Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz a választ! Pénzbüntetés nem annyira valószínű vagy nem annyi mert tanulok! Kiv. leszek mennyi ideig eltiltás!

Neked mennyi volt az eltiltás?
Sportkipuff nem is vette észre... az volt a legkisebb... az volt a nagyobb, hogy nincs rá jogsim! :D
eeeltiltás, meg 50-100között lé, legalábbis nekem úgy szokott lenni régebben
Én nem bőgetem a motort, ő ne tolja a babakocsit országúton, meg autópályán.
Sportkipufogó volt a gépen vagy nem?
Ha nem akkor figyelmeztetés, ha igen életfogytiglani fegyház!
Sziasztok!

A1-el 600-assal mentem kb. mennyire számíthatok? Eltiltás?
Nem vettek le, de figyelembe veszek másokat is. Egyébként hülye a téma, mert megint olyanért nyafogtok amiért nincs senki baxtatva, noha jogosan lehetne...... A németeknél megszexelnének az aprókavicsért és társaiért a hangtompító pipa nélkül vad módon. Ez is EU szeressétek ezt is ne csak a jóságokat...

Jó éjt
Te állat
Sőtt!
Az erdő állatainak,az éticsigáknak,galamboknak,stb.
Szerintem még 1-2 év,oszt feljelented az Akrapóvicsot,meg a Józsimurát,meg mindenkit.
Mi van veled?
Levettek a motorról?
le kell venni a hangos kiput.oszt minnyá nincs vita hogy hangos van rajta....de akkor a rendszámot is....
Nem.
Ment a szájtépés és nagy nehezen fizettek még egy százast.
Ma már tudjuk miért nem volt pénze a máv biztosítónak....
Látod ez a baj ez a hozzáállás. Lehet neked tetszik, de egy kisbabát toló anyukának valószínűleg nem, mikor elsuhansz mellette. Figyelembe kell venni másokat is. Ezért van egy határ amire azt mondták ez még elfogadható és másokat sem nagyon zavaró. Ez nem az életörömed elvételéért született, hanem a közösségi élet normálissága miatt.
Addig engem sem zavar a hangos kipuff még nem az ablakom alatt szól...
Szó nélkül elfogadtad?
Nem akarom védeni egyiket se mert mind szemét,csak kérdezem,mert nem rég volt nekem is biztosítós ügyem...
Az nem tetszik, ahogyan az ország elveszi az emberek életörömét.
Hangos a kipufogóm? És akkor mi a fasz van? A rendőr amelyik meg tényleg azért baszakszik, keresztbe lecummanthat. Szerencsére én még nem találkoztam ilyennel, viszont volt aki meg is jegyezte milyen jó hangja van.Ha nem menekülsz, szépen megállsz, még jófejek is tudnak lenni.
Egyébként 1000000-ér vettem a motoromat 2007-ben két hét öszzetörtek, Biztosító kikalkulált 630.000 eutaxot, 300.000 kárt és fizetett 120.000-et. Azóta mondom, hogy minden mávos elmegy a picsába! Mocskos retkek! Ha rajtam múlna éhen döglene mind!
Menj ügyvédhez, és perelj ! Ne méltatlankodj, tegyél róla.
Sziasztok!

A1-el 600-assal mentem kb. mennyire számíthatok? Eltiltás?
pont rosszul és a magad szájíze szerint látod a dolgot, sokan nem vennének/gyártanának hangos kipufogódobokat ha nem kellene félnünk attól hogy kifordulnak elénk, ha ránk húzzák a kormányt.....és sorolhatnám. ha nem kellene azt hallgatnom a kihallgatáson megjelent autósoktól "hogy nem láttam nem hallottam" ami elég a csicska döntéshozóknak hogy mi kétkerekű sofőrök legyünk mindenért a hibásak. továbbá ha egy baleset után harcolnod-értsd szó szerint-kell a biztosító által kikalkulált és a valós kárérték kifizetéséért ép leo leo fórumos járt így, gyári állapotú motorjával szabályosan közlekedett amikor kifordultak elé, fél év bíróság után 570 párezer motor és 120párezer ft ruhakárból megkapott 250et.hol van az igazság? csak nyolc napon belül gyógyuló sérülések, használhatatlan ruházat, motor. és a 250ből vergődj ahogy tudsz magyar, na erre untak rá a motorosok, és majd csak akkor mondj valami okosat ha neked is a motorod kormányától 30cm-re rántja vissza a kormányt a veled párhuzamosan közlekedő autós. mert nekem ez a szitu már megvolt!
A járdán várakozás feltétele volt korábban, hogy tábla vagy útburkolati jel tegye lehetővé illetve ne tiltsa.. ha ez megvolt, akkor volt kitétel a tömeg és a térfoglalás..

biztos hogy várakozásra szabták ki a nem rendeltetésszerű használat vagy jogosulatlan igénybevétel helyett?
Igazad lehet, mivel a várakozás rész külön nem tiltja.
Remélem, hogy ezt a T. Hatóságok is így értelmezik!
41. § (1) A 40. § rendelkezéseit értelemszerűen alkalmazni kell a várakozásra is.
Sziasztok!

1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet a közúti közlekedés szabályairól.

A 40. § a megállásra vonatkozik, itt azonban várakozásról van szó - legalábbis értelmezésem szerint...
Tudom, tudom... én is malacér' kaptam a jogsim
Jóvan bámmeg,azt se tudom miaz a KRESZ,vagy mi a faszom
Szerinted a közúti közlekedést mi szabályozza? KRESZ bámmeg, abban a 40/9.