Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a sárga rossis motor volt benne. de mindegyikhez mást adnak, véletlenszerűen.
az a helyzet, hogy amekkora sebességgel egy simson képes húzni egy NSR -t. Hát nagy baj attól nem történhet asszem
halod.
fogtam a 22 es kulcsot és egyből kiszedtem fél perc alatt a gyertyát.
1 évig nem tudtam kiszedni, erre ittvan.
köszönöm.
viszont elég ronda volt a gyertyakép.
fekete volt, de szerintem ez csak a ma reggeli nem indulás következménye mert letöröltem és alatta már barna volt.
amit multkor felraktál galériát a makett motorokbol azok közül mejik volt a retro autókba? és azt is széjjelszetted?
mi mindig kézben fogtuk a kötelet, vagy kormány alatt átbujtatva és kézzel feszítve. így ha baj van el lehet engedni és mehet a vontató ahova akar..
hát a teleszkópszárakra. Nem volt a legkényelmesebb, de azért vezethető volt. Azért azt nem mondom, hogy túrázni is így mennék vele, de megszokható.
a végére?
nemcsavarta ki a kezedböl?
a kormányra.
hova kötötted a kötelet?
hát igen. egyszer tavaly nyáron (vagy tavalyelőtt) leállt a pusztában az NSR, és csak egy gyertyakulcs volt nálam. Mondom nem baj, kiszedem a gyertyát, kicserélem, és máris jó lesz. Csak kár, hogy nem volt nálam 10eskulcs, meg 5ösimbusz, meg csillagcsavarhúzó, hogy leszedjem az idomokat :D Úgyhogy maradt az, hogy szóltam a haveromnak, és akkor ő elkezdett hazahúzni simsonnal.
Aztán beindult végül az NSR is..
én csak 1szer vettem ki eddig a gyertyát, de akkor ki volt véve az egész blokk.
én először előröl akartam kivenni hogy ne kejjen levenni az idomot és rájöttem hogy ez nem simson mer ezenn ott van a hűttő
lehet megpróbálom kivenni. csak úgy hogy ki tudom e venni.
amikor ijenekkel kell baszakodni mindíg hogy levenni az idomot meg nemfér be a gyertyakulcs akkor gondolok a simsonra, hogy bezzeg abba 1 perc a gyertya csere
énnekem most le van véve a bal oldali idom már 1 hónapja mer hidegen nem indult aztánn mindíg baszogatni kellett a gyertyát ugyhogy nem raktam vissza mer ugyis ki kell még venni ha jön az uj gyertya
nekem pont elfér a villáskulcs szerintem annál jobb szerszám nem kell oda
ja, azt kurvajól megcsinálták anno, hogy egy gyertyát kb fél óra kicserélni. Főleg ha még oldalidom is van a motorodon..
baszki.
erre sem gondoltam.
azzal el lehet férni a váztól?
mer nekem az a probléma, rátudom rakni őket csak elfordítani nem tudom.
én 22-es villáskucsal szoktam kivenni
jaaa.
akkor megnyugodhatok?
kössz.
erre nemis gondoltam.
tényleg hát szokatt ott bent páralecsapódás lenni.
én meg már aszittem eszi a vizet.
köszönöm.
A kipufogóban levő pára a hő hatására gőzzé válik. S lőn fehér "füst". Nekem a kipufogó dob alján volt egy lyukacska, ott még a víz is csepegett mindig. Járatni kell üzemihőfokon, és abbahagyja. De amíg hideg van esténként ez igy fog menni.
meglehet azis.
épp most akartam gyertyát cserélni.
már megrendeltem szerintem a héten berakatom, mer nincs olyan gyertyakulcsom ami jó lenne hozzá.
aztán majd meglátjuk hogy mi lessz vele.
gondoltam rá énis, de csak nem.
talán 2000 kmerrel ezelőtt cseréltem hengerfej tömítést.
és sosem húzom neki hidegen.
mindig percekig melegszik aztán utánna is csak finoman megyek vele.
remélem hogy nem hengerfejes vagy ilyesmi.
lehet hogy a gyertya a hibás mer nekem is szokott egy kicsit füstölni és multkor kiégettem a gyertyát a gázonn utánna már alig füstölt
de valamikor veszek inkább másik gyetyát mer multkor már nem akart elindulni hidegenn