hát igazából nekem úgy tanították hogy ha az anyag nyomtatásra kerül akkor 300 dpi-vel kell dolgozni...mert ez a fontos ilyenkor... az alap kép beállítás 72 dpi ha jól emlékszem...ha egy ilyen képet nagyítanál fel az előhivatáskor akkor az szemcsés lenne... de ha a kép 300 dpiben van megcsinálva akkor gond nélkül megy a nyomtatás...és szép képet kapsz
a finn szokásokról és lakásviszonyokról is tudsz mindent? meg az árakról?
am sajna európa még túlzás ... de tervbe van véve... főleg hogy leakarják hozni bécsig a TZSV-t *.* csak előbb a tökét kell megteremteni hozzá...
Nyáron inkább csak Finnországot jártam be...valamennyire... Helsinki-Riihimäki-Helsinki-Kemi-Tornio-Kemi-Oulu-Helsi
nki... így volt az útvonal :)
Vagyis ülj fel mögé pucéran .
már hogy a protektoros ruha
Szuo-jelu-szenkeli így kell mondani csak gyorsan és egybe és finnül őrangyalt jelent :D
A gépem nincs kibékülve az 51000*15000-es képekkel .
a hátsó ülés jól hangzik csak kell szerezni rucit meg sisakot
Lecsengett a kawarina szezon, következik a kimondhatatlan nicknevű dh-rokon inzultálása .
vonattal akarod bejárni európát?fel tudok ajánlani egy hátsóülést az valamivel jobb szerintem
am sajna európa még túlzás ... de tervbe van véve... főleg hogy leakarják hozni bécsig a TZSV-t *.* csak előbb a tökét kell megteremteni hozzá...
Nyáron inkább csak Finnországot jártam be...valamennyire... Helsinki-Riihimäki-Helsinki-Kemi-Tornio-Kemi-Oulu-Helsi
nki... így volt az útvonal :)