Hi!
Ha én is érintett vagyok, akkor egyáltalán nem baj, sőt nagyon jó 5let!Én még azt is ráírtam volna, hogy "üdv a klubban!"
Tudom, hogy most még nem vicces, de ha majd felépül, előbb-utóbb azért máshogy tekint talán a dolgokra.
Sziasztok!
vettem egy képeslapot amire ráirtam a neveteket remélem nem baj!egy maci van rata ami bevan kötözve alá meg az van irva h "gyógyulj meg minnél hamarabb" ma beviszem neki!
Ó basszus, mi volt itt 7gévén?
"dh" a CB-s srác? Nem ismerem személyesen, de érdekelne, mi volt... Ő szentiváni nem?
kalev v. gedeon, dobnátok 1 mailt?
bollagyuri@freemail.hu
Köszöntem & jobbulást!
Bálintnak jobbulást! És ha beszéltek vele, adjátok át hogy nagyon remélem, hogy mielőbb rendbe jön! a Következő találkozón is szükség lesz egy favágóra!
Az anyagi az le van szarva de ha a fos út miatt egy élet veszik oda!Akkor mit csinálnak?A kocsim útán fizetek fél évre 7000 sujadót + minden egyes liter benzinből 50 forintot adok az útalapba!Menjenek a gecibe!
olyasmi lesz,mondjuk ha már ott tartunk hogy ez lesz a legnagyobb gond akkor a közútfenntartónak lehetne továbbítani a kapott csekket.
az a rész kivételesen rossz,és sokszor kint volt a korlátozó tábla,viszont 1 éve nincs(hivatalosan,nem ellopták)
Ha én is érintett vagyok, akkor egyáltalán nem baj, sőt nagyon jó 5let!Én még azt is ráírtam volna, hogy "üdv a klubban!"
Tudom, hogy most még nem vicces, de ha majd felépül, előbb-utóbb azért máshogy tekint talán a dolgokra.