Sziasztok! Van egy 25-ös nsr em és nem tudom mi lehet a baja!(segítsetek)! hidegen hibátlanul megy, pöccre indul, bemelegszik rendesen 4 ezres fordulat felett nem megy a motor, nem nyit ki a pover, fordulatszámmérőm ugrál! Ha tudtok valamit segíteni légyszi írjatok!
sikerült összerakni is vagy csak szét szetted?
szerintem az hengerfej tömíttés az nem fasza mer a hengerfej körbe jukas a tömíttésenn meg csak 2 ojan ovális juk van ott nem fog átmenni a viz
dugót mivel tisztítottad le?
Sziasztok!
Gondoltam megosztom alkotásom Veletek!
Már csak a Szivére várunk + még 1-2 apróság
Mindenkinek kellemes,és élményekben gazdag szezont kívánok!
vannak ilyen okos emberek.
azt hiszik hogy ők odamennek aztán mindent tudnak, meg látatlanban megállapítják a motorról hogy ez nincs felújítva.
haverom eladta a 125 ös dtjét. felújították, új dugó csapágyak stb.
aztán a gyerek pár nap múlva hívja őket hogy adják vissza a pénzt mert hogy ez nincs felújítva.
mondják neki hogy vigye el szerlőhöz és nézesse meg.
elvitte aztán hívja őket hogy jééé tényleg fel van újítva.
Idejön a gyerek beindítom ez főtengelyes mert fémes hangja van.... okés akkor Sziasztok és már toltam is befele neki se álltam befogni a kipuff-ot mert fölöslegesen magyarázna az ember nembaj majdcsak szezonban elmegy és jöhet a nagyobb gépezet
miért nem mondta senki hogy a hengert lelehet venni anélkül hogy a hengerfejet levennénk?
én azt hittem hogy ahoz azt is le kell venni.
mz nél meg hasonlóknál úgy van.
na de mind 1 nem cserélek tömítést mert tökéletes a hengerfej tömítés, semmi hibája nincs.
majdnem olyan mint mikor megvettem.
rakok majd fel képeket a mocskos részletekről.
szerintem az hengerfej tömíttés az nem fasza mer a hengerfej körbe jukas a tömíttésenn meg csak 2 ojan ovális juk van ott nem fog átmenni a viz
dugót mivel tisztítottad le?
Gondoltam megosztom alkotásom Veletek!
Már csak a Szivére várunk + még 1-2 apróság
Mindenkinek kellemes,és élményekben gazdag szezont kívánok!
azt hiszik hogy ők odamennek aztán mindent tudnak, meg látatlanban megállapítják a motorról hogy ez nincs felújítva.
haverom eladta a 125 ös dtjét. felújították, új dugó csapágyak stb.
aztán a gyerek pár nap múlva hívja őket hogy adják vissza a pénzt mert hogy ez nincs felújítva.
mondják neki hogy vigye el szerlőhöz és nézesse meg.
elvitte aztán hívja őket hogy jééé tényleg fel van újítva.
mél ment!
Szükségem lenne egy '93as NSR-hez való hengerszettre!
Aki tud segíteni írjon!
csanadlee@gmail.com
Köszönöm!
még régebben olvastam nagyon nagy.
"tesztpilóták kíméljenek"
hátha érdekel valakit.
miért nem mondta senki hogy a hengert lelehet venni anélkül hogy a hengerfejet levennénk?
én azt hittem hogy ahoz azt is le kell venni.
mz nél meg hasonlóknál úgy van.
na de mind 1 nem cserélek tömítést mert tökéletes a hengerfej tömítés, semmi hibája nincs.
majdnem olyan mint mikor megvettem.
rakok majd fel képeket a mocskos részletekről.
5 alatt még teljesen jó.