Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Telljesen igazad van!

de neis mélyedjünk bele jobban!Ennek a témának simán lehetne nyitni egy topicot,amit idönként az illetékeseknekis megmutatna az ember!
Az egész tacho dolog szemétség. Nekem ugyan csak egy olyan gépem van amibe kell és az se dolgozik 4 óránál többet naponta, de akkor is. Jóval kevesebb elalvás van tgk-val mint szgk vagy furgonnal. Igaz, hogy nagyobb kárt tud tenni, de arányaiban kevesebbszer fordul elő. Azonkívül miért nincs a cipésznek, péknek és mindenkinek ilyen munkaidő számlálója amit 6 évre vissza tudnak nézni és munkaügyi bírsággal sújtani ha túldolgozott. Egy kollégának 3 tgk-ja van amin ő és két embere ül. NKH-s ellenőrzésen találtak a tavalyi korongok között 2 db-ot amin túlvezetés volt és darabonként 800000-re büntették. Most ott tart, hogy lehúzza a rolót. Teljesen aránytalanok az ilyen jellegü büntetések a magyar viszonyoknál. Milka én 3 éve nem csinálok áruterítést épp a boltok várakoztatása(volt 25 órás kanyar mindössze 2 tescoban, az emberem visszahozta a kocsit és kilépett) és a nevetséges pénz miatt. Ugyan most se kapok többet, de legalább nem is kell sok időt eltölteni vele. Ez ellen csak a fuvarozók tehetnének, nem dolgoznak nekik.
csá....hát amit motorozásnak nevezünk,az nálam már nyomokban kezd hasonlitani hozzá ..amúgy meg elhiszem amit írtál
Az enyém sem áll most igaz nem is dicsekszem vele!
Szia szovjet!Te még pajzán gondolat sem voltál mikor én már motoroztam . Egyébként üdvözlet.
hali..te..nem voltunk mi szomszédok tökre ismerős a sztori ha nem tudom,hogy te írtad...még a végén azt hiszem,hogy én
És milyen igazad van!
Egyetértek!
ezért szart sem kapsz..láttad volna az enyémet...szinte vizszintbe állt....de tegnap lerugdostam.... ..ugyhogy most nem áll sehogy
hali
ez a szög még belefér vagy már ezért csekket kapok?
Szia Gabi. Tapasztalatból mondom elég ha magad válogatod össze. Én még egy sor biztositékot is teszek hozzá
Szia harcsa motorostársam . én is mhadd mondjak el egy mesét. Az ötvenes évek elején születtem kastély helyett földpadlós házba. Víz a kútról vödörben , villany az oszlopon , Anyám meg időnként felsározta (tapasztotta) agyaggal összekevert tehénszarral. Mégsem loptak a krumpli zöldség stb megtermett a kertben. tyuk csirke disznó is volt hogy enni is legyen mit. Segélyt sem kaptak! Nekem van négy szakmám , gép és villamosipari technikus vagyok . El nem tudom azt képzelni, hogy munka nélkül éljek.Na ezért nem adnék egy fillért se segélyként senkinek! Helyette ételt a gyerekének az iskolában.Meg ruhát .És csak a gyerekeknek. A felnőtt meg ha lusta volt tanulni dögöljön éhen!Az én adómból származó pénzt ne szórja a játékgépbe.Ennyi eddig. A többit majd nyáron .Most meg szakad az eső.
Értem!

Tudod az a baj(de gondolom ezt teis látod,és tisztába vagy vele),hogy hoznak szabályokat,amik egyszerüen betarthatatlanok!
engem már csiptek meg azért,mert tulvezettem.Méghozzá ugy,hogy egész nap,Pesten teritettem.De Pest területén belül,egyszerüen nemlehet kivenni a pihenö idöt!nincsenek parkolok,stb.Ha meg megállnál a Hungária KRT. közepén 45-percre,szerintem lelönének!De talán ezt kéne tenni!Minden teheres megáll ott,és akkor,ahol lejár a vezetési ideje!Talán akkor ott fennt,elgondolkodnának a dolgon!
De addig megy a pénzbeszedés,nulla toleranciával!
ja,és az elég,ha én rakok össze izzókészletet?
zacsiba...
Ő emlitette a Veszprémi gyilkosságot.
pohi
az igaz,hogy intézkedéskor rajtad kell legyen a sapka?
vagy ez csak ilyen baromság?
Ő sem szereti őket
Joszef.Petronak szántam ezt az okos mesét.
Az durva... Erre is kéne valami határidő, max 30 nap. Úgyis dől a lé, vegyenek fel adminisztrátort
Szerintem nincs.....jönni fog a 30.000.

Jó éjt srácok, megyek pihenni. Elkapott a nátha, köhögés, stb. holnap munka, jövő héten szép szabadság lesz....
Még nem vagyok képben ezzel, de remélem eljutok egy ilyen tanfolyamra. Szerintem ha elkezded nézni a dolgokat és kidobja a gép a túlvezetést akkor nem tudsz eltekinteni a dologtól, az 5cm-el magasabbtól gondolom igen. Ez közig.bírságos dolog, elméletileg a rendőrségnek jön belőle vissza pénz amit fejlesztésre lehet elkölteni. Elméletileg felénk nem jött vissza semmi mert a régió baxott odaadni ezért nem is jártak a kollégák. Most meg elküldték motoros élettársamat a tanfolyamra, lehet mégis küldtek valamennyi pénzt.....de majd utánajárok.....gyanús egyébként hogy nem, inkább a korábbi emberek nem akarják már csinálni...
Nyertél!

Nemtudtam megnyitni!
Ja és köszönöm!Szoval akkor még nincs lezárva az ügy!
Ebben viszont neked van igazad!

de nagyon!No az ilyenekkel szemben igenis elkell járni!
De már hallottam(nem tapasztaltam) párszáz kilért kirott hatalmas birságot,meg pár perc tulvezetésértis!Szerintem lehetnének a hatoságok toleránsabbak is!
Mint a kollegais irta 5cm-ért már büntettek!Ráadásul orvosolhato,elhárithato volt a dolog!No én ezekkel nem értek egyett!
A legtöbb út többszörösen benne van a korban, amit meg újat építenek abban nincs anyag. Nézz meg egy német utat, azon nem 15 centi aszfalt van és nem előkészítetlen, rosszul tömörített alapon.
45% túllépés 30.000 Ft bírság ha nem lenne excel-ed....