Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel? A harangból már rég kis Fletó szobrokat öntöttek!
Felétek harangoznak még?
Iiiigen? Meleg pokol mi? Majd lesz nektek melegetek mikor érkezik a gázszámla. hogy fogtok izzadni!
Vót az a nagy áramszünet, aminek nem akart vége lenni! Gondútam mán nem kő nekik!
Kibontva szakszerűen csákánnyal és fejszével feszültség alatt,mi?
De nem loptam! Szereztem! Különben is, fényes nappal hoztam el!
Bitti leadott egy kis vasúti rézkábelt
Én bebiztosítottam magam! Lefényképeztem a szavazócédulámat! De nem mondom ám meg akárkinek, kire szavaztam, elvtársak! Upsz!
És neked pénzed az utra?
Egy kis vagyonosodási vizsgálat,miből? hogyan?,a meleg pokolra?
Tudod, ha majd odakerülök, két út lesz előttem. A menyország, vagy a pokol. Én valószínűleg majd a poklot választom, mert a menyországban tuti jó lehet az élet, de a pokolban viszont sok az ismerős)))))))))
Na bazdmeg, így keveredik a politika a nyuszival! Ebből lesz a nyulitika!
Aha, szóval te ilyen utazásszervező vagy! Engedély?
Azt meg lehetett volna különböztetni....mert az igent-t éneklőknél csak piros tojás volt.
Mind a pokolban végzitek
Nem ad? Pszt, még lehallgatnak!
NA DE MIT ÉNEKELTETEK?Mert ha az IGEN-IGEN refrénű népdalt, akkor még tán KOSSUTH-DÍJAT is kaphattatok volna!
Muterom, mikor kiveszi a tyúk alól a tojást.....szerinted a tyúk a számlát?
Tojás számla nélkül, mocskos adócsaló társadalomlegalja,ezért pokolra jutsz
Há mán ánómílium és ván á metál árány zsigábá á bodzá mellett, ákkó áz mán tuti felmentézs tezsvírem
Akkor a hétfőn a locsolásból hazasétálókat mind-mind előállíthatták volna....a náluk lévő tojások miatt.
Ha pedig még énekeltek is, mert már nem voltak szomjasak...húúú az már durva.
És ha bodzát szállítottam, az enyhítő körülmény? Hiszen jól dolgozok!
Külön súlyosbító, hogy tojás volt nálad. Esetleg még kiabáltál is!
Pohi, nem értelek! Azt mondod, nem mondják meg, hogy ki vezette az autót! Akkor most logikailag hogy is van? Megjön a faterom a kocsimmal, és aszondja lefotóztak , de van az a kiskapu, mondd azt , hogy nem tanuskodsz ellenem! Erre Én? Neeem Fater, ilyent nem csinálunk! De miért nem? Mert geci vagyok! Ugye Pohi milyen életszerű? De ha azt mondják, amit mondjuk nem is értek hogy miért van, hogy holnaptól nem bújtathatom a hozzátartozómat, akkor a Faternak eszébe sem jut megkérni engem az ügy eltussolására! Látod, hogy honnan bűzlik a hal? De az is nonszensz, hogy ellopják az autómat, és amíg be nem jelentettem, addig én vagyok a felelős érte! Ja, mert mindenki azzal takarózna, hogy ellopták az autóját? Tehát előre kell büntetni, merthogy úgyis csinál valamit a rohadt dörzsölt állampógár?
Utána ,hogy tudna azzal a puha gumibottal tömeget oszlatni?!?
Lehet hogyha meglátnák azt a gumibotot, nem is menekülnének hanem tetszene nekik