Értettem a dolgot, amikor 2005-ben vizsgáztam, akkor az ocsmányirodában azt mondták vezethetek vele, csak lehetőleg maradjak a lakóhelyem környékén, és nagy távolságra ne menjek.... A jogsi nagyon hamar megjött, kedden fotóztak az irodán, pénteken itt volt a kártya.
Csabu, az volt a kérdés hogy igaz e az hogy április 1-től életbelépő módosítás szerint lehet vezetni azzal a papirral amit az okmányirodában kapok. ( miután letelt a forgalmi vizsga utáni 3 nap és az NKH nál kapott papirral bementem oda)
De ahogy ezt újra olvastam és értelmeztem, nincsen köze ahhoz, amit én mondtam. Hanem csak a lejárt jogsival és az okmányirodás papírral vezethető az addigi kat.
Csá Pohi! Keresgéltem a multkori kérdésem ügyében.
2009. április 1-jén hatályba lépő, a vezetési jogosultságot igazoló okmányokkal összefüggő változások
A lejárt kategória érvényességű vezetői engedély cseréjének kezdeményezését követően - az új vezetői engedély kézhezvételéig, de legfeljebb 60 napig - a járművezető, a Magyar Köztársaság területén gyakorolhatja vezetési jogosultságát a lejárt érvényességű vezetői engedélyével és a közlekedési igazgatási hatóság által elektronikus úton előállított kérelem másolati példányával. Ezzel válik biztosítottá a járművezetők részére, hogy az okmány központi kiállításából adódó adminisztrációs időigény ellenére a vezetési jogosultságot gyakorolhassák.
Módosítás dátuma: 2009. április 02. csütörtök, 13:42
- itt a kérelem másolati példánya az magában foglalja azt amikor én majd beviszem az NKH-tól a forgalmi vizsga után kapott papíromat az okmányirodába és amit ott kapok?
/ tegnap meglett a forgalmi vizsgám és pénteken megyek az okmányirodába/
Sziasztok,
ma sikeressen kihullott mnden cuccom a hátizsákomból az M7-esen. Személyi, jogsi, stb... meglett, de a forgalmit nem találtam sehol. Van valakinek tippje hogy hol / hogyan lehet a leghamarabb ujjat csináltatni?
de viszont most már lehet hogy hivatalosan is lehet.
amugy meg nekem is ugy volt hogy vezettem kocsit vele de meg sem állitottak.
Kérj időpontot.
tudom hogy péntekig nincsen jogsim.
2009. április 1-jén hatályba lépő, a vezetési jogosultságot igazoló okmányokkal összefüggő változások
A lejárt kategória érvényességű vezetői engedély cseréjének kezdeményezését követően - az új vezetői engedély kézhezvételéig, de legfeljebb 60 napig - a járművezető, a Magyar Köztársaság területén gyakorolhatja vezetési jogosultságát a lejárt érvényességű vezetői engedélyével és a közlekedési igazgatási hatóság által elektronikus úton előállított kérelem másolati példányával. Ezzel válik biztosítottá a járművezetők részére, hogy az okmány központi kiállításából adódó adminisztrációs időigény ellenére a vezetési jogosultságot gyakorolhassák.
Módosítás dátuma: 2009. április 02. csütörtök, 13:42
- itt a kérelem másolati példánya az magában foglalja azt amikor én majd beviszem az NKH-tól a forgalmi vizsga után kapott papíromat az okmányirodába és amit ott kapok?
/ tegnap meglett a forgalmi vizsgám és pénteken megyek az okmányirodába/
ma sikeressen kihullott mnden cuccom a hátizsákomból az M7-esen. Személyi, jogsi, stb... meglett, de a forgalmit nem találtam sehol. Van valakinek tippje hogy hol / hogyan lehet a leghamarabb ujjat csináltatni?