Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bazdmeg ráesett az a mocskos ragasztószalag köteg .
aha, csak értékelhető felvétel kb. 150 méterről készíthető.
Annál távolabb kell visszafordulni, vagy mielőtt visszafordulsz "valami" történik a rendszámoddal...
akkor látszik a rendszámod,megint nem jó...
Meg ugye hirtelen eszedbe jut, hogy otthon felejtettél valamit és hamar visszafordulsz érte...
Hajrá!
elég ha kiállsz az út szélére és kicsit később...mikor már elment pár autó visszaálsz...nincs folyamatos felvétel... ettem én már így jókedvűen csokit...kb 200 méterre a biztosuraktól
ilyenkor akkor nyilván felesleges lassítani, hisz valószínű , hogy úgyis ők vettek észre hamarabb mint te őket.....a sebbességet már úgyis tudják..az meg már nem oszt nem szoroz h mennyi ideig volt nagy a sebbesség...azt nem forintosítják
megállok a trafi elött letöröm a rendszámot,vagy leragasztom és tovább megyek.Akkor mi van?
Macseké az egyik verzió. A másik verzió, hogy szemből jössz vesznek folyamatosan elhaladsz utánadfordítják, ekkor már lassan mész mint mondod így felveszik a rendszámod. A videófelvétel folyamatos, tehát megállapítható hogy te korábban gyorsan jöttél.
A motorost szemből igen ritkán mérik ugyanis semmi értelme. De lehet tenni egy próbát. Fogj egy 10+x zoomos digit fényképezőt. Told rá maxra a zoomot és tedd állványra, állj ki vele egy autópálya feletti híd egyik oldalára. Cimbora jön motorral ezerrel, próbáld középen tartani a motort a keresőben és amikor a híd alá ér fogd meg az állványt, rohanj át vele a híd túloldalára és még találd meg az addigra messze járó motorost. Kép úgyse lesz róla de azért igyekeztem szemléletesen vázolni a helyzetet a lottó 5-ösnek nagyobb az esélye, mint a sikernek.
Urban legend...
Szerintem nem tudnak olyan gyorsan utánafordulni
Kérdés: ha egy motorost autóópályán lemérnek szemből háromlábúval, akkor utánafordúlnak? ha igen és a motor ekkor már lassan megy akkor mi a helyzet?
Köszönet:
Nagyon...
Üdv a klubban
Semennyire...
Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy a rendőrök mennyire nézik azt hogy kezdő vezetői engedélyel viszek személyt? Tapasztalatok?

Köszi
Mert esetleg bekristályosodik és a dugót nem lehet kirobbantani belőle. Amúgy vegyész vagyok, eltaláltad
És nem párásodik!
Nálunk is csak akkor van ablaktisztitás mikor az utcán a murvás füves részt fűkaszálom.....a murva a kellő sebességet elérve a kalapácshoz hasonlóan szintén remekül tisztítja az ablakot....
És milyen szép átlátszó lesz tőle mi?
Ezért pucolom az ablakot ecetes kalapáccsal , nagyon jó a hatásfoka!
Szerinted miért nem tartják csiszolatos-dugós üvegben a NaOH oldatot? Bocs vegyészkém...
Igen!
De kizárólag csak a balkezes!