Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Péter ! Látom a Hondásoknak van eszük! Jóóóvannna ! A többimotorosnak is! Még a yamaha FYR eseknek is !
Én tettem a csavar alá akkora lapos alátétet amekkora csak elfért a rendszám alatt. Na az szakadjon le
A múltkor akaratlanul is megvolt, eltört a rendszámtartó és a postáról kilépve vettem észre, hogy nuku rendszám. Digitális gázzal mentem keresni
Vigyázz ha Ramet vagy Multanova van a közelben
Kabbe....
Leveszem, beteszem, nem fékez, kerül
Jaja,a Mythbuster
Lézerblokkoló és az AGM-88 a megoldás...

http://en.wikipedia.org/wiki/A...

Hali..

És azt hogy?
A hátzsák avagy tanktáska anyagán keresztül viszont igen nehéz olvasható fényképet kreálni a rendszámról!
A discovery-n már próbálták mindennel bevonni a kocsit, hogy ne lehessen bemérni .......de mindig mérhető volt.
Megnéztem, ezekszerint ez se jön be)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
De legalább a fantázia dolgozott
Talán befújni vele a rendszámot. Nem látszik, és talán a vaku fényét visszadobva egy fényes folt lesz a rendszám helyén. Tipp volt, mint ahogy írtam.....
Nem leszel kócos,ha bukó nélkűl száguldozol
s az mér jó?
Hú de fényképezek . :

http://www.automenedzser.hu/te...
Az úgy nem jó a forgalmiban meg ott virít a tömegarány....

"A" korlátozott kategória:

- legfeljebb 25 kW teljesítményű és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár.

Ne vegyél olyat, vagy tedd le a korlátlan A-t. Hidd el nem éri meg, több bosszúságod lesz belőle mint örömöd. Állandó rettegésben motorozni nem jó dolog elveszti a varázsát...
Súgok neked valamit: hajlakk spray..... utána csinálj róla egy vakus képet kipróbálásra. Csak ötlet.....
Még egy védőrétegen gondolkodom, hogy ne fakuljanak ki a számok az UV-től... Mondjuk tök fehér fólia mert az veri vissza a legszélesebb fényspektrumot
60-as átmérű körkivágóval?
Nekem rock...ill. pop szegecs a felelős a tartásért.
Vagy csak mert cefet rafkósak mostanában. Megállsz gyanútlanul a lámpánál és összemackózzák a rendszámodat
Mondjuk én is meglepődtem amikor a postáról kilépve nem találtam a motoron a rendszámot... Aztán elindultam az odavezető úton vissza és megtaláltam. A csavaroknál kitört a rendszámtartó. Nem szarozok többet ilyen műanyag hulladékkal, kifúrtam a rendszámot.
Micsoda huzatok vannak....gyorskötözővel járnak.... ez is biztos csernobil miatt van!