Megunnád hamar. Két kiló, mi marha nehéz 24 óra után......viszont elgondolkodtam. Jövőre a rendőrség 9 millárddal kevesebbet kap...idén eddig 6 milliárd a hiány.....hmm.
Ez jó. Nekem max mobil van saját meg céges . De úgy láccik, nem elég jó helyen melózok .
Civilként viszont asszem nem sok esélyem van legálisan mondjuk Parabellummal járni... pedig van varázsa a hideg cső érintésének.. pláne a homloktájékon
De sztem elég, ha van nálam gumi... az sok bajtól meg tud óvni
Na, egy kérdés. Régóta szeretnék egy Keserű féle gumilövedékest. De állítólag csak otthon tarthatom. Viszont én a kocsi ülése alatt szeretném, hátha szükség lesz rá....
Ez így van. És mindez azért, mert bizonyos politikusoknak ez olcsón megvehető szavazóbázist jelent. Tudnék példákat mondani.... Bocs az off-ért, de egy világéletében segélyekből élő, soha egy percet se dolgozó brazil szavazata ugyanannyit ér, mint azé, aki évtizedek óta adózik rendesen... Jól van ez így?
A zasszony meg védőnő. Néha szólna, hogy a ganyéba nem engedi haza a kórházból az újszülöttet. De inkább nem szól....
Ja, és az előző sztoriból kimaradt, amivel a zasszony má találkozott, hogy addig lehet az egészséges gyerekkel orvoshoz járni, míg az megunja, és ad egy papírt, hogy asztmás a gyerek. Tehát tartósan beteg, és emelt összegű családi pótlék jár
nem kiakasztó!?eszem f..szom megáll!melyik magyar adná be a gyerekét intézetbe,hogy pár nap után kivegye?vagy ha mi is ezt csinálnénk akkor meddig lenne ez a havi 80 rugó/gyerek?mondom én...ez aország cigányokért (nak)van tartva!
Viszont, igen... érdekes a rendőrség finanszírozásának csökkentése... Akkor hogyan is jön össze a működési költség? Több büntetésből, talán?
Megunnád hamar. Két kiló, mi marha nehéz 24 óra után......viszont elgondolkodtam. Jövőre a rendőrség 9 millárddal kevesebbet kap...idén eddig 6 milliárd a hiány.....hmm.
Civilként viszont asszem nem sok esélyem van legálisan mondjuk Parabellummal járni... pedig van varázsa a hideg cső érintésének.. pláne a homloktájékon
De sztem elég, ha van nálam gumi... az sok bajtól meg tud óvni
Köszi a tippet, nem is tudtam, hogy van ilyen verzió... büntetve max záróvonalért voltam, de már elévült
Mi lesz, ha télleg előhúzom eccer?
Ja, és az előző sztoriból kimaradt, amivel a zasszony má találkozott, hogy addig lehet az egészséges gyerekkel orvoshoz járni, míg az megunja, és ad egy papírt, hogy asztmás a gyerek. Tehát tartósan beteg, és emelt összegű családi pótlék jár
Kicsit megnyugodtam, de még mindig kicsit vagyok.
Másrészről meg .
Mégegyszer köszönöm a segítséget!