ilyenkor aludni?
tv-zni meg megint nem érdemes,mást sem hallok csak azt a pécsi tudományegyetemes dolgot.aki még nem tette volna szokjon le a tv-ről.káros az egészségre.
na mindegy,jóccakát
Jah, én is így vélem.....4-5 motorral már én is elégedett lennék...sport a pályára, egy enduro, egy quad, egy jégmotor, valami naked motorozgatni és egy maxirobogó közlekedni....na meg mondjuk egy jet ski és egy hószán.
mindenhova. (sulibajárni,pályázni,túrázni,terepezni,
streetfighterkedni,gyorsulni,lassulni( ,jégmotorozni,sze
rpentinezni)
hirtelen ennyi jutott eszembe.olyan 4-5 motor már kiszolgálná az összes célomat
Ha rám gondoltál Drága, akkor ezek nem kifogások, hanem tények...
Majd ha meglesz a második motorom, ami nem sporteszköz, hanem valami közútra való valami....
Amúgy a "joba" az jóban
Sziasztok, én sem vonulok mikulás jelmezben....fényszórók, tükrök, indexek, rendszám és forgalmi nélkül elég hülyén néznének rám a sünök...
Na meg ez az évszak nem a sportmotoroknak való.
job alsó sarok derék tájt
és köszönöm sztem qva jo lett imádom
miku vonulásra mert gyertek elintéztem h szabadnapot kaphassak ugyhogy ha nem megyünk vkit nagyon megverek!
Az van, hogy én nem olyan régóta motorozom. Legalábbis komolyan. A sportmotor-t meg alig egy éve nézegetem. Mikor próbáltátok összeverbuválni őket? Talán meg kéne próbálni még egyszer . . .
Egy segítőt kérnék akinek van utánfutója!Mivel a kis betegünknek tropa az összes mocija ,pontosabban az egyik darabokban a másik tropa így nem lesz mivel mocorognia ha hazajön.Szóval össze akarom építeni az RS ét de kosárban van és el kéne juttatni hozzám a vasat.Vonó horgom van de futóm nincs!E hez kéne segítség!
közutravalo vmi? érdekes meglátás...
.I..