Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A híradóban elmondta egy fideszes, hogy a jobbik és az mszp közösen, törvénytelen listát vezet a választópolgárokról. Nem biztos, hogy nem ő mond igazat azért mert te a jobbikat szereted. Te azt szereted, nekik hiszel aki a fideszt szereti nekik hisz. ez egyszerű mint a faék.
Mivel csalt a Jobbik?
Tetszik nem tetszik a népszavazáson az nyer akire többen szavaznak nem amelyikről neked vagy nekem van egy meggyőződésünk. A közvélemény kutatás szerint 17% gondolja úgy mint te és 60% úgy, hogy a fidesz legyen. Tehát a te véleményed az elenyésző véleménybe tartozik! Egyébként pedig amit te elmondtál az az egyik fél által hirdetett vélemény a fidesz pedig ugyanúgy elmondta az ő véleményét, hogy a jobbik is az mszp összejátszva csaltak.
Nem biztos, az hogy az az igaz amit a fidesz mond de az sem amit az a híradás mond ami a te véleményednek jobban tetszik.
Sejtheted, 2006-ig fidesz szavazó voltam. Azóta valami megváltozott
Melyik fidesz? Amelyik szó nélkül hagyja a kijelentést, hogy mesterházi visszaléptet az ő javukra? Amelyik kövér elvtársa az mszp-vel történő szükséges összefogásról beszél? Amelyik gusztustalan, törvénytelen listát vezet a választópolgárokról? Arról a fideszről van szó?
De azért mivel a fidesz elég nagy százalékon áll arra is gondolni kell, hogy az emberek többsége azt szeretné, hogy a fidesz legyen 2/3 os a jobbiktól meg ugyanúgy mentsen meg az Isten majdnem mint az mszp-től.
Aztán pár év múlva lehet a bizonyítás helyett oda jut mint a miép.
Pillanatnyilag egyik párt se bszogassa egyedül az alkotmány. Az mszp húzzon haza, a fidesz istenments, a Jobbik meg dolgozzon meg a bizalomért, hogy kétharmados lehessen
Gyere el a kopogtatócédulámért. :)
Na el is teszem magam, mindjárt úgy is kampánycsend van.
Ez szép tőled
faszomat ..szavazzatok rám...csak annyit lopok hogy simán tudjak pályázni és sokat..a többit szétosztom köztetek
itt bent maradt véletlen három szó
Alkotmánymódosításokhoz pedig, tetszik nem tetszik ez kell. És ha az nem lesz módosítva akkor nem lesz itt visszahívható mszp, akkor sem ha bevallja, hogy hazudtunk reggel délben meg este. Marad majd a hiszti, meg Budapest felgyújtása.
Akkor kell összeállnia a jobbiknak a fidesszel ha mind a ketten a parlamentbe vannak, és nem azért kell összeállnia, hogy bejusson. A kettő között ugye senkinek nem kell magyarázni a különbséget. A jobbik eddig most először jut be, hogy felajánlhasson együttműködést, és mivel még ez nem történt meg addig ez csak talány. A jobbik annyira akart egyet érteni a fidesszel, hogy bármennyire figyeltem ezt nem vettem észre. A jobbik annyira el van foglalva, és volt is a fidesz támadásával, h azt is elfelejtette, h az igazi ellenség az mszp.
akkor kell összeállni
Hát aszondom, bármilyen párt kétharmadától mentsen meg minket a Jóisten. Én egypártrendszerben nőttem fel, többet nem kérek belőle
Volt ilyen. Nem is értem, miből gondolták, hogy a csurka akár egy pillanatig is frankón radikális, vagyis télleg az, aminek mondja magát...
na má te is kezded.....faszom má a rendőrben sem bízhat az ember
Az első kormány aki megtehet sok mindent most a 2/3 elérése esetén a fidesz. Viszont ha ő nem vezeti be akkor négy év múlva adott esetben ha az mszp nyer nem lesz miért hisztizni. Hiába lesznek felgyújtva autók tv székházak, összevert emberek, nem kell sírni végig kell szívni a 4 évet, akkor hiába beszélnek majd árnyék kormányról meg Szent Korona tanokról. Nagyon nagyon kíváncsi leszek, h belegondolnak-e ebbe.
Dehogynem volt. MIÉP és Jobbik egyesülés volt
Na de eddig senki fel sem vetette ennek a gondolatát se. És jelenleg ráadásul van rendes para a parlamenti pártok körében. Vajon miért? Kíváncsian várom a fejleményeket
A visszahívhatóságra gondoltam például mint ígéret! Eddig még nem történt ez meg egyszer sem, most sem fog. És annak a pártnak nem hiszek aki azt ígéri, hogy ezt vagy azt tennék. Annak fogok hinni aki nem ígéri hanem ha odakerül, hogy teheti teszi is. Majd ha egyszer valamelyik megtette akkor jó, addig ígéretek földje.
Azért nagyon bőséggel kapcsolatos ígéretről nem tudok. Max annyiról van szó, hogy az államadósságunk kérdésével kezdeni kell valamit, hogy lélegzethez jusson az ország és megerősödjön kicsit.
Könnyű azért olyat mondani amit nem kell betartani. Amelyik pártnak jelenleg nincs esélye a kormányzásra az ajánlhat mindenkinek bőséget, boldogságot. Érje ez a párt is majd el, hogy kormányozhasson és akkor tegye is meg. Mert politikusaink egyben mindig egyetértettek a saját fizetésemelésükbe meg a költségtérítésükbe.
Azért valahol van egy párt, aki azt mondja, h legyenek visszahívhatóak. Illetve ugyanennek alapszabálya tiltja az álláshalmozást. Vajon ki lehet ez?
Persze, sajnálná, hogy négy évig nem kapnak ingyenélői fizetést.
Azért ha még élne, sztem furcsán bámulna az ibolykára meg a bajuszra...

A mostaniak meg remélem, egyszer Isten előtt eszámoltatnak majd, érdemeik szerint