Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felkapta a kerék az útról és beakadt
Vagy odacsapta a huzat
200méternél messzebbről nemigen csinál értékelhető felvételt, még 200 körül is csak eseti, számok helyett pixelháború lesz a képen.
Hát rólam éppen nem de az már egy másik sztori
Hello pohi! lenne egy kérdésem és azt tanácsolták kérdezzelek meg téged. Arról lenne szó hogy nekem A korlátozott jogsim van és szeretnék venni egy 250-es 25kw-os gépet csak a súlya 120 kg. Az lenne a kérdés hogy ezért a rendőr basztatna-e? mivel a a 0,16 arányt meghaladja.
Utána meg szegény pohi asszimmetrikus lámpával járna, mert a leányzó kikotorná neki a balt! Ez biztos.
Épp kérdezni akartam , hogy áll a Jurta ?Van-e elég jakbőröd?
Ha nincs nálém csoki?
Nem is dohányzom...
Menjek el brunyálni? Akkor azért (akar) megbüntetni....
á, nem nézem hülyének a rendőrt......
Biztos úr, ez a szélén volt, csak becsúszott
Na...lépek lépcsőt heggeszteni, mert soha nem lesz kész a kutyaól....
"bazzeg, nem értem, hogyan került ide ez a mackó"
Tegnap szembesültem a ténnyel.....félálomban...
és hagysz időt arra, hogy a rendőr eléd menjen
Nem mindíg felüljáróról mérnek.....
Mert, hogy kis hülyeségből nagyot csinálsz, szabálysértés helyett bűncselekményt követsz el...
Seggbeszex
ja tényleg a TZRen nekem is simán fogható volt a dob
Hát nem csak a fotózáskor van fönt?
remélem...a karbon doböok nem melegednek annyira.
ez nagyon jó:)nem ég le a feje?

Ilyesmi?
Basszus a Dalma is -szenvedélyes vasparipás-
a judit meg tarjáni,bevállalom én
Pohi! Most megy a KIRÁLYNÖ,a Dóri B.gyarmati és imád motorozni .Elvihetnéd egy körre a szolgálatival úgyis sokat jársz arra.
Tiéd a másik verzió, viszont mikor felüljárón ráforditják a kamerát, akkor a céltárgy eltűnik az objektív elől, így mikor elhaladót vesz, már nem biztos hogy az a motoros ment tovább amit előtte láttak... tehát jön szemből egy motoros, a rendőr állvánnyal átszalad, akkor lesz egy szép erdei felvétel, majd egy motoros ami elhalad. Hiába a folyamatos felvétel.
A legjobb állítólag, mert úgy hallottam, hogy tényleg meg kell előtte állni és megenni egy tábla csokit!
most mond meeeg!