Akkor a fejidom alá megy majd mégis,csak majd applikálnom kell egy tartót amivel felrakom.Mert ugye miért is lenne ott sík a felület, hogy az eredeti tartóját minden gond nélkül oda lehessen rögzíteni.
Szerintem sokat rontanál a hatásfokon vele, ne próbálkozz. A blokkolófejben mezei infra LED-ek vannak, mint egy távirányítóban, meg egy infra vevő, mint a tévén.
Így már látom... Ott figyel az ablakban az SCS-102. Amúgy meg van benne valami elgondolkodtató, hogy a kocsiból is lehet vele mérni pedig az sokrétegű üveg...
Az biztos hogy van az ablakban valami! Már mint vagy üveg vagy plexi, vagy valami. De zárt, ezek szerint át tudnak rajta trafizni.
A kocsi ablakain keresztűl is tudnak mérni. Akkor egy sima ablaküveg nem lehet akadály!
Amcsiban is van Pro Laser III amiről a hazai gyártó licenszelte a Fáma sorozatot. Amúgy semmi trükk, 900nm hullámhossz környéke mind mert ez vált be az összes egyéb célú lézer-távmérőnél is. A modulációval variálnak semmi mással. Ha frekiben feljebb mész, sokkal több energia kéne a működtetéshez, ha lejjebb akkor meg nem kapsz értékelhető visszaverődő jelet nagyobb távolságnál.
Egy dologra leszek nagyon kíváncsi: Bejelez illetve blokkolja-e a mezei lézer-távmérőt
Lehet hogy ez már volt téma, de én nem olvastam akkor!
A rend éber őrei trafizhatnak úgy hogy elbujnak?
Mondjuk van egy buszmegálló, az mögé eldugják a kocsit.
A trafit pedik felállítják a buszmegálló "várótermében" és az ablakon keresztül trafiznak!
Egy élelmes kolléga jovóltából képet is tudok mellékelni(by:franyo01)!
Sokszór járok arra felé, ezért érdekelne, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban! Köszönöm!
Amiről a múltkor volt szó (40es táblánál 51), apám tegna felhívta az ügyintézőt megkérdezte hogy ilyenkor mi a helyzet ha 30%on belül van, azt mondta neki a hölgy, hogy ez annyiban változik, hogy ez nem büncselekmény hanem szabálysértés 3-30ezerig terjedő bűntetéssel jár, tehát az 51re elvileg majdnem 30ezres büntit fogunk kapni, erről mi a véleményetek, jól mondta a hölgy? Ha igen akkor vigyázzatok ezzel a +30,20,10%-kal.
KIYO LaserPro 2 , (49.900-55.000 ft) kimondottan motorosoknak.Csak az európai verziót vedd meg!
Beszerelés után mindenképpen ellenőriztesd le.(mérjetek rá fámával)
Hamarosan többet is megtudhatsz róla.
Bocs,de ezt nem hagyhattam ki.
A kocsi ablakain keresztűl is tudnak mérni. Akkor egy sima ablaküveg nem lehet akadály!
Egy dologra leszek nagyon kíváncsi: Bejelez illetve blokkolja-e a mezei lézer-távmérőt
Lehet hogy ez már volt téma, de én nem olvastam akkor!
A rend éber őrei trafizhatnak úgy hogy elbujnak?
Mondjuk van egy buszmegálló, az mögé eldugják a kocsit.
A trafit pedik felállítják a buszmegálló "várótermében" és az ablakon keresztül trafiznak!
Egy élelmes kolléga jovóltából képet is tudok mellékelni(by:franyo01)!
Sokszór járok arra felé, ezért érdekelne, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban! Köszönöm!
52-nél bűncselekményt követsz el? Roppant veszélyes a társadalomra...
Amiről a múltkor volt szó (40es táblánál 51), apám tegna felhívta az ügyintézőt megkérdezte hogy ilyenkor mi a helyzet ha 30%on belül van, azt mondta neki a hölgy, hogy ez annyiban változik, hogy ez nem büncselekmény hanem szabálysértés 3-30ezerig terjedő bűntetéssel jár, tehát az 51re elvileg majdnem 30ezres büntit fogunk kapni, erről mi a véleményetek, jól mondta a hölgy? Ha igen akkor vigyázzatok ezzel a +30,20,10%-kal.
Énis csak hallottam rola,hogy létezik,és beakarnak szerezni belöle!Pont a blokkolok miatt!
A mérőlézerek áthangolását remélem még ne kezdték meg,vagy az új mérők beszerzését, ami váltózó frekvenciákon mér.
Beszerelés után mindenképpen ellenőriztesd le.(mérjetek rá fámával)
Hamarosan többet is megtudhatsz róla.