Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már nincs meg amivel igyekeztem
Ú, Te aztán igyekszel.
ezek 2008 asok.
Mennyi idő alatt lehet ennyi cédulát összegyűjteni?
Csak a halálod után.
akkor nekem ez mikor évül el?
Köszönet neked is.
A rendszerben benne marad, de csak két évre visszamenőleg nézik meg a szabálysértési priuszt. Ha nem változott persze, mert a büntetőpontok 3 év után évülnek el.
Áhh....csak kontárkodom.
Majd jön a pohi májsztró és nem győzi javítani a sok hülyeséget, amiket itt összehordtam...
Miért Te nem az vagy?
Na mindegy majd rád hivatkozok.
látom itt ma Gino Ginelli főtörzs rendel
Azért várd meg egy "szakember" válaszát is...
Köszönöm a válaszodat.
Nekem még szerencsére nem volt regisztrált cselekményem, csak szerettem volna megtudni mi is a helyzet.
Azt hiszem 2 évig "marad benne"...mert ha csinálsz valamit, akkor azt szokták figyelembe venni, hogy 2 éven belül volt-e valami ügyed.
Sziasztok!
Az előbbi kérdések alapján felmerült bennem az, ha valakit egyszer feljelentenek közlekedési szabálysértésért meddig van nyilvántartva, törlik-e valamikor vagy végleg benne marad a rendszerben?
Ha elkapnak és feljelentenek engedély nélküli vezetés miatt, és megkapod az eltiltást a vezetéstől, akkor könnyen belekerülsz a mókuskerékbe. De nem is kell, hogy elkapjanak. Elég egy kis baleset, egy megcsúszás, egy ütközés, ott pedig egyből kibukik a dolog.
Gondoltam, hogy ilyen okos vagy.....
Ha azt csinálsz, amit akarsz, akkor miért kérdezel?
nem!
A leendő jogsidat kockáztatod....a többit majd elmondja pohi.
Megéri?
természetesen rendszámmal, nem 50 esként használnám, mint sokan mások..
Ja és egy rendszámos motornak vannak fenntartási költségei, azokat tudod fizetni?
Esetleg úgy gondoltad, hogy leveszed a rendszámot és úgy használod?

Ha nyugodtan akarsz motorozni, akkor csak legálisan. Annyit megér.
Mit kapsz?
Mit veszítesz!
Gondolom azzal a dumával akarsz jönni, hogy tanuló vagy és nincs jövedelmed, ezért nem fognak megbüntetni pénzre....
Viszont lehet nem fogod elkezdeni az A1-et szezon végén, mert eltiltanak!
Több a veszteni valód, mintsem, hogy nyugton ülj a seggeden és várj.
Sziasztok. a következő helyzetben vagyok :
eladtam a motorom, és kéne a hamarosan következő szezonra motor, viszont 15 éves vagyok, így még csak M kategóriás jogsim van. viszont szezon vége felé kezdhetem A1-re. és ezért nem akarok egy fél szezonra venni 50-es motort, hanem úgy gondoltam, hogy megveszem a 25-ö mocit, amit kinéztem. és egy fél szezont avval járok, és megpróbálom elkerülni a rendőröket. szerintetek mit csináljak? állítottak már meg valakit hasonló helyzetben? ha igen, mit kapott?
Ha én nem teszem a dolgom még nagyobb káosz lesz mint van, de ha nincs pénz, benzin stb. sajnos megakadályoznak a dolgom végzésében. Szóval, ahogy mondani szokták: "kis pénz kis foci"