lehet ezzel nem leszek népszerü,de elitélem a motorost!
Ráadásul közvetetten balesetet okozott!arrol nemis beszélve,hogy megenst erröl fognak megitélni bennünket(jogosan),és az a rendör,innentöl vadászni fog a motorosokra(jogosan) egy ideig!
hozzáértőktől:
melyikért jár nagyobb szopi?
rendszám nélküli motor vezetés megfelelő jogsival, vagy
rendszám nélküli motor vezetés megfelelő jogsi nélkül?
Persze, hogy kutya nem szól érte, hiszen felfogható miért olyan. De az sem állapot, hogy naponta 1x sincs letakarítva, hanem 1 hétig úgy megy valaki. Meg ugye az az áldozat akinek tiszta az autó és sáros a rendszám......ő meg megérdmli amit kap.
Bár már hetek ota nem esik,de ha igen kb.10-perc után olvashatatlan.
senkise várja el tölünk,hogy 8-10 kilométerenként megáljunk rendszámot takaritani!Inkább a mezögazdasági gépeket kéne jobban ellenörizni,hogy ne hajtsanak fel szilárd utburkolatra,sáros,köves,stb. kerékkel!
Ugy tudom erröl a kressz is rendelkezik!Csak ezzel annyira foglalkoznak,mint a mi koszos rendszámainkal!
Természetesen itt a vonóhorog takarja a rendszámot.
Ez ugyanolyan, mintha a motoros pl. gumipókkal, csomaggal, vagy akármivel takarna egy részt a rendszámból.
(A fekete csíkot én raktam fel.)
Ha a www.magyarorszag.hu oldalon a jogszabálykeresőben rákeresel a 35/2000 bm. rendeletre az ki fogja adni a hatályosat és megtalálsz benne mindent. Kis sárga kezek mutatják a friss változásokat.
Úgy tudom, hogy szilárd útburkolatú úton nem közlekedhetnek, és A1 vagy B kategóriával lehet majd vezetni. "E" típusú rendszám lesz rá kiadva ami "S" vagy "R" betűvel kezdődik és 4 betűből és 2 számból fog állni. Ez úgy néz ki mint egy Motoros rendszámtábla fele és felül van 1 betű ami ugye az "S" vagy az "R" alatta 3 betű középen és legalul 2 szám.
Ráadásul közvetetten balesetet okozott!arrol nemis beszélve,hogy megenst erröl fognak megitélni bennünket(jogosan),és az a rendör,innentöl vadászni fog a motorosokra(jogosan) egy ideig!
Gondolom ezért!de nemvagyok szakértö,csak jozan paraszt ész szerint,minél több szabályt sértessz,annál nagyobb a bünti!
melyikért jár nagyobb szopi?
rendszám nélküli motor vezetés megfelelő jogsival, vagy
rendszám nélküli motor vezetés megfelelő jogsi nélkül?
vagy tökmindegy?
Ja jelentem az enyém tiszta!
Bár már hetek ota nem esik,de ha igen kb.10-perc után olvashatatlan.
senkise várja el tölünk,hogy 8-10 kilométerenként megáljunk rendszámot takaritani!Inkább a mezögazdasági gépeket kéne jobban ellenörizni,hogy ne hajtsanak fel szilárd utburkolatra,sáros,köves,stb. kerékkel!
Ugy tudom erröl a kressz is rendelkezik!Csak ezzel annyira foglalkoznak,mint a mi koszos rendszámainkal!
A kérdésem pedig arra utalt....
Motor letámaszt oldalra,1/2 óra és megszületik a műszaki.
Ha ezt se érted ne ülj motorra.
Ez ugyanolyan, mintha a motoros pl. gumipókkal, csomaggal, vagy akármivel takarna egy részt a rendszámból.
(A fekete csíkot én raktam fel.)
Eláruljam a titkot?
Otthon hagyom a garázsban