Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még gondolkozom rajta, de azt a srácot kérdezd meg, neki lehet hogy kell.

ja mongyuk gumi se rossz csak azt meg szilikonozni kell mer kiszárad aztán berepedezik.

na mára nekem ennyi baromság elég volt. köszönöm.
majd holnap folytatjuk.
császtok
de végülis az se rossz ha kivágom belőlük a formás és összecsavarazom őket full agresszív szögletes formát lehetne kihozni a motorból
nekem van egy tuti ajánlatom :D megveszed az idomjaim 380-ért és ajándékna hozzácsapom neked az egész motort ? most mond azt nem éri meg amúgy meg ha itt tartunk elmegyek egy gumi-shoz elhozok 10-20 autógumit felmelegítem őket és egy formába hagyom hogy megkeményedjen elesek a motor azonnal megáll és mien szép fekete színe is lenne neki

hurkapálcikával.
jaj.
ja a papírt először énis sablonnak akartam, de aztán rájöttem hogy az nem törik el ha elesel.
azért először felülre papír aztán a gitt alá.
tuti biztos.
a paprít sablonnak használnám am az üvegszál olcsó,jó,minőségi lehet 1 borulásnál eltörne,de lehet erősíteni,hurkapálcikával stb
úúú.
télleg. az nekem is van.
lehet átalakíttom a frissen szerzett idomokat.
valami fejidomot kéne kitalálnom de valami egyedit.

szerinted az jó lessz ha egy újságpapírt bekenek gittel szépen vastagon, aztán amikor már majdnem megszáradt behajtogatom valami fejidom formában?
és akkor utánna csak lefújom.
nemis tudom nem lessz egyszerű
lehet kartonpapír kéne mer az újságpapír nem biztos hogy megtartja, meg ha esőben elázik, nem valami praktikus.

am meg jah nagyából igy,csak a festés marad ki,ugyanis van szép üvegszálas kittem amiből győnyőrű szép dolgokat lehet csinálni
van 199-ért szép macskaszemes NSR,szép gyári fényezéssel külföldi papíros vagy polgár peti raidenje,és szépen lassan felidomozod
de hallod ha csak 40 ezret akarsz rászánni erre a kis átalakíttásra, akkor szerintem gyűjtesz hozzá egy kicsit és megvan egy macskalámpás ára.
vagy ilyen csináld magad ötleteket akarsz megvalósíttani, hát nemtudom. én nem állnék neki az tuti.
de ha sikerül akkor tőlem ez lessz a jutalmad -
ja hát végülis.

hungarocel tömbből kifaragod lecsiszolod lefújod azt mint az új.
Ha csak 40 000 ez a csere, akkor annyira nem gáz. 100 000 környékén lehet már használható kereklámpásakat kapni, a macskaszemes jóval több.
Nem szeretnék tervezgetni, nekem jó a macskaidom is. Eddig az tetszik a legjobban.
adoma mester tájékoztat,én az otthoni barkáccsal tökéletesen jóba vagyok
fepi3 írta még januárban:
"Helló!
Ugyanilyen problémám volt. Sajnos lámpa búrát nem lehet hozzá kapni. Nekem sajnos egy megoldás maradt, én a Hondából rendeltem komplett lámpát... 40ezer körül volt a mutatvány tavaly nyár végén. Javaslom keress bontott lámpát, hátha lelsz "aprópénzért" "

Sokba lenne az a fejidom gyártás.
Erre kell profi ember, vagy én is meg tudom csinálni? Egy idom mennyi pénz?
ja ha úgy akarod akkor akár tud neked JAMAL akár milyen idomot csinálni.
egy komplett szettet 50 ért csinál asszem.
hát meglehet ami kell:lámpa és 1 JC22es fejidom konzol ha ez megvan akkor fejidom tervezés,és üvegszálból megcsinálni ha ügyes vagy ak kb 40 körül megtod csinálni
Csak a lámpát sem lehet kicserélni rajta? Azzal annyira ormótlannak tűnik, röhelyesen néz ki.
sajna nem a macskaszemesnek más a váza,és már ebből adódóan nem lehet rárakni raident se érdemes venni,mert azt mire felidomozod benne lenne 100ba durván szóval lehetetlen sajna ha cicalámpást akarsz gyüjtögetni kell de ne add fel!
szerintem nem lehet.
az egész más fajta motor, talán csak a blokk ami még úgy ahogy olyan mint a régi.
de az egész totál más.
többe kerülne megcsinálni mint venni egy macskalámpásat. szerintem legalábbis.
ja. nemtom hogy mi van.
Hello!

A két körlámpás NSR-re rá lehet rakni a macskalámpás idomot? A körlámpás nagyon nem tetszik, de a macskaszemessel elég bejövős. Pénzemből csak a régebbire futná, alternatív megoldásnak lehetne ez. Lefestetni az idomot mennyi pénz lenne?
még ha össze lenne törve akkor inkább megérné darabolni de igy? előbb el tudná adni egybe
meg ha darabojja akkor ugyis egy csomó cucc megmarad neki
vázat ugyse fogja megvenni külön senki
jaa.
szerintem nincs gond vele, azt mondta asszem hogy működik.
de ezt énse értem miért adja el külön. na de mind 1.
én kurva jól jártam.
csak azér kérdem mer ha nagyon jóárasíttaná a gazdájja akkor lehet hogy megvenném