Lajben! En mindig betartom a 40 et :)) Mikor alok akkor is gyorsabb vagyok:)) Rendornek meg eletemben nem altam meg,csak kocsival(neha) De persze mindenki mas.En csak azt mondom Magyarban angol rendszammal,Angliaban meg Magyarral.Erre is jo az unio!Ha neha talakozol egy gyokerrel,meg mindig kevesebb lesz mit: sulyado+atiras+kw+muszaki+eredetilehuzas+afa+meg a sokk szemetseg amit ezek a rohadekok kitudnak talalni.
Mindegy, hogy A1-es jogsid van vagy semmilyen. Arra a kategóriára nincs, amin ülsz. Tehát adott kategóriára vonatkozó jogosítvány hiányában, az erre vonatkozó büntikre számíthatsz.
igen én is gondoltam már erre hogy valami apro szabálysértés és elökerülnek csakhát a nagy dekkolásban lejárt a müszaki is iejárt, és igy kb 5 perc mulva szakitanának le a mocirol a kollégák
Ez érdekes történet, nincs papírod a motorról. Nem is a tiéd bakker, ez szívás. Irány az embert felkeresni adás-vételit megírni, vagy az előző tulajt mondja meg ki volt és ahhoz elmenni. Elméletileg, ha nem jelentette be az első a másodikat, akkor az elsőtől meg tudod venni papíron, ha az első bejelentete, hogy eladta akkor benne van a rendszerben így a másodiktól tudod megvenni akitől eredetileg is megvetted, csakhát papír nincs róla.
Ha ez nem járható út és szarik rád mindkettő bunkó módon akkor nyomj pár kanyart 300-al 1-2 fix trafi előtt és mikor kimegy a csekk 300.000 Ft-ról gyorsan előkerülnek, de ugye mivel nekik sincs adás-vételijük, így az fizet akinek a nevén a gép van......ez akár előnyös is lehet számodra.
Persze gondolom lenne perpatvar a dologból......remélem sikerül elérned őket.
igen törzskönyv nálam van, a forgalmi is csak hát elvették tölem mivel akkor nem birtam a véremmel a bünti kifizetve (elég borsos volt 90ezer) azota meg csak dekkol a vas. üdv
Üdv mindenkinek, Igazábol a közeg felé lenne kérdésem, Pohi mester segitség kellene nekem. Vettem egy Kawasaki Zx10est még tavaly, egy rendör barátomtol. Kifizettem és vártam az adásvételi szerződést, amit azóta sem kaptam. Mint kiderült nem volt néven a moci mivel a forgalmiban szereplő tulaj is közétek tartozik. A gondom az hogy égen földön nem találom és már lassan másfél éve csak nézegetem a vasat. Van valami más formája hogy a nevemre kerülhessen a gép esetleg egy magánbeszélgetés után nem tudnátok nekem segiteni elökeriteni a tulajt. (esszem ágában sincs égetni vagy ilyesmi a közeget) csak borzalmasan el vagyok keseredve hogy nem tudok menni a vassal. van msn-em skype-m is hsskft@freemail.hu és hsskft üdv elöre is köszönöm nem leszek hálátlan. üdv mindenkinek.
Legrosszabb:fejbe lőnek az útszélén és ott hagynak...
Olvass vissza pár oldalt és megtudod!
Ha ez nem járható út és szarik rád mindkettő bunkó módon akkor nyomj pár kanyart 300-al 1-2 fix trafi előtt és mikor kimegy a csekk 300.000 Ft-ról gyorsan előkerülnek, de ugye mivel nekik sincs adás-vételijük, így az fizet akinek a nevén a gép van......ez akár előnyös is lehet számodra.
Persze gondolom lenne perpatvar a dologból......remélem sikerül elérned őket.