jaj tudom, csak nem birtam volna kitalálni hogy miért igy kérded : egyébként megvan minden persze.Mondom, csak annyi a hibája amit mondtam. Még a kulcsot kell megtalálnom hozzá mert kb 3 éve mikor megvettük annyira odavoltam érte hogy folyton nálam volt a kulcs és fogalmam sincs hová tettem. Ja és akksi talán nincs benne, meg kell néznem, de szerintem nem lesz.
Szia!
Ha birsz tegyél már egy képet róla fel,remélem nem sérült,a gumi milyen állapotban van?
El is megyek érte,ha minden rendben és megtudunk állapodni,cirka 100km-re vagy tölem.
Üdv:Misi
Persze üzemanyagcellásá alakul a motorod ha leveszed az anyagot kopp-ra vagy esetleg elmész a motorosboltba és veszel vízrobbantó gyertyát? a henger belső falát meg befested hammerite-al hogy ne rozsdásodjon
Persze, csak vizet tankolsz benzin helyett.Pontosabban desztilált vizet, de még az is jóval olcsóbb mint a benzin! És nem is kell szinte átalakitani a mocit.
2 Fajta van tudtommal... de annyi a különbség... hogy az eggyiknek a csokija 4 a másiknak meg 5
A 4 dugós a macskalámpásokban van... az 5 dugós meg a kerek lámpásokba... (Bocsi ha rosszul tudom :)
Am ennyire kell figyelni.
Nekem is van 1 eladó.Ha érdekel irj, :)
Akit érdekel nemsokára átt fogom tudni szerelni a mocikat viz meghajtásra.Először az enyémet csinálgatom prototipusnak.Az már eddig oké hogy keverve müködne (viz/benzin) de nemsokára ha minden igaz sikerülni fog magára vizre is! Csak a teljesitménye lesz sokkal kisebb szerintem.Elméletben már megvan, nemsoká a kellékek is megvannak hozzá és mehet :D nem kamu!
Amikor begyöt az aakohol, a simsonklubban többen ráugrottak.
Kérdés volt például, hogy mit szólnak a szimmeringek az alkoholhoz, egy klubtársunknak fél éve ázik egy komplett szett,eddig egyben vannak...
Többen járnak alkesz cuccal teljesen meg vannak vele elégedve.
Persze, a simson ilyen szempontból nem teljesen jó példa, meert elmegy gázolajjal is:)
Egyébként azért kezdtem el hogy kevesebbet kelljen költeni üzemanyagra, de többet is eszik úgyhogy lehet ugyanott leszek vele mint benzinnel. Viszont legalább a magyar gazdák zsebébe vándorol a pénz egy része amit a kúton fizetek, nem pedig külföldre megy, ja és környezetkímélő .
Ha birsz tegyél már egy képet róla fel,remélem nem sérült,a gumi milyen állapotban van?
El is megyek érte,ha minden rendben és megtudunk állapodni,cirka 100km-re vagy tölem.
Üdv:Misi
ma végre megjöttek a lánckerekek és a lánc.
felis rakattam őket. nagyon pöpecc.
JT lánckerekek és erősített DID lánc.
frankó cuccok.
A 4 dugós a macskalámpásokban van... az 5 dugós meg a kerek lámpásokba... (Bocsi ha rosszul tudom :)
Am ennyire kell figyelni.
Nekem is van 1 eladó.Ha érdekel irj, :)
Amikor begyöt az aakohol, a simsonklubban többen ráugrottak.
Kérdés volt például, hogy mit szólnak a szimmeringek az alkoholhoz, egy klubtársunknak fél éve ázik egy komplett szett,eddig egyben vannak...
Többen járnak alkesz cuccal teljesen meg vannak vele elégedve.
Persze, a simson ilyen szempontból nem teljesen jó példa, meert elmegy gázolajjal is:)
Egyébként azért kezdtem el hogy kevesebbet kelljen költeni üzemanyagra, de többet is eszik úgyhogy lehet ugyanott leszek vele mint benzinnel. Viszont legalább a magyar gazdák zsebébe vándorol a pénz egy része amit a kúton fizetek, nem pedig külföldre megy, ja és környezetkímélő .