Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most akkor, ha a busz sávban állok a pirosnál, és mehet jelzést kap a busz, akkor megindulhatok én is, ugye?
Így van 50-es táblánál nálunk. Minden sebességkorláthoz adjál 15-öt + 3-om jóváírást a gép esetleges tévedése végett és ennyi jön ki. 90-esenél 108-ig jó vagy csekkre, de mivel csal a km óra minden járműben kicsit így 110-el ha hasítasz az még jó vagy.
tehát, ha 68-on belül vagyok akkor helyszíni sárga csekkes lenne a bünti?
s utána meg a közig. eljárás után postázák a másféle csekket?
(csiga tempóm nem veszélytett csekkel, kivéve, ha 30as kinthagyott tábla van , na azoktól fosok mondjuk)

offtopic: kocsog bringás-t pedig verném míg él...
Nem tudom írtam-e azt,hogy autópálya de ha igen és rosszul akkor bocsesz de nem nagyon szoktam eltéveszteni azért a helyesírásomra odafigyelek .
autópálya egy szó szerintem
Rajta vagyok az ügyön hidd el csak nem akarom egyenlőre túlzásba vinni nehogy a hopp helyett kopp legyen meg hát azért van mit tanulnom még na ez az igazság .
ehhez nem árt ha megtanulsz gyorsan és biztonságosan közlekedni
Hát az tuti,hogy szarul alszom ,mert már most idegbeteg vagyok másra szántam a pénzt nem nekik de nem is hibáztatom őket én voltam balfasz és nem adok több lehetőséget nekik az tuti. Megfogadom crazy papa tanácsát aztán alakítok a rendszámtartón, (vagy leveszem )hogy véletlenül ha ilyen van és megijed el tudjon bújni szegényke .

kösz mégegyszer.
szerintem semmi gond...
szerintem most májusig szarul fog aludni...de igy jár aki rendszámmal közlekedik
1 hónapon belül értesítenek...
akkor 900 és nefeleselj--nem lesz semmi.
Ha szemből kapnak le akkor máskor vigyorogj.Amúgy 3 hét múlva megkapod a csekket ha véletlenül tetszett nekik a hátsó feled is.
Amúgy kösz srácok az infókat.
Kb mikorra derül ki,hogy beszoptam mert én úgy hallottam 3 hónap a kifutása igaz ez.
köszi crazy papa ................ ja ez nem vót vicces .
pohi 60-as táblánál 100 de ez nem biztos,hogy 100 nem néztem az órára .
A trafi fixen állt a 3lábán velem szemben sövény takarásában a rendőr autó utána kb 50m-re és az is takarásban . . .
Itt nézd meg gyorshajtás
nyóccázezer
Tuti megúsztad......a szembe felvételt nem párosítja egy másikkal. Ha nem fordult utánad elsőre akkor megúsztad. De 40-es táblánál 100 nagyon durva. Lakott területen belül lassan.....lakott területen kívül nem hiszem, hogy volt 40.
áhh biztos nem
sztem sem. mit mondanának, hogy há egy iljenszínűűűű gyött annyiva előbb nem pista?
Szerintem nem...
Szasztok lenne egy kis problémám és nem tudom,hogy mire számítsak. A lényeg az,hogy 60-as táblánál kb 100 de ebben nem vagyok biztos a háromlábú előröl vett de az a gáz hogy visszafelé is arra mentem ekkor vettem észre de akkor már kb40-50-nel és az lenne a kérdés sztetek felismerték-e a motort és engem és kapok-e csekket?
köszi a válaszokat.
Szia Jozef! Neked is boldog húsvétot kívánok és egyben mindenkinek itt a sportmotoron. + soha nincs csak -.