aha, csak értékelhető felvétel kb. 150 méterről készíthető.
Annál távolabb kell visszafordulni, vagy mielőtt visszafordulsz "valami" történik a rendszámoddal...
elég ha kiállsz az út szélére és kicsit később...mikor már elment pár autó visszaálsz...nincs folyamatos felvétel... ettem én már így jókedvűen csokit...kb 200 méterre a biztosuraktól
ilyenkor akkor nyilván felesleges lassítani, hisz valószínű , hogy úgyis ők vettek észre hamarabb mint te őket.....a sebbességet már úgyis tudják..az meg már nem oszt nem szoroz h mennyi ideig volt nagy a sebbesség...azt nem forintosítják
Macseké az egyik verzió. A másik verzió, hogy szemből jössz vesznek folyamatosan elhaladsz utánadfordítják, ekkor már lassan mész mint mondod így felveszik a rendszámod. A videófelvétel folyamatos, tehát megállapítható hogy te korábban gyorsan jöttél.
A motorost szemből igen ritkán mérik ugyanis semmi értelme. De lehet tenni egy próbát. Fogj egy 10+x zoomos digit fényképezőt. Told rá maxra a zoomot és tedd állványra, állj ki vele egy autópálya feletti híd egyik oldalára. Cimbora jön motorral ezerrel, próbáld középen tartani a motort a keresőben és amikor a híd alá ér fogd meg az állványt, rohanj át vele a híd túloldalára és még találd meg az addigra messze járó motorost. Kép úgyse lesz róla de azért igyekeztem szemléletesen vázolni a helyzetet a lottó 5-ösnek nagyobb az esélye, mint a sikernek.
Kérdés: ha egy motorost autóópályán lemérnek szemből háromlábúval, akkor utánafordúlnak? ha igen és a motor ekkor már lassan megy akkor mi a helyzet?
Köszönet:
Nálunk is csak akkor van ablaktisztitás mikor az utcán a murvás füves részt fűkaszálom.....a murva a kellő sebességet elérve a kalapácshoz hasonlóan szintén remekül tisztítja az ablakot....
Annál távolabb kell visszafordulni, vagy mielőtt visszafordulsz "valami" történik a rendszámoddal...
Köszönet:
Azt szeretném megtudni, hogy a rendőrök mennyire nézik azt hogy kezdő vezetői engedélyel viszek személyt? Tapasztalatok?
Köszi