Cöcö.....Már miért élnék a holdon?
Mert nem tudom, milyen az a spanyol matrica?
Utoljára ilyen fényezést asszem 2005-ben vagy 2006-ban láttam brno-ban, a gp-n, a boxutcában, akkor még volt ilyen fényezésű yamaha asszem....de megkeresem a képeket, hogy bizti legyen.
Az ilyen méretű motorokat pedig utoljára 16-18 éves koromban nézegettem ...az meg már nagyon rég volt...
Azóta szelektív lett a látásom...
Tehát bocsánat érte, hogy nem tudtam, milyen a spanyol matricás aprilia.
Engem igazából a kipu márkája érdekelt volna...mert csak annyit láttam, hogy karbon ovál és szép, ámde V2-es hangja van.
Megkérdeztem volna magam is, de mire odaértem volna hozzá, már elhajtott...
Nem, nem elég annyi, hogy valami, amitől picit erősebb....
MEGTALÁLTAM! Ez volt az a bizonyos árok,a második képen meg a Béla ahogy próbálja rávenni magát arra,hogy átmenjen rajta! A végén állt az aljába vagy 20 percig az iszapba.Még kérdeztem is tőle,hogy kiszedjünk hanyistók?
Szerintem nem fognak szólni a kabátér,meg a páncélér sem. Mindenki a saját felelősségére használja a motorokat. Az utolsón volt olyan gyerek a ki farmerban ment.
írtam neki e-mailt.már csak várni kell h válaszoljon.ha elfelejtene írni,akk jön a B terv .
http://hu.viper-design.sk/
ilyen az enyém...
Mert nem tudom, milyen az a spanyol matrica?
Utoljára ilyen fényezést asszem 2005-ben vagy 2006-ban láttam brno-ban, a gp-n, a boxutcában, akkor még volt ilyen fényezésű yamaha asszem....de megkeresem a képeket, hogy bizti legyen.
Az ilyen méretű motorokat pedig utoljára 16-18 éves koromban nézegettem ...az meg már nagyon rég volt...
Azóta szelektív lett a látásom...
Tehát bocsánat érte, hogy nem tudtam, milyen a spanyol matricás aprilia.
Engem igazából a kipu márkája érdekelt volna...mert csak annyit láttam, hogy karbon ovál és szép, ámde V2-es hangja van.
Megkérdeztem volna magam is, de mire odaértem volna hozzá, már elhajtott...
Nem, nem elég annyi, hogy valami, amitől picit erősebb....
hihehetlen mire képes 10 sör mellé pár viszkikóla