Na gyerekek...
"bikerina"-nak és nekem volt szerencsénk találkozni a "Győr és Környéke Motoros Baráti Kör" 2 oszlopos tagjával... volt időnk átbeszélni múltbéli és jelenlegi tevékenységeiket, amik alapján kénytelen vok megvétózni néhány korábbi rájuk vonatkozó kommentünket .
Többek közt kiderült az is, hogy sokan visszaélnek a nevükkel motoros találkozókon, ami nem tesz éppen jót a "hírnevüknek"...
Ennek is köszönhető, hogy tegnap megváltozott a topikunk neve is (gondolom már feltűnt mindenkinek), mivel sokan ezt a topikot is velük azonosították (pl. a kezdetekkor "ex" is ).
Amellet, hogy továbbra is semlegesen állok a klubbokhoz + hasonló csoportosuláshoz (nem igazán vagyok híve a "kolor" viselésnek), pozitívan csalódtam bennük .
Hát mi lecsavartunk Veszprémvarsányig,aztán ott várt minket egy helyi idegenvezető. Olyan fasza helyeken mentünk,hogy majdnem kicsordult a könny a szemünkből! Én nem fáztam hazafelé sem.
Pár éve majdnem kicsúsztunk az időből 1 felvonulás engedélyeztetésével, az útkezelőktől már megvolt, a rendőrségen meg szabin volt az illetékes & sokat ültek rajta, a végére csak kinyögték, hogyha nem kapnak időben visszajelzést pestről (hihetetlen, hogy 1 győri felvonuláshoz ORFK engedély kellene... ), akkor sincs gáz, vonuljunk nyugodtan, csak ha nincs felvezető rendőraútó/motor, ami biztosítja a kereszteződést, akkor ne menjünk át a piroson...
(hasonlít a tecsos esetemre,amikor limitálva volt a sör,nekünk meg több kellett volna,és a pénztáros nem akart adni,ezért a felénél mondtam hogy ott a vége,onnantól új blokkot kezdjen )
Tudtommal, ha nem akadályozzuk a forgalmat (+nem megyünk át tilos jelzésen), nem kell engedélyeket beszereznünk sem a győri, sem az országos közútkezelőtől... Épp ezért rendőri felvezetés sem szükséges...stb.
Csak úgy mellékesen kérdezem az engedély kérelmet ki adta be és hova, és milyen néven milyen szervezet nevében. Mert mikulás ide mikulás oda a rendőrség jelen lesz.
"bikerina"-nak és nekem volt szerencsénk találkozni a "Győr és Környéke Motoros Baráti Kör" 2 oszlopos tagjával... volt időnk átbeszélni múltbéli és jelenlegi tevékenységeiket, amik alapján kénytelen vok megvétózni néhány korábbi rájuk vonatkozó kommentünket .
Többek közt kiderült az is, hogy sokan visszaélnek a nevükkel motoros találkozókon, ami nem tesz éppen jót a "hírnevüknek"...
Ennek is köszönhető, hogy tegnap megváltozott a topikunk neve is (gondolom már feltűnt mindenkinek), mivel sokan ezt a topikot is velük azonosították (pl. a kezdetekkor "ex" is ).
Amellet, hogy továbbra is semlegesen állok a klubbokhoz + hasonló csoportosuláshoz (nem igazán vagyok híve a "kolor" viselésnek), pozitívan csalódtam bennük .