De meg vagy bátorodva! Mit ittál tegnap? Boxoló szörpöt?Vagy birkózó málnát?
Amúgy a kawa eddig nem nagyon csinált normális endurokat,sőt egyáltalán nem csinált endurokat.
Hát hogyne csinálna erőnlétet! Ha valamit nem csinál az ember elpunnyad télen. Főleg ilyenkor,mikor mákosbejgli szezon van! 250-es crossokatmár lehet venni olcsó pénzen,ami normális állapotban van,aztán azzal lehet csapatni a susnyásba!
Gondolj bele mekkora lenne,hogy nyáron sportmotorozhatnál,ha bejön a szar idő akkor meg nyomhatnád az erdőbe! Ha lenne enduród,a jövő héten is mehetnél motorozni,így meg várnod kell áprilisig vagy májusig!
inkább kawa mellé kéne valami jó kis kezdő enduró csakhát ugye ahhoz píz is kéne meg ugye már akkor egy pályamotor meg supermoto meg egy kiskutyaf.sza is ...
Én már drifteltettem a gyerekeket a szánkóval! Szar ez a sok hó,de milyen űber fasza lesz a jövő héten ha elolvad! Cukor lesz a Bakony! Lesz ám túlélő túra!
Mi tavaly neki indultunk motorozni,nem tudom hány fok lehetett,de nem volt meleg! Aztán gönyü környékén elkezdett szakadni a hó. Az egyik srác a kipufogó könyökön melegítette a kezeit. Na akkor megfogadtam,hogy mínuszba nem ülök fel a motorra.Így is alig tudok mozogni,recsag ropog mindenem.
amugy sportszeleten élek