Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oldalról a vonatnak. Az szép, de tuti egyesek szerint, hogy a vonat volt a hibás.....
És még méltatlankodnak ! és mennek mint a cigány lova! Az amelyik bátor volt! http://barikad.hu/node/50752
Végül is akkor korlátozzuk le a szavazati jogot az adót fizető állampolgárokra. Ez sem rossz ötlet
Én még azoktól is elvenném akik tartósan segélyen élnek.
Semmit nem tesznek hozzá az országhoz, mire fel van joguk bármiben is dönteni.
Én igen erősen korlátoznám a választási jogot. Azt sem engedném, hogy több éve külföldön élők szóljanak bele, miként alakul az itthoniak élete. Sikkasztók, csalók, kemény bcs. elkövetőket is több 10 évre eltiltanék és persze több 10 évre le is csuknék, nem hogy itt kapnak 1-2 éveket meg pár millió befizetnivaló bírságot. Nade nem én hozom a törvényeket, szabályokat, szóval befoghatom
mondjuk azért ez a büntetési rendszer azért nem tetszik, mert pl autózik az ember valahol a préri közepén szinte egyedül, aztán kicsit jobban tolja és már fizeti is fele fizetését..... otthon meg lehet emiatt eszik a gyerek 2 hónapig zsíros kenyeret.
aki meg emberek százait döntötte nyomorba az meg bőszen vigyorog és csak annyit mond: nem értettünk hozzá
szóval:
gyorshajtásért (és társaiért) korbács, a másikért meg kötél
És az ilyenek még választanak! Intelligencia méréshez kötném azt is.
Legelni nem lehetne kicsapni őket, mert lelegelnék a mérgező füvet is.
De ők az okosabbak és csak azért is megmutatták
""Megmondtam nem kell sebességet túllépni és akkor meg fog szűnni a trafizás. Amíg van piaca addig nem. Ez az embereken múlik..."" Mert Te mindig ilyen extra elvárásokkal jössz elő !? Hogy ne menjen gyorsan? Meg :tartsa be a szabályokat? Gondolod elér az agyukig? Agyukig mit nem mondok? Megmondja Tv -rádió, hogy ALKOHOLSZONDÁS ELLENŐRZÉS LESZ HÚSVÉTKOR ! Erre mit tesz majd száz agyatlan ? Autóba meg egyebekbe beül és megy. Mint a birka! És még fel van háborodva , mert elveszik a jogosítványát ! Mint egy IQ teszt ! Szánalmas!
Jó lenne , de most nincs út arrafelé, ha lesz rádcsörgök
egyik ismerősöm elérkezettnek látta az időt arra hogy beindítsa a motorját husvét vasárnap
sikerült is neki ment kb 200méteres karikát egy olyan földesúton (lakott területen) ahol olyan heti 2x megy valaki végig, már az őstermelőket leszámítva
aztán már ki is figyelték a yardok, mondták neki menjen a pusztába randalírozni
mondjuk jó arcok voltak mert bukó, rendszám, és jogsi nélkül veretett aztán meg sem pofozták
de legalább józan volt................
pin lock pin lokk pinlokpinlokpinlok táráráttáttá tá rátáttáttá tá tá tá
Bárki lesz kormányon a trafizás nem fog megszűnni. Az egész megyei rendőrkapitányság állományát nézve a trafis kollégák aránya nagyon kicsi olyan 2%....

Megmondtam nem kell sebességet túllépni és akkor meg fog szűnni a trafizás. Amíg van piaca addig nem. Ez az embereken múlik...
Két jó tanács: az adatlapodon a székely himnuszt cseréld le az internacionáléra(tudod tartalomhoz a forma)
Ha lehülyézel,azt meg tedd szemtől szembe,mert igy olyan, mint ha a pajzs mögül fujkálnád a könnygázt.(nem férfias)
Sziasztok! Valaki rendszám alapján le tudja kérdezni a tulajdonost? fontos lenne!
te annyira hülye vagy, hogy vitatkozni sem érdemes veled. Jó helyen leszel te a gárdisták közt.
Akkor minden rendben.
Cserélj filmet a trafiban,és dőlj hátra.
te figyi, a jobbik nem lesz kormányon, ahhoz kicsik, de psszt
Az erdők tarra vágva,nyugdijasok,öregek ,fiatalok,kirabolva,az adónk lenyúlva,....stb,de a trafipaxos állomány az úton .
Nem hiszem,hogy bármelyik ünnepnek a fenyegetésről és a pénzbehalytásról kellenne szólni.
Egy jobb(ik) kormánnyal talán sikerül mindenkit munkára szoktatni.
A pénzbehalytás nem = a munkával.
A rendőr nem TRAFIPAXOS.
http://www.sebessegmeres.info/...

03:30 - 05:00 X. ker. Pongrác utca (Budapest)
09:00 - 10:30 XV. ker. Késmárk utca (Budapest)
09:00 - 11:00 XVII. ker. Zrínyi út (Pesti út és Pásztorfalva utca között) (Budapest)
10:00 - 11:00 M1 autópálya (Budapest)
11:30 - 12:30 XV. ker. Nyírpalota utca (Budapest)
12:00 - 13:00 IV. ker. Váci út (Budapest)
14:00 - 15:00 IV. ker. Árpád út (Budapest)
14:30 - 16:00 XIV. ker. Erzsébet királyné útja (Budapest)
17:30 - 19:00 XIV. ker. Füredi út (Budapest)
21:00 - 22:30 III. ker. Pacsirtamező utca (Budapest)
Ezek, amiket írtam, konkrétan a sebességemre voltak kíváncsiak. A Transzporter bal és középső fejtámlája közé volt téve a Fáma III. Senki nem villantott, mert csak közelről látszott, ha nagyon nézted. A Focus szintén FIII-mal, sötétzöld színű, feketére fóliázott kombi volt. Mindkettőt beettem volna blokoló nélkül. A fekete Altea meg mostanában bandázik a Kaposvár-Mernye vonalon, SCS103-mal
ezek egy része polgárőr kocsi, ami rendszámot néz, könnyű keverni. A lopott kocsikra vadásznak.
aszódon piros wagonR+ból mértek... néztem is nagyot.. mondom fura az az autó ott szembe, de egy wagonrből.. ugyanmár..tétováztam egy darabig, majd húztam egy kövéret.. még jó hogy nincs elöl rendszámom..
Engem próbáltak már megmérni Seat Altea, fóliázott Focus kombi valamint Transporter (!) típusú gk-ból is. Bármiből mérhetnek. És időnként fóliázással, vagy bőrkabátos letakarással álcázzák a műszert. Sőt, az újabb lézereknek az éjszakai műszak se gond
Köszönöm.