Tudod, ha majd odakerülök, két út lesz előttem. A menyország, vagy a pokol. Én valószínűleg majd a poklot választom, mert a menyországban tuti jó lehet az élet, de a pokolban viszont sok az ismerős)))))))))
Akkor a hétfőn a locsolásból hazasétálókat mind-mind előállíthatták volna....a náluk lévő tojások miatt.
Ha pedig még énekeltek is, mert már nem voltak szomjasak...húúú az már durva.
Pohi, nem értelek! Azt mondod, nem mondják meg, hogy ki vezette az autót! Akkor most logikailag hogy is van? Megjön a faterom a kocsimmal, és aszondja lefotóztak , de van az a kiskapu, mondd azt , hogy nem tanuskodsz ellenem! Erre Én? Neeem Fater, ilyent nem csinálunk! De miért nem? Mert geci vagyok! Ugye Pohi milyen életszerű? De ha azt mondják, amit mondjuk nem is értek hogy miért van, hogy holnaptól nem bújtathatom a hozzátartozómat, akkor a Faternak eszébe sem jut megkérni engem az ügy eltussolására! Látod, hogy honnan bűzlik a hal? De az is nonszensz, hogy ellopják az autómat, és amíg be nem jelentettem, addig én vagyok a felelős érte! Ja, mert mindenki azzal takarózna, hogy ellopták az autóját? Tehát előre kell büntetni, merthogy úgyis csinál valamit a rohadt dörzsölt állampógár?
Egy kis vagyonosodási vizsgálat,miből? hogyan?,a meleg pokolra?
Ha pedig még énekeltek is, mert már nem voltak szomjasak...húúú az már durva.