Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Van egy 25-ös nsr em és nem tudom mi lehet a baja!(segítsetek)! hidegen hibátlanul megy, pöccre indul, bemelegszik rendesen 4 ezres fordulat felett nem megy a motor, nem nyit ki a pover, fordulatszámmérőm ugrál! Ha tudtok valamit segíteni légyszi írjatok!
sikerült összerakni is vagy csak szét szetted?
szerintem az hengerfej tömíttés az nem fasza mer a hengerfej körbe jukas a tömíttésenn meg csak 2 ojan ovális juk van ott nem fog átmenni a viz
dugót mivel tisztítottad le?
oké küldheted
oke kuldheted
és hol lehet elérni téged?:P
Adamomester engem érdekelne a dugatyu meg a henger hengerfejel együtt! mennyi az ára?
Sziasztok!
Gondoltam megosztom alkotásom Veletek!
Már csak a Szivére várunk + még 1-2 apróság
Mindenkinek kellemes,és élményekben gazdag szezont kívánok!
még ma este felrakom a mépet a "kilóméteórameghajtásról..." szal ami a kerékbe megy bele...
vannak ilyen okos emberek.
azt hiszik hogy ők odamennek aztán mindent tudnak, meg látatlanban megállapítják a motorról hogy ez nincs felújítva.
haverom eladta a 125 ös dtjét. felújították, új dugó csapágyak stb.
aztán a gyerek pár nap múlva hívja őket hogy adják vissza a pénzt mert hogy ez nincs felújítva.
mondják neki hogy vigye el szerlőhöz és nézesse meg.
elvitte aztán hívja őket hogy jééé tényleg fel van újítva.
Idejön a gyerek beindítom ez főtengelyes mert fémes hangja van.... okés akkor Sziasztok és már toltam is befele neki se álltam befogni a kipuff-ot mert fölöslegesen magyarázna az ember nembaj majdcsak szezonban elmegy és jöhet a nagyobb gépezet
Szia Ricsi!
mél ment!
e-mail ment
de, írd le a részleteket, engem érdekel
Helló Skacok/Urak!

Szükségem lenne egy '93as NSR-hez való hengerszettre!
Aki tud segíteni írjon!
csanadlee@gmail.com

Köszönöm!
ez nagyon jó amit írtál a végén.
még régebben olvastam nagyon nagy.
"tesztpilóták kíméljenek"
Hali mindenki még mindig eladó nsr-em Ma voltak megnézni.. inkább nem nyilatkozom a részletekről Ez lenne az
felrakom az összes képet amit csináltam.
hátha érdekel valakit.

miért nem mondta senki hogy a hengert lelehet venni anélkül hogy a hengerfejet levennénk?
én azt hittem hogy ahoz azt is le kell venni.
mz nél meg hasonlóknál úgy van.
na de mind 1 nem cserélek tömítést mert tökéletes a hengerfej tömítés, semmi hibája nincs.
majdnem olyan mint mikor megvettem.
rakok majd fel képeket a mocskos részletekről.
a legjobbam nekem is 4 alatt van,de ez a 4,1 is meglepett várossal meg azért haladósan.általában 4,5 felett,5 körül szokott
5 alatt még teljesen jó.
91 es nsr125-ös blokk komplett elektronikával, hűtéssel kipufogóval vagy nélkül... ELADÓ! hibátlan állapotban... kipróbálható! 50-55eFt
És valakit egy eladó NSR?
hellóó, tudom ez nem az a fórum .. de nem érdekel valakit 10 hetes bordeauxi-dog kiskutya (kan, 2szer oltva,szép és erős) :) ?