A rendszerben benne marad, de csak két évre visszamenőleg nézik meg a szabálysértési priuszt. Ha nem változott persze, mert a büntetőpontok 3 év után évülnek el.
Sziasztok!
Az előbbi kérdések alapján felmerült bennem az, ha valakit egyszer feljelentenek közlekedési szabálysértésért meddig van nyilvántartva, törlik-e valamikor vagy végleg benne marad a rendszerben?
Ha elkapnak és feljelentenek engedély nélküli vezetés miatt, és megkapod az eltiltást a vezetéstől, akkor könnyen belekerülsz a mókuskerékbe. De nem is kell, hogy elkapjanak. Elég egy kis baleset, egy megcsúszás, egy ütközés, ott pedig egyből kibukik a dolog.
Mit kapsz?
Mit veszítesz!
Gondolom azzal a dumával akarsz jönni, hogy tanuló vagy és nincs jövedelmed, ezért nem fognak megbüntetni pénzre....
Viszont lehet nem fogod elkezdeni az A1-et szezon végén, mert eltiltanak!
Több a veszteni valód, mintsem, hogy nyugton ülj a seggeden és várj.
Sziasztok. a következő helyzetben vagyok :
eladtam a motorom, és kéne a hamarosan következő szezonra motor, viszont 15 éves vagyok, így még csak M kategóriás jogsim van. viszont szezon vége felé kezdhetem A1-re. és ezért nem akarok egy fél szezonra venni 50-es motort, hanem úgy gondoltam, hogy megveszem a 25-ö mocit, amit kinéztem. és egy fél szezont avval járok, és megpróbálom elkerülni a rendőröket. szerintetek mit csináljak? állítottak már meg valakit hasonló helyzetben? ha igen, mit kapott?
Ha én nem teszem a dolgom még nagyobb káosz lesz mint van, de ha nincs pénz, benzin stb. sajnos megakadályoznak a dolgom végzésében. Szóval, ahogy mondani szokták: "kis pénz kis foci"
Majd jön a pohi májsztró és nem győzi javítani a sok hülyeséget, amiket itt összehordtam...
Na mindegy majd rád hivatkozok.
Nekem még szerencsére nem volt regisztrált cselekményem, csak szerettem volna megtudni mi is a helyzet.
Az előbbi kérdések alapján felmerült bennem az, ha valakit egyszer feljelentenek közlekedési szabálysértésért meddig van nyilvántartva, törlik-e valamikor vagy végleg benne marad a rendszerben?
Ha azt csinálsz, amit akarsz, akkor miért kérdezel?
Megéri?
Esetleg úgy gondoltad, hogy leveszed a rendszámot és úgy használod?
Ha nyugodtan akarsz motorozni, akkor csak legálisan. Annyit megér.
Mit veszítesz!
Gondolom azzal a dumával akarsz jönni, hogy tanuló vagy és nincs jövedelmed, ezért nem fognak megbüntetni pénzre....
Viszont lehet nem fogod elkezdeni az A1-et szezon végén, mert eltiltanak!
Több a veszteni valód, mintsem, hogy nyugton ülj a seggeden és várj.
eladtam a motorom, és kéne a hamarosan következő szezonra motor, viszont 15 éves vagyok, így még csak M kategóriás jogsim van. viszont szezon vége felé kezdhetem A1-re. és ezért nem akarok egy fél szezonra venni 50-es motort, hanem úgy gondoltam, hogy megveszem a 25-ö mocit, amit kinéztem. és egy fél szezont avval járok, és megpróbálom elkerülni a rendőröket. szerintetek mit csináljak? állítottak már meg valakit hasonló helyzetben? ha igen, mit kapott?