Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te....nem tudom hová lesznek ezek a bútorok, mert itt a kapson kb. minimum 10 évesek vannak. A 2 milliárd jól hangzik, de mennyit vontak meg idén? Vagy 8 milliárdot....és lehet keveset mondok, befolyt összeg pedig emelkedett a közig. bírságos gyorshajtás és megállni tilosok végett nem is kicsivel. Szóval lenne miből adni csak nem jut, vagyis jut csak nem oda ahová kellne.

Látod, csak kihasználnak titeket! Én ha rendőr lennék, azért sem büntetnék! Csak többet lopnak el odafenn.
A jó riportok vagy éjfél körül vagy vasárnap reggel vannak.Csak az sem világos, hogy pl : a lecserélt bútorokat miért nem lehet odaadni pl hozzátok?Vagy a lecserélt P4 es géppel lecserélni a te P2 esedet.Kiknek ment a 10 milliárd a qrmányzati negyed tervezésekor?Gondolom az eladott majd visszabérelt Tv székházról hallottál? Lehetne folytatni napestig.Ezzel a politikát lezártnak tekintem.
Mondom, hogy ott nem fordulhatsz meg csak balra mehetsz
A járőröknek nálunk 50 km / 24 óra van. A nappalos multkor sok helyszín miatt ment 44 km-t az éjszakásnak maradt 6 km. És egyedüli 2 fő járőr egész este a város és 33 falu vagy több....na ez a vicc

Beszéltek erről is, meg arról, hogy nem áll a rendőr mellett a tv. és ha mégis kihasználja maximálisan akkor meghurcolják kirúgják. Végre valaki aki tisztán átlátta a dolgot, kevés ilyen miniszter van.

Amerikában kéz a kormányon és ha szólnak akkor kiszálsz, ha nem akkor pisztoly a pofádban. Erről is szó volt, hogy nem egy rossz dolog ez. A rendőrnek nincs tekintélye, hatalma, stb. de ezt tudjátok ti is...
Te....nem tudom hová lesznek ezek a bútorok, mert itt a kapson kb. minimum 10 évesek vannak . A 2 milliárd jól hangzik, de mennyit vontak meg idén? Vagy 8 milliárdot....és lehet keveset mondok, befolyt összeg pedig emelkedett a közig. bírságos gyorshajtás és megállni tilosok végett nem is kicsivel. Szóval lenne miből adni csak nem jut, vagyis jut csak nem oda ahová kellne.

Tegnap volt egy jó riport a hír tv-n éjfél körül, na a fideszes polgármester és egyben had és rendészeti szakminiszter szépen elmondta mi kellene, hát kíváncsi vagyok mi valósul meg.

Szó volt többek között az általatok jogosan kritizált "betörőt megverem és engem büntetnek meg" "törvények gyengék erősíteni kellene" "fegyver otthon(bár ezt nem támogatom, mert otthonról utcára vinni nem nehéz és akkor aki tisztességes nem viszi magával azt a tisztességtelenek lelövik)" és hasonló dolgokról. Szerintem tetszett volna nektek......nekem tetszett amit hallottam, csakhát.....mi valósul meg ebből nem tudom.
Ezt a "ne fürgyé le " táblát sehol nem találom a kresz. könyvben,de az újban már benne lesz. Állítólag vigalmi negyedben alkalmazott jelzés lesz.Tudjátok: qrva ország.
Tegnap mondták az egyik TV-ben, hogy ugyan megkapja a rendőrség a 2mrd-t, de ugyanazzal a lendülettel másik területről vissza is veszik tőlük. Így kell adni! Kár, hogy nem a trafi vásárlástól vonják el a lét.
Szép napsütéses reggelt motorosok! Azt még kifelejtettem az este kedves POHI , hogy a rendőrség kap kettő mrd Ft ot .A minisztériumok meg 7,5 Mrd Ft ot Bútorra ! És 3 évente . Mit művelhetnek azokon a bútorokon , hogy ilyen sűrűn tönkre megy?
Magyarországon ami nincsen megtiltva, azt szabad!
Somogy lankák? M6?
ott minek lenne?
asszem az oktogonnál van ilyen
há monnyuk ezt pont tudtam
engem a másik érdekel
Ha ilyen van kirakva akkor mefordulhatsz.....ennyi.
ez az baszki
bp-en körútakon lehet ilyet látni
legközelebb lefotózom
Hát vannak területek, ahol ez a tábla biztos ki van rakva csak rejtve általam nem látható módon.......szoktam érezni
Nem linkeli be. 1/1975 Kpm.Bm együttes rendelet
Megvan az új hatályos, de egyébként a www.magyarorszag.hu oldalon minden aznapi hatályos jogszabály fent van:

Kresz

És nincs benne ilyen tábla....
Én csak ezekről hallottam, de semmi nem lehetetlen, az önkormányzatok egyedi táblát is képesek gyártani, sok a harc velük:

http://kresz.origo.hu/news_11....
tudom értékelni...
Én sem annak szántam, remélem tudod értékelni a humort.
Pohiban nem szoktunk csalódni, de senki sem tudhat mindent.
ez nem zavar , és nem is kioktatás ....
segíteni próbálunk egymásnak ...
Ne hozzátok már zavarba a bisztos urat.
Ejnye! Vedd meg az újabbat. Abba már biztos benne lesz!
nem én rajzoltam ...

de rémlik nekem is , bár elég öreg már a jogsim...

itt tanátam :http://kresz.origo.hu/news_222...
nem tom ez mennyire hiteles ...