Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresgélj a neten a "plate" és "flipper" szavakra.
itt van pl. 80 dollárért ez.
az ebay-en is van.
na asszem mára ennyi.majd folytatjuk,most már megyek dögleni.szasztok.
azért kell olyan,ami felhajthato,de lehajtva sem látszik,az,hogy bármikor eltüntethető.plusz ne lobogjon a szélben.na.érted mire gondolok.es nekem olyan kell!
Nöm egyik sem .
semmi sem nagy okosság,azért írtam
de ha fizetgetni akarsz...
a levétel nem nagy okosság,ha csak boklászol a városban,ahol ráadásul mindenki ismer.a rendőrök is..
vedd le...
nem jártál véletlenül kerepesen a Sierra nevezetű discoban?ott meloztam.székely feri?kojak?nem ismerősek?
Ja és Kiss Attila.
Kistarcsán.Neki a banditja vagy 5-6 éve bár nem nagyon mászkálhat vele.
nem nagyon találkoztam még gödöllőn 1200-sel.de lehet,hogy csak bamba vagyok.tanulni meg sosem késő.hogy hivják az u.tesod?ha nem titkos..te hol laksz?
Nöm csak az 1200-as banditos unokatesómat a kossuth lajosból.Én most kezdem a motors témát eddig a robgós-autós vonulat volt.
HÁt igen.
van benne valami
ja.lakotelep.jános utca.bár én szeretem.van egy spanom,akinek idomos sv-je van.nem ismered?taxis volt.skultéti laci.
Na az jó de az idő nem a legjobb.Igaz a gép még rendszám nélkül Lakótelep?
nos ha van sv-d,akkor majd nyomulhatunk,ha jobb lesz az idő,és ha van kedv.egyébként a bútoráruháztol 200m-re lakom.kösd föl a gatyát..
Áh nem igazán .Sosem anyázok és csak évődök kicsit vele.Ő kezdte ez még nagyon messze van a keménytől.Megmosolyogtat és szerez jópár vidám percet.
Hú de kemény
Spanod a rossznyavaja.Nem őriztünk együtt disznót.Amúgy benne vagyok veled simán el tok beszélgetni az élet értelméről meg mindenről.
Mi a pálya nálatok nincs több 8 éves akiktől el tudod venni az uzsonnát?Esetleg kifogytál a cserebogarkból akiknek tépkeded a lábát?
hello spanom na..nyomatunk egy jó kis balhét megint . . .
Ó azokat én sem.Inkább megyek vele mint ház alatt üvőltetem.Picit öregebb vagyok már hogy le-fel grasszáljak velük.Robogó mostmár csak bevásárolni lessz a többire szereztem be az SV-t.Amúgy nem lakom ott csak állandó meló a hét minden napján van hogy reggeltől estig.Bútoráruház a buszvégállomás mellett.
zoli32!nem nagyon csipem a robogósokat.állandóan üvöltetik a házuk előtt azokat a szarokat.merre laksz G.-n?
Mérnöki kar nincs a közelemben, bár van Élelmiszeripari mérnöki kar itt szegeden. A Te értelmedben a mi ellenségünk a jogász (amúgy ez csak álca, együtt szoktak lenni a jogász közgazdász estek :D), és a programozó. :)
jó írás!
A leszereled és jó messzire eldobod nem a legjobb megoldás gondolom.
Amúgy látom gödöllői vagy én is ott tengetem életem háromnegyedét.