Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akitől én vettem a blokkolót az be is mérte Fáma II-vel, és okés... aki benne van, az tudja, h ez a legnehezebben blokkolható műszer kishazánkban. Mondjuk az én cuccom közel kéccáz volt előre-hátra
Ha Pohi vállalna egy ingyenes "bemérő-tesztet" akkor talán...
Ja, én is ezért ódzkodom tőle, honnan tudjam, hogy működik....mondják?
55-60e körül már lehet kapni, akár 3 szenzorost is. ellenőrző készülékkel.
Blokkolón én is gondolkodom,csak az árán kívül az tart vissza hogy leellenőrizni a beszerelt cuccot nem egyszerű,mert ha porszem kerül a gépezetbe drága a teszt...
Lézerblokkoló, radardetektor....
Nemigen, mert ha kipontozódik, nem tud többé gyorsan vezetni. Értsd már meg, söprik a komcsik a padlást. Semmi más nem számít
Ha szó nélkül fizetsz akkor senki......most próbáltuk mi is.
Muterja is csak akkor tudja rákenni a dolgot, hogyha van irásos pappirja hogy kölcsönadta neki az autót.
Pontot az kap, aki viszi a balhét.
Itt találtam egy táblázatot.
akkó pontot se kap senki?
70es tábla volt
Semmit nem kell nyilatkozni csak akkor ha muter utál.(van miért?) Különben csak lét kell befizetni a csekken ami kijön. Egyébként épp ezen bukik mennyire álságos a rendszer, nem számít ki vezet, csak a lé kell. Nálunk 1-2 középvezető heti rendszerességgel hozza a csekket a céges autókra, a cég fizet ők meg száguldoznak tovább.
semmi! ménem érted meg? semmi
csak a lóvé
Keressél táblázatot a neten. 50-nél 105, az 100%-os, az ha jól tudom 130ezer... muternak nem kell nyilatkoznia, azt mondja hogy közeli hozzájatartozó vezette. A pénzt viszont behajtják.
vazze pont siettem venni egy használt gumit,megérte,szerintem öt újat vehetnék ebböl
nem értem,ha egyik sem?valamelyik biztos lesz.anyám nevén van a kocsi szóval elviszem a balhét.nyilatkoznia kell hogy én vezettem,gondolom utána meghallgatás meg egyebek,de ezért már ugrik a jogsi?vagy csak nagy bírság?kb mennyi?köszi
Nem veszik el. Pénzbehajtás van. Legközelebb is menjél legalább ennyivel
Ha látszol a felvételen, vagy ha nyilatkozol/nyilatkozik a jármű tulaja hogy te vezetted akkor a gk-t, vagy megállitottak és felirták adataidat. Ha egyik sem, akkor csak a pénzt kell befizetni.
köszi ,még valami ma reggel lekaptak a lágymányosi hídon kb115el,ugrik a jogsim?nincs priuszom.
biztos ork volt ennyi ésszel
Ez nem vészes, felén volt aki 3 nap 3x ment bele nem kis sebességel és egyik nap még oda vissza is.
Értem.
nem.eladtam
Leamortizálódott?
Sziasztok január első munkahetében szólitot a postás hogy aláirnivalóm érkezet azt hitem roszul látok ugy hogy én már a második héten leadóztam 30Eforcsit hogy milesz eben az évben elgondolkodtató.