szia
jó volt hazajönni.am azért én vettem fel,mert anyám porszívózott és láttam h ti hívtok.mondom akk felveszem.csak mivel ki volt hangosítva halk volt.majd anyuék mennek értetek vmikor aztán elhoznak titeket is.
puszi
Ezt kikérjük maguknak a "pofájának" semmi baja
am dh nyugi ez a komment keresztanyád spontán sziporkázása nyomán készült :D majd valamikor megyünk mi is látogatni ^^ jó volt ma megint hallani a hangod :D
Lujzikával vigyázz ;) pusziiiiiiiiiiii
nem a pofámat törtem össze,hanem a tüdőmet .egyedül a bal csuklóm törött.most már azért kicsivel okosabb lettem .kórházból meg elengedtek,nem megszöktem .nem akartam senkit megijeszteni,de sikerült kellően..azt hiszem
nekem meg jól esett h érdeklődtél, hogy hogy vagyok
Na mivan te balta arcú kórház szökevény! Ezt kee csináni-e? Beszarassuk a többieket? Hát hogy a búbánatba lehet így motorozni,hogy összetörjük a pofánkat? Meeer mennek mint az állat!
Amúgy kibaszottul örülök hogy jól vagy!
semmi.mondom arra sem emléxem h visszaindultunk.az utolsó az h nálatok vunk a lakásban.ennyi.
2 ünnep között jöhetsz.én itthon leszek .bikerinával beszélj,mert lehet ő is kijönne,de akár a többiek is (foregon,gedeon) lehet.jöhettek már bírom a strapát.
az esés előtti rész sincs már meg?
autóval fogok,ha jelentkezik utas elviszem.
holnap nem biztos hogy belefér az időmbe,24-én meg nem illik gondolom,szóval lehet csak karácsony után.
sajnos igen.arra az egyre akarok emlékezni h minek mentem gyorsan.hova a rákba siettem?
amúgy az utolsó emlékem h behívtál hozzátok,mert h elmész felöltözni és anyukád kínált minket,de nem kértünk semmit.utána a következő h egy csővel az oldalamban ébredek,de az akkor volt mikor már 2 hete az intenzíven feküdtem
amikor akarsz.29-én varratot szednek a kórházban,azon kívül bármikor.nem tudom mivel akarsz jönni,de ha kocsival akkor sztem lesz utasod.
Bőny-ből visszafele jövet 11.22.-én beszitált a motor és leestem róla.bekerültem az intenzívre aztán szubintenzív aztán meg kell műteni a jobb tüdődet,műtő,intenzív,szub,osztály és végre hazaértem.hogy pontosan mi történt én nem tudom,mert nem emléxem rá
jó volt hazajönni.am azért én vettem fel,mert anyám porszívózott és láttam h ti hívtok.mondom akk felveszem.csak mivel ki volt hangosítva halk volt.majd anyuék mennek értetek vmikor aztán elhoznak titeket is.
puszi
am dh nyugi ez a komment keresztanyád spontán sziporkázása nyomán készült :D majd valamikor megyünk mi is látogatni ^^ jó volt ma megint hallani a hangod :D
Lujzikával vigyázz ;) pusziiiiiiiiiiii
nekem meg jól esett h érdeklődtél, hogy hogy vagyok
Amúgy kibaszottul örülök hogy jól vagy!
köszy
majd szólok akkor.
2 ünnep között jöhetsz.én itthon leszek .bikerinával beszélj,mert lehet ő is kijönne,de akár a többiek is (foregon,gedeon) lehet.jöhettek már bírom a strapát.
autóval fogok,ha jelentkezik utas elviszem.
holnap nem biztos hogy belefér az időmbe,24-én meg nem illik gondolom,szóval lehet csak karácsony után.
köszi a jókívánságot
amúgy az utolsó emlékem h behívtál hozzátok,mert h elmész felöltözni és anyukád kínált minket,de nem kértünk semmit.utána a következő h egy csővel az oldalamban ébredek,de az akkor volt mikor már 2 hete az intenzíven feküdtem
amikor akarsz.29-én varratot szednek a kórházban,azon kívül bármikor.nem tudom mivel akarsz jönni,de ha kocsival akkor sztem lesz utasod.
mikor mehetek látogatni?
nagyon rossz volt végignézni a mikulásos videókat.elöntött a honvágy.hazaértem és felültem a motorra...és elsírtam magam.nagyon szarul néz ki szegény