Úgy szokott lenni,hogy kimész,feliratkozol egy embernél hogy melyik motort vagy motorokat szeretnéd kipróbálni,kapsz egy időpontot,sorba állsz,vársz,vársz,vársz,és egyszer csak a kezedbe nyomják a motort. Mész két vagy három kört a cross pályán,aztán megállsz és átadod másnak a motort. Aztán sorba állsz egy másikért,és kezdődik minden elölről! Azért csak 2-3 kör,mert más is szeretne motorozni,te meg úgyse tudnál többet menni,mert puding vagy!
sajnálhatnál azért egy kicsit.. mert tee 6órát dolgozol még én 8at sőőőt még aludni se hadják a embert éjszaka meg reggel igy meg aztán pláne nem vagyok vmi fitt...
megint kezdődik a kawa elleni harc figyu simoval leverünk mindenkit mint a szar
estét elmebetegek...
pi..áért irtok ennyit.. csupán fél órámba telt visszaolvasni..
no vasárnap a lidl (biluxnál) parkolojába talizzunk... és ha lehet olyan 1körül..
exet imádom hiába nagypapi..
a kisfiuk meg szotfogadnak és vasárnap kitolják a kawát a lidl parkoloba és viszik anyát egy-két körre
amugy decembertől már én is hétfőtől vasárnapig dolgozom szal meg tudom érteni foregon bácsit
amúgy kösz az infot.és jogsi kell-e?(logikusan nem kéne...)
megtaláltad az ikertesóm?
király lett köszyyy
megint kezdődik a kawa elleni harc figyu simoval leverünk mindenkit mint a szar
egyébként ugye ki kell kötni hogy nem ér ott teremni és elbújni a pontosan érkezők elöl majd,mert erre is volt példa a történelem során...
(azt mondjuk elfelejtetted említeni h szombaton nem dolgozol )
pi..áért irtok ennyit.. csupán fél órámba telt visszaolvasni..
no vasárnap a lidl (biluxnál) parkolojába talizzunk... és ha lehet olyan 1körül..
exet imádom hiába nagypapi..
a kisfiuk meg szotfogadnak és vasárnap kitolják a kawát a lidl parkoloba és viszik anyát egy-két körre
amugy decembertől már én is hétfőtől vasárnapig dolgozom szal meg tudom érteni foregon bácsit
mert a másik nyíltnapra elég jó ajánlatot kaptam