Én értelek, és erre van a fórum, ez a te véleményed . És részben igazad van. De ha nem dupla súllyal közlekednének "egyesek" kivágott sárvédővel, mert a gumi beleérne jócskán, akkor a szar út is tovább tartana, ha nem is örökké, de jóval tovább.
Vitázni nem szeretnék,nemis azért van ez a forum!De néha minket Teheresejet is megkéne kérdezni!
Az utak elbirnának minket,ha jol meglennének csinálva!Példa:a buszmegállo öblök!Ott 10-15 percenként áll busz,elméletileg 18-tonnával.Mégis kivan járva!Az elalvás meg szerintem már a multé!Senkise,vagy csak nagyon kevesen kockáztatnak( itt megjegyezném,hogy megkéne büntetni azokat a cégeketis akiik több orán keresztül várakoztatnak minket).Ja meg ugy kéne rendeleteket,szabályokat hozni,hogy meglegyen a feltétele,lehetösége a betartásnak.például az M1-esen két helyen tudsz 40-tonnásal parkolni,.Mert amint bevezették a AETR-t,gyorsan lekorlátozták a parkolok 90%-át 3,5-tonnásra!
Meg hiodd el tudnék még mesélmi a "B"-kategoriás zsonglörökröl az utakon,mikor minden motyom a fejembe hullik vészfékezéskor!
Hát sajna ez. És még 1 évig emlékezünk rá mert addig még fizetjük a részleteket.... De a helyszínen helyre is lett hozva... mert daruval visszanyomatták.. De ez van.
Pohi! Pontosan 2 hónapja kacsintottam bele a telepítettbe, reménykedhetek már, hogy üres volt a doboz vagy nem lesz belőle semmi?
40000 félretéve de inkább kesztyűt vennék belőle
Uhhh.....ezt nem is olvastam hát 30% fölött van 40 + 30 % =52 + 3 = 55 ez meg 58....szívás....tényleg közig bírság fog menni ezért nem is szabhatnak ki pénzbírságot....
most az egyszer volt nagyobb... Körbálát szállítottak amik nem is nehezek. Mi semmi ilyen nehéz izével nem foglalkozunk. KNP-nak szállítunk takarmányt. Nem haragszok. Csak nekem is szarul esett mert a családtól vonta meg azt a pénzt.. Am én sem szeretem a túlsúlyos gépeket, meg azokat a sofőröket akik úgy vezetnek hogy láb a műszerfalon mert a főnök alárakta az új 25 millás gépet...
Az más tészta.....de mennyit megúsztatok........ Kollégám most van ilyen AETR-es tanfolyamon én is menni akarok. Bocs de útálom a túlsúlyos kamionokat amik szétcseszik az utat és az elalvó sofőröket akik személyautókat törnek porrá és ölnek meg ártatlan családokat. Útálhatsz ezért, de kevés az ellenőrzés velük szemben ezt meg is szokták, sokat szabálytalankodnak, amivel milliókat spórolnak. Persze ez csak az én véleményem....
"... a közigazgatási bírságra tekintettel nem került sor."
Köpködjetek meg de ez nem azt jelenti, hogy nem szabtak ki szabálysértési bírságot mert majd jön a köziges a táblázat szerint?
rendes bünti... nekünk 400e Ft volt 2 gépre. Az egyik magasabb volt 5 cm-el a másik meg hosszabb 5 cm-el a megengedettnél. Részletfizetési lehetőséget kaptunk.
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy ország, amely a végtelen lehetetlenségek hazája néven vonult be a világtörténelembe. Ezen államocska egyik üveghegyén túl, ahová már nem ért el a központi hatalom keze, brutálisan megöltek egy neves sportolót, két társát pedig életveszélyesen megsebesítették. A szörnyű bűncselekményt egy olyan horda követte el, amely kezdetben nem is létezett, idővel pedig mégis megalakult. Ezek az alakok egyébként elég varázslatosak: legutóbb például úgy meneteltek végig egy másik üveghegyen túl lévő település főutcáján, hogy azt kezdetben senki, ám utólag már mindenki látta. Ugyancsak e lények varázserejét bizonyítja, hogy a lehetetlenségek hazájában úgy bűnöznek közülük a legtöbben, hogy ez a tény a királyi székéből és az uralkodó környezetéből még véletlenül sem látszódik. Ezen alakok legújabb varázstette azon a szórakozóhelyen történt, ahol szörnyű bűntettüket elkövették: itt egy alig százhúsz négyzetméteres helyen olyanformán bűnöztek, hogy azt sem a bár vezetői, sem az alkalmazottak, sem a vendégek többsége nem látta. A bűvészmutatvány része az a kamera is, amely ennek ellenére elég sok dolgot megörökített. Hamarosan pedig azt fogjuk látni, a szörnyű bűncselekmény tettesei valójában mind ártatlan báránykák, akiknek egytől-egyig nehéz gyermekkora volt. Jó éjszakát kedves gyerekek...
Legalább korrektül álsz hozzá...dícséretes. Hát nem olcsó a dolog főlleg ha volt más szabs.-sod is 2 éven belül, ha nem akkor van remény.....mint lejebb látod.
fujtam az uton is azt a kis bigyót ami bezöldült...meg ben t a kapitányságon azt a komphuteres micsodát ami kimutatta a 036-ot
természetesen eszem ágában sincs még egyszer ilyet csinálni
valahol szánom bánom,de vannak akik csak igy tanulnak sajna én is ilyen bohóc vagyok...
Mindenesetre készségesen együttműködtem mindenben,és tök rendesek voltak a rendőrök..de tényleg..le a kalappal előttük
én meg majd rendezem a soraim,bár bosszant hogy lehet ugrik a háromnegyedig kész jogsim,de ez van..beszopattam magam,amit csak magamnak"köszönhetek"
rotty..
de remélem minél keveessebbre büntetnek meg
igy is alig élek
link
Jobb,vagy rosszabb lessz!
Vitázni nem szeretnék,nemis azért van ez a forum!De néha minket Teheresejet is megkéne kérdezni!
Az utak elbirnának minket,ha jol meglennének csinálva!Példa:a buszmegállo öblök!Ott 10-15 percenként áll busz,elméletileg 18-tonnával.Mégis kivan járva!Az elalvás meg szerintem már a multé!Senkise,vagy csak nagyon kevesen kockáztatnak( itt megjegyezném,hogy megkéne büntetni azokat a cégeketis akiik több orán keresztül várakoztatnak minket).Ja meg ugy kéne rendeleteket,szabályokat hozni,hogy meglegyen a feltétele,lehetösége a betartásnak.például az M1-esen két helyen tudsz 40-tonnásal parkolni,.Mert amint bevezették a AETR-t,gyorsan lekorlátozták a parkolok 90%-át 3,5-tonnásra!
Meg hiodd el tudnék még mesélmi a "B"-kategoriás zsonglörökröl az utakon,mikor minden motyom a fejembe hullik vészfékezéskor!
40000 félretéve de inkább kesztyűt vennék belőle
Köpködjetek meg de ez nem azt jelenti, hogy nem szabtak ki szabálysértési bírságot mert majd jön a köziges a táblázat szerint?
de még igyis hogy (elsö volt),le a kalappal!
szerintem simán rám varhattak volna egy 60-as csekket!
na mind1..ez megtörtént..és ha tetszik ha nem vállalnom kell a felelősséget
természetesen eszem ágában sincs még egyszer ilyet csinálni
valahol szánom bánom,de vannak akik csak igy tanulnak sajna én is ilyen bohóc vagyok...
Mindenesetre készségesen együttműködtem mindenben,és tök rendesek voltak a rendőrök..de tényleg..le a kalappal előttük
én meg majd rendezem a soraim,bár bosszant hogy lehet ugrik a háromnegyedig kész jogsim,de ez van..beszopattam magam,amit csak magamnak"köszönhetek"
rotty..
de remélem minél keveessebbre büntetnek meg
igy is alig élek