ááá... ilyesmi eszembe sem jutott...
min. 4-5 napra gondoltam, ebből 2 nap kb azzal menne el, hogy magamhoz térjek a látványtól
idén nagyon remélem, hogy ki tudunk jutni oda... a motorostura-n olvastam, hogy van a közelben 1 szálló, ahol magyar a tulaj + a személyzet 90%-a is + hogy motorosok kapnak kedvezményeket
május elején nyitnak mikor elkezdik takaritani a havat mindig látod a saját honlapjukon ,hogy hány%-os az útletakaritás,akkor nyitott ki az idén mikor a motorostali volt barátin,én kb 1hetet vártam biztató időjárás előrejelzésre,1nap alatt nem járható meg győrtöl -győrig,1éjszakát ott kell aludni a hegy lábánál.
Baszki ha vasárnap normális idő lesz + az aszfalt is olyan akkor szivesen mennék én is monnyuk mikulásruhám nem igen van a fiókban de lehet tudok szerezni ha mást nem egy sapkát
Óóó ba*ki ...
Sorry, hogy nem jegyeztem meg, hogy hívnak.
Néztem a weboldalukat , a 48km-es szakasz, amit kifejezetten a motorosoknak ajánlanak, felkeltette az érdeklődésemet...
+ már próbáltam utánajárni több túrás oldalon, hogy hogy érdemes oda menni + milyen szállások vannak dehát amit eddig képeken láttam a helyről az be*arás...
Az ilyen helyek jobban vonzanak, mint a tengerpart .
képet csinálhatok,mondjuk menet közben nem olyan könnyű rögzítés nélkül,múltkor is gondolkoztam hogy a kuplungos kezemet vagy a gázos kezemet áldozzam fel a fényképezőnek,aztán arra jutottam hogy gáz kell
http://bikersanta.mlap.hu/ Hogy hányan leszünk? Elegen De a komolyra fordítva a szót, valószínű hogy jóval többen, mint ami a listában van (bár az se kis létszám). Sokan még gondolkodnak a részvételen (persze ruha már megvan nekik).
min. 4-5 napra gondoltam, ebből 2 nap kb azzal menne el, hogy magamhoz térjek a látványtól
idén nagyon remélem, hogy ki tudunk jutni oda... a motorostura-n olvastam, hogy van a közelben 1 szálló, ahol magyar a tulaj + a személyzet 90%-a is + hogy motorosok kapnak kedvezményeket