nem segédmotorosokat néztek...legalábbis én 1et se láttam amikor bevittek :D de nem tudom mi a kurva anyjuknak kell tv..?nyomták bele a pofámba a kamot meg a mocit is vették.legszivesebben lefejeltem vna a kamerást de elvileg az arcomat meg a rendszámomat nem mutathatják a beleegyezésem nélkül...?
Üdv!
Két apró megjegyzés.
- Kicsit furcsának tartom, hogy épületek között mérnek. Teljesen meghamisítja a mérést, hacsak nincs süketszobájuk (márpedig tuti nincs). Szerintem simán támadható.
- Már bocs, de nem csoda. Mióta itt vagyok Győrben, szakad le a pofám. Gyak 10 motorosból jó, ha 1 van, aki nem rövidgatya póló papucs fílingben nyomja. Gyak még nem sikerült úgy végigmenni a főutcán, hogy ne láttam volna legalább egy egyéniséget egykerekezni. Szupermotoval ez gyak kötelező, akár a nagytotálban kiherélt dob. Nem kell csodálkozni.
Plussz házi feladat: multkor megtaláltam a neten a gépjárművek hangnyomásméréséről szóló szabványt, csak voltam olyan állat, hogy nem töltöttem le. Lehet rá vadászni.
vigyázzatok! győrbe ma kapokodják el a mocisokat és viszik be a rendőrségre, decibel mérésre!tvsek meg minden szar ott van...én hála istennek megúsztam 1 decibelen múlott de csak azért mert nem húztam neki oda rendesen figyeljetek oda motoros rendőr szedi össze az embereket ma a baross hídon volt!üdv: Peti
igen ez az 50ccm rendszám engem is érdekelne, főleg az hogy mérnek-e majd teljesítményt. Mert hogy az enyém nem 3 le, és nem 45-tel megy max, az tuti. De sztem nincs is nagyon olyan 50ccm-es motor ami 45-50et tud, kiv. a 4t kínai robogó, meg a gyári folytott verziókat amit még nem piszkáltak...
Amúgy én tulajdonlépp egyetértek a rendszámozással, talán kevesebb lesz a lopás, csak ne kelljen a motorom visszafolytásával vesződni:S
Pohi!
Igaz nem ezzel a témával kapcsolatos amit kérdezek de a simson topikban indult egy kis vita a segédmotorkerékpárokkal kapcsolatban a bevezetendő rendszámoztatásról ill. a műszaki előírásokról.Szivesen meghallgatnánk a Te véleményedet is ezzel kapcsolatban
Na igen őket tudom ajánlani, az biztos, hogy nem olcsó, de olyanokat fogsz a motoroddal csinálni a végén, hogy te is meglepődsz magadon.... Bukógomba, bukócső nem árt, mert van az úgy, hogy azt hiszed meglesz és nem lesz meg persze kis sebességnél a motornak nem lesz baja csak ezek hiányában lehetnek problámák oldalra dőlésnél
Kedves Pohi illetve aki tud segíteni!
Kicsit offtopic, ezért elnézéseteket kérem. Alig pár hónapja van meg a jogsim, és szeretnék valami vezetéstechnikát tanulni. Csak foszlányaim vannak, de mintha a rendőrség szervezne ilyesmiket. Mindenesetre a honlapodon is olvastam valami ilyesmit, ezért tőled (is) kérdezem, milyen lehetőségeim vannak. Vagy ha nem a rendőröknél, akkor bármilyen megoldás jól jöhet. Amit szeretnék: kevés elmélet, megtanulni rendesen fékezni, meg úgy általában kezelni a motort. Nyilván jó lenne anyagilag sem legatyásodni. Köszönöm a válaszokat!
Ha van kölcsönadási szerződés ami hiteles és minden formátumnak megfelel akkor természetesen az fog fizetni aki az autót vezette. A lényeg rajta legyenek a nevek stb . mint az adásvételinél a dátum valamint a kölcsönadás napja mikortól meddig tart esetleg határozatlan e. Mikor visszakerül az autó akkor megint papír, hogy már nem nállam van visszaadtam....asszem értehető
Köszönöm a segitséget, még arra lennék kiváncsi, ha egy kölcsönadási szerződést irnának akkor is a tulajé a felelősség, vagy azé, aki használja? Vagy egyszerűbb (ésszerűbb) a tulajdonos váltás a galiba elkerülése végett?
Köszi!
Ha az engedélye nélkül viszik el az jármű önkényes elvétele bcs. Ez esetben kibújhat a fizetés alől, de viszont a családtagot bűncselekménnyel kell vádolni a hozzá, ha nem teszi akkor meg megintcsak ő fizet.
Azt szeretném megtudni, ha egy szgj. tulaja külföldön tartózkodik, és bármely családtagja szabálysértést követ el az autójával, vagy motorral, akkor is őt terheli e a felelősség? Esetleg milyen óvintézkedéssel lehet ezt kivédeni?
(tudom, hogy ne adja oda, de mivel nem tartózkodik itthon tényleg tudta nélkül viszik el.)
Akkor már értelmezzük ferdén egy picit tovább: Egy motorra van felszerelve, akkor az egy lámpa!
kb. 1 hónapja egy csopperes volt előttem a műszakin, egy amcsiból behozott hondával, amin 3 fényszóró volt...szivatták érte, míg el nem küldött mindenkit a p..csába.
nem engem röhögtek ki hanem a zoltán a tamást (az egyik rendőr a másikat)
merthogy tamás fél órája beszélt és és a másik végig értette amit mondunk de tamás csak mondta mondta és egyszer csak igy szólt(nincsenek idomok a motoron ezért) Jóhogy főőnem gyullad! és zoltán rettenetesen kiröhögte tamást
Két apró megjegyzés.
- Kicsit furcsának tartom, hogy épületek között mérnek. Teljesen meghamisítja a mérést, hacsak nincs süketszobájuk (márpedig tuti nincs). Szerintem simán támadható.
- Már bocs, de nem csoda. Mióta itt vagyok Győrben, szakad le a pofám. Gyak 10 motorosból jó, ha 1 van, aki nem rövidgatya póló papucs fílingben nyomja. Gyak még nem sikerült úgy végigmenni a főutcán, hogy ne láttam volna legalább egy egyéniséget egykerekezni. Szupermotoval ez gyak kötelező, akár a nagytotálban kiherélt dob. Nem kell csodálkozni.
Plussz házi feladat: multkor megtaláltam a neten a gépjárművek hangnyomásméréséről szóló szabványt, csak voltam olyan állat, hogy nem töltöttem le. Lehet rá vadászni.
Amúgy én tulajdonlépp egyetértek a rendszámozással, talán kevesebb lesz a lopás, csak ne kelljen a motorom visszafolytásával vesződni:S
Igaz nem ezzel a témával kapcsolatos amit kérdezek de a simson topikban indult egy kis vita a segédmotorkerékpárokkal kapcsolatban a bevezetendő rendszámoztatásról ill. a műszaki előírásokról.Szivesen meghallgatnánk a Te véleményedet is ezzel kapcsolatban
vagy ilyesmit kéne mondani nem?
http://www.mobitt.hu/reszletes...
Kicsit offtopic, ezért elnézéseteket kérem. Alig pár hónapja van meg a jogsim, és szeretnék valami vezetéstechnikát tanulni. Csak foszlányaim vannak, de mintha a rendőrség szervezne ilyesmiket. Mindenesetre a honlapodon is olvastam valami ilyesmit, ezért tőled (is) kérdezem, milyen lehetőségeim vannak. Vagy ha nem a rendőröknél, akkor bármilyen megoldás jól jöhet. Amit szeretnék: kevés elmélet, megtanulni rendesen fékezni, meg úgy általában kezelni a motort. Nyilván jó lenne anyagilag sem legatyásodni. Köszönöm a válaszokat!
Köszi!
(tudom, hogy ne adja oda, de mivel nem tartózkodik itthon tényleg tudta nélkül viszik el.)
Köszi a segitséget előre is!
kb. 1 hónapja egy csopperes volt előttem a műszakin, egy amcsiból behozott hondával, amin 3 fényszóró volt...szivatták érte, míg el nem küldött mindenkit a p..csába.
merthogy tamás fél órája beszélt és és a másik végig értette amit mondunk de tamás csak mondta mondta és egyszer csak igy szólt(nincsenek idomok a motoron ezért) Jóhogy főőnem gyullad! és zoltán rettenetesen kiröhögte tamást