Még annyit csak azt többet nem szólok, hogy fagyállót Opelba nem ajánlatos a TESCO-s, hanem a gyári piros színűre esküsznek a szerelők, mert megeheti a hengerfejtömítésed azt annyi... Mennyiségre meg szerintem kb 4-5 liter körül van benne max.
Hát nekem nincs ilyen dekoltázsom mint az előző videon,lehet ez okozza a problémát.
Egyébként az önsúlya 750kiló,de már sem kárpit sem egyéb dolgok,szóval 700 alá biztos hogy befér,azt néhány edzett ember már fejreforditja
egyébként roppant egyszerűen oldom meg,a legmélyebben a tartályból induló cső fekszik,azon a bilincset leszedve kifolyik 2-3 liter(ezt nem értem hogy miért csak ennyi) és 3 liter komoly fagyálló a helyére(-72fok) már elég lesz a -20ra,mert egy hármas aránynál nem lesz hígabb(gondolom nincs benne több sokkal 10 liternél).
Azért örülök neki hogy mindenki a szívén viselte a problémámat
Kedvenc számom! Papa pinguin Asszem egyszerűbb lenne lecsavarni a hűtősapkát oszt 5-6 ember megfogja a kocsit, tetőre rakja, megvárni míg kicsöpög, esetleg kipufogónál megfújni, hogy biztos az összes víz kijöjjön, azt lehet is visszafordítanyi!
A régi Pesti úton (ami Gönyü felé megy) mész kifelé a városból,a hajléktalan szállónál befordulsz jobbra,elmész az aszfaltos út végéig (kb 200 m) ott be a szemben lévő föld útra,az első lehetőségnél jobbra (ez egy Y elágazás) aztán 50 méter után a pálya szélén vagy.
Hát szerintem nem úgy kell elkezdeni az endurozást,hogy szana-szét szopatod magad az első feljáróba. Én is szeretek szenvedni,jobban szeretem az erdei utakat,vízmosásokat. A múltkor elvitt bennünket egy srác Csesznek környékére. Olyan helyeken mentünk,hogy majdnem sírtam a gyönyörtől! Ha gondolod,vagy gondoljátok,a karácsony utáni jó időbe mehetünk egy karikát. Persze csak ha rendbe jön a lábam. Nekem mindegy hol megyek.A sarat szeretem a legjobban,mikor kenődik minden,mint a zsír. A köveket mondjuk már nem annyira,de igazán azzal sincs semmi bajom.
A baracsakiék megint egy más kategória,főleg a Petyus. Na ott komoly bajok vannak a fejébe.
Egyébként az önsúlya 750kiló,de már sem kárpit sem egyéb dolgok,szóval 700 alá biztos hogy befér,azt néhány edzett ember már fejreforditja
egyébként roppant egyszerűen oldom meg,a legmélyebben a tartályból induló cső fekszik,azon a bilincset leszedve kifolyik 2-3 liter(ezt nem értem hogy miért csak ennyi) és 3 liter komoly fagyálló a helyére(-72fok) már elég lesz a -20ra,mert egy hármas aránynál nem lesz hígabb(gondolom nincs benne több sokkal 10 liternél).
Azért örülök neki hogy mindenki a szívén viselte a problémámat
http://www.youtube.com/watch?v...
A baracsakiék megint egy más kategória,főleg a Petyus. Na ott komoly bajok vannak a fejébe.
Remélem senkit nem ábrándít ki, de az észak-afrikai bütykös ásólúd hímek sem vetik meg egymás közelségét: