1. Ment mail.
2. Srácok valami gáz van az NSR-mel. Eddig ha hidegen indítottam szívatóval első pöccre indult, hidegen szívatóval 3000 körül volt a fordulat, ha eléggé bemelegedett akkor az alapjárat leesett 1500-ra és akkor visszatolhattam a szívatót és az alapjáratom 1500 körül volt.
Most alig tudtam beindítani, tolnom is kellett mire 20 perc alatt elindult. Hidegen szívatóval 6000 körül pörög, ha húzom a gázt csak lehörög, illetve szívató nélkül is. Eltel vagy 5 perc mire eltudtam vele indulni. Ja melegen szívató nélkül rendesen 1500 körül van az alapjárat és megy is rendesen, eddig ha melegen rátoltam a szívatót (pontosabban, mikor még nem volt elég meleg és kellett neki) az alapjárat 1500 maradt, most meg tök melegen is 6000-ig pörög és fulladozik a gázra.
Én arra gondoltam, hogy flasot szív vhol vagy szimmeringes.
Szerintetek?
első sárvédő felfogatása ugyanaz mint a 6 küllősnél?
(ez másnak is szól ha tudja)
sztender van?(nem oldal,hanem rendes)
hátsó gumi milyen márka és milyen profilmélységű?
hasidom volt javítva?
hát most figyelj ha ő mongyuk olcsóbban adja és ugyan olyan jó idomok akkor miért ne venném meg ezt?
most kötelező akár kiét is megvennem?
nem akkor meg!
a két szimering +olaj 3000-ből kijön, tehát nem nagy tétel. Tényleg ennyi baja van csak? Nem értem miért kell alkatrészbe szétbontani egy ilyen motort.
hát a két oldalsó idom meg a tansapkát ami lezárja, meg az a kis izé a hátsó lámpánál. ami ketté választja a 2 kör alakú lámpát.
ezeket mennyiért adnád?
és milyen állapotúak az idomok.
a felfogatások megvannak, nem töröttek?
ALKATRÉSZ ELADÓÓÓÓ ! 2 KÖRLÁMPÁS...
csak telefonon: 06 70 318 52 37 szevasztok! van egy 2 körlámpás (91-es évjáratú) 125-ös NSR-em! darabokban vagy egyben eladnám...
megvan az összes idom...
(hibák,gondok: spoilerek lefestve...de nem túl szépen:S szal ráfér egy fújás... , 2 első villa szimeringes , 50 esként használt ... de forgalomba helyezhető...) a motra hibátlan, jól gyorsul, nekem 155-öt ment.
egyben: 100 eFt alkuképes...
alkatrészekért hívj, megegyezünk...
természetesen utánvétellel is...
mifelénk vannak ojanok akik olaszországbol meg svájcbol hozzák be a törött motorokat aztánn összedobnak belöle ojat ami egybemarad
azoknál szoktak lenni eladó alkatrészek is
ti is keressetek ojant aki hozza be a motorokat lehet hogy ott olcsóban lenne alkatrész
rosszul írtad be a címzett email címét, egy nem létező címre akartad küldeni. Freemail írja is, hogy problémáik vannak, használd a freemail simpla felületet.
nemtudod ez a mailer daemonos izé mi a rák lehet?
elküldöm és utánna nemsokkal elküldi ezt a te címeddel meg egy rakat számmal meg ilyenekkel.
msn címet nem tudsz adni.
talán az működik.
hátsógumi kopott...
alsóidomok javítva... hegeszetve+üvegszállal...
7eFt /db
2. Srácok valami gáz van az NSR-mel. Eddig ha hidegen indítottam szívatóval első pöccre indult, hidegen szívatóval 3000 körül volt a fordulat, ha eléggé bemelegedett akkor az alapjárat leesett 1500-ra és akkor visszatolhattam a szívatót és az alapjáratom 1500 körül volt.
Most alig tudtam beindítani, tolnom is kellett mire 20 perc alatt elindult. Hidegen szívatóval 6000 körül pörög, ha húzom a gázt csak lehörög, illetve szívató nélkül is. Eltel vagy 5 perc mire eltudtam vele indulni. Ja melegen szívató nélkül rendesen 1500 körül van az alapjárat és megy is rendesen, eddig ha melegen rátoltam a szívatót (pontosabban, mikor még nem volt elég meleg és kellett neki) az alapjárat 1500 maradt, most meg tök melegen is 6000-ig pörög és fulladozik a gázra.
Én arra gondoltam, hogy flasot szív vhol vagy szimmeringes.
Szerintetek?
(ez másnak is szól ha tudja)
sztender van?(nem oldal,hanem rendes)
hátsó gumi milyen márka és milyen profilmélységű?
hasidom volt javítva?
most kötelező akár kiét is megvennem?
nem akkor meg!
ezeket mennyiért adnád?
és milyen állapotúak az idomok.
a felfogatások megvannak, nem töröttek?
mi kellene...? írd le pontosan...
idomokat nem adod el?
amik az f változatra kellenek?
ács itt van tőlem 10 kmerre.
ijen patent motort csak használni szabad
hol van a motor?
csak telefonon: 06 70 318 52 37 szevasztok! van egy 2 körlámpás (91-es évjáratú) 125-ös NSR-em! darabokban vagy egyben eladnám...
megvan az összes idom...
(hibák,gondok: spoilerek lefestve...de nem túl szépen:S szal ráfér egy fújás... , 2 első villa szimeringes , 50 esként használt ... de forgalomba helyezhető...) a motra hibátlan, jól gyorsul, nekem 155-öt ment.
egyben: 100 eFt alkuképes...
alkatrészekért hívj, megegyezünk...
természetesen utánvétellel is...
azoknál szoktak lenni eladó alkatrészek is
ti is keressetek ojant aki hozza be a motorokat lehet hogy ott olcsóban lenne alkatrész
de innen másoltam be. akkor a srác írta volna rosszul?
elküldöm és utánna nemsokkal elküldi ezt a te címeddel meg egy rakat számmal meg ilyenekkel.
msn címet nem tudsz adni.
talán az működik.