azért kell olyan,ami felhajthato,de lehajtva sem látszik,az,hogy bármikor eltüntethető.plusz ne lobogjon a szélben.na.érted mire gondolok.es nekem olyan kell!
nem nagyon találkoztam még gödöllőn 1200-sel.de lehet,hogy csak bamba vagyok.tanulni meg sosem késő.hogy hivják az u.tesod?ha nem titkos..te hol laksz?
Spanod a rossznyavaja.Nem őriztünk együtt disznót.Amúgy benne vagyok veled simán el tok beszélgetni az élet értelméről meg mindenről.
Mi a pálya nálatok nincs több 8 éves akiktől el tudod venni az uzsonnát?Esetleg kifogytál a cserebogarkból akiknek tépkeded a lábát?
Ó azokat én sem.Inkább megyek vele mint ház alatt üvőltetem.Picit öregebb vagyok már hogy le-fel grasszáljak velük.Robogó mostmár csak bevásárolni lessz a többire szereztem be az SV-t.Amúgy nem lakom ott csak állandó meló a hét minden napján van hogy reggeltől estig.Bútoráruház a buszvégállomás mellett.
Mérnöki kar nincs a közelemben, bár van Élelmiszeripari mérnöki kar itt szegeden. A Te értelmedben a mi ellenségünk a jogász (amúgy ez csak álca, együtt szoktak lenni a jogász közgazdász estek :D), és a programozó. :)
itt van pl. 80 dollárért ez.
az ebay-en is van.