Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még emlékszem, h milyen nyomort hozott Antal, de szidni csak addig szabadott míg élt. Meghalt és Szent Antal Józsefet csináltak belőle. Inkább nem mondok róla semmit, mert jót nem lehet, ha 45 év megszállás után mi is kértük volna az adósságok elengedését akkor kint is lettünk volna a vízből. Mondjuk a mostaniak mindentől független padlóra tették volna ugyanígy 8 év alatt az országot.
ide kell uj topiknév
Igen. Hitelezőink, a nemzetközi pénzügyi csoportok képviselői azonnal befenyítették Antallt. De ma már tudjuk, igazi változás nem is volt 90-ben. Hiszen a parlamentben ott ült a régi rendszer számos képviselője. Szépen átmentették magukat. Mikor lesz ennek vége?
Miért pazarolnál, lehet őket egymás mögé állítani nem?
dunába az egész t.házzal....
1 képviselő 1 golyó........
Szerintem Gorbi olyat tett, vagy olyanokat amiknek ő sem látta át a következményét. A keleti blokk felszabadult, ki kisebb ki nagyobb sikerrel. Az éhező Lengyelországnak adósságai el lettek engedve, és az akkori NSZK-nak az akkori NDK mellett még maradt annyi kapacitásuk, hogy segítsen rajtuk. A csehek megiramodtak, hogy levették azt a tetves Szlovák koloncot a nyakáról. Mi kik a legvidámabb barakk voltunk nem kértük az adósságok elengedését ezt köszönhetjük a tróger mdf-nek. Ezután jött még egy pár tróger komcsi kormány aki a sor végére penderített minket.
De sorolhatnék még szabad országokat akik kevésbé jártak jól a Szovjet nagytestvér által biztosított szabadsággal. Mert annak ellenére, hogy Moszkva a világ legdrágább városainak egyike a szuper szabad ukrajnába minden 8 évesnél idősebb lány vagy prostituált vagy éhezik. Hát nekik nem lett jó az a fene nagy szabadság.
Tévednek. Magyar ember nem felejt

Az MDF-re akkor se szavaznék, ha egyedül ők lennének. Még emléxem a tavárisi konyec plakátjukra, amivel megnyerték 90-ben a választást. Két apróság ennek kapcsán:
1. Semmi közük nem volt Szása kivonulásához
2. Ha akkor Gorbacsov összerántja a szemöldökét, hogy nupakagyí, akkor még mindig itt vannak. Elmebeteg dolog volt heccelni őket
pedig mindent elfelejt....és ebből élnek ezek a senkik......csak az utolsó 2 hét számít.......a fidesz ezért nem ír semmi programot mert legutóbb is a mikola 2 elszólásával tolták el....mostanra viszont csak a katarzis maradt......
Úgy vannak vele, hogy itt mindenki hülye és mindent elfelejt. Bírtam, hogy amikor az a tróger gyúrcsány lelépett és ment a nagy keresgetés, hogy ki legyen az új utód, akkor sem bírt magával az a ferde fejű ribanc. Minden híradásban leadták, h ők a miniszterelnök jelöltnek csak Bokrost tudják elképzelni.
Már a hajam téptem, hogy egy szerkesztő sem kérdezte meg tőle, h kit érdekel, h az mdf-nek mi a véleménye, meg mit szeretne.
98-ban én megszenvedtem a bokros csomagot. Akkor született a nagyfiam, se családi pótlék, se gyed nem járt. Kívánom a bajusznak, költse gyógyszerre, amit elvett tőlünk
és vége a mentelmi jognak....... ....egyébként nálunk furán alkalmazzák ezt a jogot.......egy alkotmányjogász szerint nem is lehetne köztörvényes bűnökre-szab.sértésekre igénybe venni
Ma olvastam egy buszon egy kampánymatricát mdf-est. Azt írta ide bokros kell.
Jót röhögtem erőltetheti az az aszalódott ribanc, de majd rájön, hogy ennek köszönhetik, h még megélhetési politikusok sem lehetnek majd a parlamentbe.
A korábbi választásokon még nem volt a jobbik ezért nem is jutott be. A jobbik a hazugságbeszéd után kezdte el szárnyait bontogatni.
akkó jóvan akkó
Félreértettél ha azt hiszed, hogy én sajnálom akár az mdf-et is!
pipifax for president!
A korábbi választáson a jobbik össze akart állni a fidesszel, hogy ne az mszp szdsz páros nyerjen. Ezt most is el tudom képzelni, de az mszpvel soha nem állnának össze, teljesen ellentétes a politikájukkal, ideológiájukkal, terveikkel....stb.
Pintérnek nagyobb fegyveres állomány van mint a magyar hadsereg és rendőrség együttvéve.......elég nyomós ok. Meg gondolom tud pár emberről mocskos dolgokat amivel megalapozta a saját biztonságát.
Na ez miatt sírva azért nem fakadok...
Ha mégy az utcán és látsz magad mögött zúdúlni egy hatalmas áradatot, na azok az én könnyeim lesznek, hogy az mdf nem jutott be...
Amennyire te tuti 100 % vagy abba, hogy nem áll össze ugyanannyira hallottam olyan embert aki ugyanennyire tuti 100, hogy összeáll. És tuti 50-50% az, hogy annak lesz igaza vagy pl. neked. :)
Sokan ugyan annyira biztosak a jobbik mocskosságába mint amennyien az, mszp vagy fidesz mocskosságába.
És azért mert te meg vagy győződve a te igazadról, attól még vannak másra voksolók kik ugyanúgy a maguk igazukba biztosak.
Még az mdf-es is elhiszi amit mond, hiszen azért szavazna, pedig valószínű ő be sem jut.
Ez a titkosítás a legnagyobb találmány Ellopunk milliárdokat, majd ha esetleg kiderül és szóváteszi valaki esetleg ügy lesz belőlle akkor titkosítjuk 80 évre államérdekből
A tévében azt látom, hogy a fidesz pödzögeti ennek működési formának a létjogosultságát Őszerinte szükség van erre, szerintem meg nem
A másik dolog amiért nem szavazok a fideszre az az, hogy az olajmaffiavezért, a keresztapát (Pintér)be fogják nyomni belügyminiszternek. A riporter amikor kérdezte csak hímeltek hámoltak. Hogy előszőr meg kell nyerni a választásokat(ez terelés mert egyértelmű a helyzet)meg még nem tudjuk ki lesz a belügyminiszter, de Pintértől sem zárkózunk el stb. Na ha valaki választások előtt két nappal biztos befutóként nem tudja a tárcák élére kiket helyez akkor még ma beadom a pályázatom, hisz akár én is lehetek. Nyakkendőt én is tudok kötni beszélni én is tudok asszem ennyi adottság elég is a többit meg majd kitanulom, hogy hogy lehet minél többet síbolni.
Ezt a pintért nem nagyon reklámozták mondjuk érthető okokból, de nem merik kihagyni pedig biztos szívessen tennék. Valamit nagyon tud ez a csávó mert a kommunisták se merik nagyon feszegetni, fosik tőlle mindenki bár érthető kipurcanni én sem szeretnék...
Úgyhogy rám a radikális jobb oldal számíthat...
Persze, mert lopott mind és a pénzt ahonnan kapták a kampányra annak vissza is osztották busásan mind. Naná, hogy ezt titkosítani kell..........
A jobbik nem fog összeállni az mszp-vel az tuti...100% a többi....hát a fidesz még belefér....esetleg még az lmp de ennyi. A vasárnap jobb lesz mint egy focimeccs

Igaza van nikk-nek a legnagyobb baj a politikai elit ami tőkésekből, "üzletemberekből" áll és valóban nincs népakarat, demokrácia csak 4 éves diktatúra.

A súlymérés, AETR agyon van bonyolítva ellenőrzés szempontjából kis hazánkban. Külföldihez tolmács, határozat, papír hegyek. A szlovákok meg 1000 kg pluszért a magyar toyota hiaceval könnyűpótot vontatónak odavágták az 500 eurós bírságot, okmányokat elvették és irány befizetni aztán majd megkapod.....és kuus.....örüljél, hogy nem verünk agyon.
Nem nekem írták direktben, ímélben kaptam, de ez tökmindegy. Ettől még sztem meglehetősen jól tükrözi a valóságot. Csak érzékeltetni akartam, mi is a legnagyobb probléma a Jobbikkal. Hát annyi, hogy jött, és kíméletlenül belerondított az idilli politikai mutyivilágba. Pedig még benn sincs a parlamentben