ilyen nem lesz a forgalmiban....
ilyen maszek matrica-rendszám
őszig tervezi, ha akkor sem lesz meg akkor igényel másikat, ami egy halom pénz
tavasszal úgy is műszaki, addig kell rendes
csak milyen elnéző a hatóság vagy osztogatja a 30ezres csekkeket mindjárt?
Ha nem fizettek rá semmi közterhet se, ami előfordulhat mivel átiratva sincsen, akkor lehet h azokat, meg a kamatait is rajtad követelik majd. Én már jártam így...
haver tegnap elhagyta a rendszámát terepen
keresgette ma de nincs meg
vadászok szerint nyúlhajtáskor tuti megtalálják....
ezekért a matrica rendszámokért büntetnek a rendőrök?
aki tudja:
Mo megyeri híd Budai oldalról Pestre hol mérnek és hogyan a fix trafik?
most tudtam meg hogy 80as tábla van és telepített trafi
hátulról fotóznak
valakinek tapasztalat?
akkor hagyom a rákba
egy 400as gépet tudnék szerezni kb 20 pénzért amire kellene költeni egy olyan 120-130 pénzt aztén érne kb 250et
de nem kell a stressz, okmányirodát is utálom, meg a sok hülyeséget
Én ugy tudom, hogy fél évre lehet kivonatni egyszerre. Aztán ujabb fél évre. (persze ez annyiszor 1600 ft az államnak) Az átírásnál meg asszem ugy van, hogy vagy duplaátírást kell fizetni, vagy behajtja az eladón az önkormányzat... (vagy az apeh?) Menj be egy okmányirodába és kérdezd meg. Ők biztosat tudnak mondani.
A teljesítményadó, meg arra a személyre vonatkozik akinek az adott év Január hó 1. napján a nevén van a gépjármü. Évközben nem hárul át.
csak fél év? régen lehetett hosszabb időre is
bementél kivonták ismét bementél visszahelyezték majd műszaki
de ha ilyen szar a dolog akkor hagyom a rákba az egészet
Az a főbaj,hogy legjobb tudomásom szerint ideiglenesen max 6 hónapra lehet kivonatni a forgalomból,utána automatikusan forgalomba kerül,ami ugyebár költségekkel jár:súlyadó stb...tehát az eredeti tulajnak erről tudnia kell,mert egy két levelet biztos kapott,tehát a tanácsom most is csak az,hogy a forgalmiban szereplő személlyel meg a mostani eladóval leülni:beszélgetni...majd az illetékes okmányirodát felhívni.a lehetőségeket megvitatni....stb...
Kicsit necces,de szerintem úgy oldható meg a dolog,hogy felveszed a kapcsolatot azzal a fószerrel akinek a nevén van a motor meg ugye aki jelen pillanatban is árulja,és ha így édes hármasban megtudtok egyezni,akkor megoldható
akkor húsvétkor átfésüljük a terepet rendesebben