Így van 50-es táblánál nálunk. Minden sebességkorláthoz adjál 15-öt + 3-om jóváírást a gép esetleges tévedése végett és ennyi jön ki. 90-esenél 108-ig jó vagy csekkre, de mivel csal a km óra minden járműben kicsit így 110-el ha hasítasz az még jó vagy.
tehát, ha 68-on belül vagyok akkor helyszíni sárga csekkes lenne a bünti?
s utána meg a közig. eljárás után postázák a másféle csekket?
(csiga tempóm nem veszélytett csekkel, kivéve, ha 30as kinthagyott tábla van , na azoktól fosok mondjuk)
Rajta vagyok az ügyön hidd el csak nem akarom egyenlőre túlzásba vinni nehogy a hopp helyett kopp legyen meg hát azért van mit tanulnom még na ez az igazság .
Hát az tuti,hogy szarul alszom ,mert már most idegbeteg vagyok másra szántam a pénzt nem nekik de nem is hibáztatom őket én voltam balfasz és nem adok több lehetőséget nekik az tuti. Megfogadom crazy papa tanácsát aztán alakítok a rendszámtartón, (vagy leveszem )hogy véletlenül ha ilyen van és megijed el tudjon bújni szegényke .
pohi 60-as táblánál 100 de ez nem biztos,hogy 100 nem néztem az órára .
A trafi fixen állt a 3lábán velem szemben sövény takarásában a rendőr autó utána kb 50m-re és az is takarásban . . .
Tuti megúsztad......a szembe felvételt nem párosítja egy másikkal. Ha nem fordult utánad elsőre akkor megúsztad. De 40-es táblánál 100 nagyon durva. Lakott területen belül lassan.....lakott területen kívül nem hiszem, hogy volt 40.
Szasztok lenne egy kis problémám és nem tudom,hogy mire számítsak. A lényeg az,hogy 60-as táblánál kb 100 de ebben nem vagyok biztos a háromlábú előröl vett de az a gáz hogy visszafelé is arra mentem ekkor vettem észre de akkor már kb40-50-nel és az lenne a kérdés sztetek felismerték-e a motort és engem és kapok-e csekket?
köszi a válaszokat.
s utána meg a közig. eljárás után postázák a másféle csekket?
(csiga tempóm nem veszélytett csekkel, kivéve, ha 30as kinthagyott tábla van , na azoktól fosok mondjuk)
offtopic: kocsog bringás-t pedig verném míg él...
kösz mégegyszer.
Kb mikorra derül ki,hogy beszoptam mert én úgy hallottam 3 hónap a kifutása igaz ez.
A trafi fixen állt a 3lábán velem szemben sövény takarásában a rendőr autó utána kb 50m-re és az is takarásban . . .
köszi a válaszokat.