu/motor...
szerintem mostmár talán rendben lessz.
tegnap ugye állítgattam az alapjáratot.
ma beindíttom 4 ezres alapjárat.
gyors visszaveszem a szokásos 1500 körülire és hagyom járni.
jó darabig megy is semmi gond, mere egyszer csak megint 1000.
megint állíttok rajta akkor meg kis idő múlva 2000 visszavettem és így már jó lett.
viszont a kurva víz még mindig folyik.
de már nem lehet hogy abból a csőből.
úgy meghúztam mint az állat + új cső de még mindig folyik.
olyan mintha közvetlenül a kipufogó alól jönne.
de onnan meg nem jöhet.
segítsetek légyszi.
köszönöm.
ha ilyen probléma van akkor lehet rossz a gyertya, gyertyakábel, de akár a trafó is. de a helyedben (ismerve a magyar motortuningot) méretnék egy kompressziót.
már nincs bent (2 éve télen volt) mondom magamba összedobom a blokkot szobába ne kint a hidegbe kelljen de akkor már felhoztam a vázat gy belepróbáljam meg minden nem-e ment össze vagy valami aztán kerék kormány stb
akkor még belefér egy szőnyeg
de akkor videót is kérünk
valahol láttam egy videót ahol a srác valami nagy sportmotorral a nappaliban füstölte a gumit
de azér az mz az jobb lenne
lehet a szikrát nem jó helyen kapja nem elég erős stb karburálás se biztos hogy jó... extrém esetben (bár ha magyar volt a motor ez a legvalószínűbb) nincs kompresszió, henger dugó gyűrű
Sziasztok segitséget szeretnék kérni! Az elmult napokba vettem egy honda nsr 160-as polini hengerel de valami miatt nem indul.
Szikra van penzint is kap de mégsemm indul el:S Mi lehet a baj? elöre is kösszi!
henger dugóval nem eladó külön... csak a blokk egészben... ugy 40.000 Ft az ár azért ennyi mert ha csak valaki új dugó gyűrűt csapszeget vesz felujításkor...az is majdnem 30 ba kerül... egyébként a blokk hibátlan... kipróbálható... míg valaki el nem viszi az elsőkereket pl :)
kössz.
egyszerűen már semmi ötletem nincs hogy mit tudnék csinálni vele.
nem olyan durván folyik, de szépen lassan csepeget a víz belőle.
olyan 5 perc alatt leér a blokk aljára kb.