Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig most rá szálnak a motorosokra úgy hallotam....nincs mit tennem le kell tennem
és a mopeddel mivan? azismotor
nem. Nem vezethetsz vele, mert nem érvényes jogosítvány. EZ van.
Ez így nem teljes információ.....
el.
Üdv mindenkinek.Volna egy kérdésem:elveszik a kocsi jogsit ha megfognak közúton motorral?
Én meg oktatásra is motorral jártam.....
az hogy "ne menj messzire" azért mondták mertt nem lehet vel evezetni, de ugysem szólnak érte...

de viszont most már lehet hogy hivatalosan is lehet.

amugy meg nekem is ugy volt hogy vezettem kocsit vele de meg sem állitottak.
Értettem a dolgot, amikor 2005-ben vizsgáztam, akkor az ocsmányirodában azt mondták vezethetek vele, csak lehetőleg maradjak a lakóhelyem környékén, és nagy távolságra ne menjek.... A jogsi nagyon hamar megjött, kedden fotóztak az irodán, pénteken itt volt a kártya.
Csabu, az volt a kérdés hogy igaz e az hogy április 1-től életbelépő módosítás szerint lehet vezetni azzal a papirral amit az okmányirodában kapok. ( miután letelt a forgalmi vizsga utáni 3 nap és az NKH nál kapott papirral bementem oda)
Bármelyik.
Kérj időpontot.
nem ez volt a kérdés.
tudom hogy péntekig nincsen jogsim.
Bírd ki péntekig..... addig sajnos NINCS jogsid....
De ahogy ezt újra olvastam és értelmeztem, nincsen köze ahhoz, amit én mondtam. Hanem csak a lejárt jogsival és az okmányirodás papírral vezethető az addigi kat.
Csá Pohi! Keresgéltem a multkori kérdésem ügyében.

2009. április 1-jén hatályba lépő, a vezetési jogosultságot igazoló okmányokkal összefüggő változások

A lejárt kategória érvényességű vezetői engedély cseréjének kezdeményezését követően - az új vezetői engedély kézhezvételéig, de legfeljebb 60 napig - a járművezető, a Magyar Köztársaság területén gyakorolhatja vezetési jogosultságát a lejárt érvényességű vezetői engedélyével és a közlekedési igazgatási hatóság által elektronikus úton előállított kérelem másolati példányával. Ezzel válik biztosítottá a járművezetők részére, hogy az okmány központi kiállításából adódó adminisztrációs időigény ellenére a vezetési jogosultságot gyakorolhassák.

Módosítás dátuma: 2009. április 02. csütörtök, 13:42

- itt a kérelem másolati példánya az magában foglalja azt amikor én majd beviszem az NKH-tól a forgalmi vizsga után kapott papíromat az okmányirodába és amit ott kapok?

/ tegnap meglett a forgalmi vizsgám és pénteken megyek az okmányirodába/
A lakóhelyed szerinti illetékes ocsmányirodát keresd. Aprópénz legyen nálad((((((
Azt vágom, de melyik? Pl. Fehérváron 1 hónap min. mire sorrakerülök.
Okmányiroda
Sziasztok,
ma sikeressen kihullott mnden cuccom a hátizsákomból az M7-esen. Személyi, jogsi, stb... meglett, de a forgalmit nem találtam sehol. Van valakinek tippje hogy hol / hogyan lehet a leghamarabb ujjat csináltatni?
Az öreg Gepetto, ugye?
Igazad van, kemény fából faragták! 6 évig állt a kakiban, de nem látszik rajta!
Fletó szobrokat fából faragják csezdmeg. Különös ismertetőjegye, hogy hosszú az orra......sőt, egyre hosszabb!
Ügyes.!
Kezet meg szájat nem csináltunk neki!
Ne bazzz. Vigyázzatok velük.Hazudni már nem tud, de lopni még igen!