Hír Bálintról:
Még lélegeztetik, és altatják, de csak felszínesen, tehát nem mélyen.
Tegnap lázas volt, 38.5, de mára levitték 37,9-re. A doktornő szerint így normális ebben az állapotban, mert ez jelzi, hogy a szervezet dolgozik.
Anyukája, a déli látogatás után mondta ezt. Kb. 2-3 napig még altatni fogják, mert a doktornő hétfőn túl optimista volt és előbb ébresztette, mint kellett volna, és most ki akarja várni a javulást, nem sietteti az ébresztést.
Hát igen, a lehető legrosszabb helyre tették azt a megállót. Aki aból az irányból jön, a busztól semmit se lát. Számítottam is rá, hogy valaki biztos megpróbálja kikerülni a buszt.
Ja nem volt olyan nagy hely! Gondoltam hogy szencségelsz! Máá meginezek a kecseg autósok! Amúgy az a buszmegálló kibaszott ökör helyen van,meg a busz mögött a ford furgon se tudta eldönteni hogy menjen vagy maradjon.
Eggen! Szarakodtak ott előttem,én meg siettem mint a picsa. Még intettem is hogy bocsesz. Amikor elmentél mellettem,megláttam a motort,akkor gondoltam hogy te voltál.
üdv neked is :)
én sajnálom hogy így kellett közétek jönnöm :(
neked csinált ps-el képet a Bálint ami fent van az iwiweden is? úgy rémlik igen...ha tévedek akkor bocsi :)
ma én is felhivtam anyukáját... és pénteken vagy szombaton én is bemennék...vagy nem tudom nem akarok ott zavarkolodni az a helyzet de nem birnék itthon ülni ugy h nem láttam..
csak már jönne ki onnan a fasz ki van
üdv nálunk Dh unokatesoja bár sajnálom h ilyen körülmények közt kell téged is megismerni
Na ezek a hírek engem is mellbe vágtak.Tegnap este úgy nézett ki a körülményekhez képest jól van.Ma nem akartam bemenni nem akarom a családját mindennap zaklatni ,de csüt vagy péntek biztos bemegyek.
eltudom képzelni milyen lehetett :'( és annyira jó hogy vele voltatok :'( belese merek gondolni mi lett volna ha akkor történik mikor egyedül van :'(
én sajnos ebben a pillanatban nem vagyok olyan erős hogy oda menjek :( és lehetőségem sincs rá...max a jövő hétvégén...de akkor első utam oda vezet még mielőtt haza mennék...Győr úgy is útba esik...
Még lélegeztetik, és altatják, de csak felszínesen, tehát nem mélyen.
Tegnap lázas volt, 38.5, de mára levitték 37,9-re. A doktornő szerint így normális ebben az állapotban, mert ez jelzi, hogy a szervezet dolgozik.
Anyukája, a déli látogatás után mondta ezt. Kb. 2-3 napig még altatni fogják, mert a doktornő hétfőn túl optimista volt és előbb ébresztette, mint kellett volna, és most ki akarja várni a javulást, nem sietteti az ébresztést.
Ez most jó hír csak türelemmel kell várni...
8 után talán többet is tudok mondani...a körülményekhez képest...
én sajnálom hogy így kellett közétek jönnöm :(
neked csinált ps-el képet a Bálint ami fent van az iwiweden is? úgy rémlik igen...ha tévedek akkor bocsi :)
csak már jönne ki onnan a fasz ki van
üdv nálunk Dh unokatesoja bár sajnálom h ilyen körülmények közt kell téged is megismerni
én sajnos ebben a pillanatban nem vagyok olyan erős hogy oda menjek :( és lehetőségem sincs rá...max a jövő hétvégén...de akkor első utam oda vezet még mielőtt haza mennék...Győr úgy is útba esik...