a halott aksit nem véletlenül hívják halottnak
a cellazárlatos aksit otthagyhatod ahol veszel egy másikat
a szulfátos aksit inpulzus töltéssel lehet megjavíttani de nem lessz ojan mint újkorába
meg ottvan még a régen használt teknika az ujra savazás
ezek a gondozásmentes aksik nem javíthatók meg nem is birnak ojan sokat mint a régebbi savazható aksik
én régi fajtát akartam venni a motorba de nem fért bele ezért kellett venni gondozásmentest amit gondozni kell ha nem akar valaki minden szezonra ujat venni
Mivel ez csak töltő, így csak a relativ alacsony töltőáramot kell elviselnie a kábelnek, arra meg elég, persze egy starteres töltőnél kell a kábel vastagság
"A pálya az út A folyamat már ismert, de bevált: elkészíteni egy sikeres versenygumit, majd ezt enyhén módosítva szupersportos utcai gumit kapni. A Metzeler ismét ezt az utat járta.
Metzeler Racetec K3, 2010es
nah de jó akkor add el nekem az a baj hogy gondolom az is csak ilyen szezonális akció volt pedig vennék én is olyat gs fórumon is említették hogy jó a cucc
Fore én a multkor szintén lidlben vettem teljesen automata 6/12V , halott akksit is lehet vele éleszteni. 4900 vagy 5900 volt, érzékeli a zárlatot, ha forditva teszed rá lekapcsol és mutatja, van külön opció hideg időben töltésre, nagyon faja, multkor bömöst kellett feltöltenem, mert addig babráltam rajta hogy lemerült
a cellazárlatos aksit otthagyhatod ahol veszel egy másikat
a szulfátos aksit inpulzus töltéssel lehet megjavíttani de nem lessz ojan mint újkorába
meg ottvan még a régen használt teknika az ujra savazás
ezek a gondozásmentes aksik nem javíthatók meg nem is birnak ojan sokat mint a régebbi savazható aksik
én régi fajtát akartam venni a motorba de nem fért bele ezért kellett venni gondozásmentest amit gondozni kell ha nem akar valaki minden szezonra ujat venni
veled mostmár pont olyan motorozni mint az nsr-rel.
mire elindulnék,hulla vagyok
Metzeler Racetec K3, 2010es
http://www.lidl.hu/cps/rde/xch...
mijen aksi töltőd van most?