ja nagyjából ráérek,csak az időjárás...majd meglátjuk,lehet nem bírom ki mégse idén és felrakom rá az "új" papucsot hátra
egyetem annyiból más,hogy vannak kötöttségek,de önállóbb vagy.
Hát látod....erre megint azt mondják az okosok, hogy ha "csak" utcán használod "normál" körülmények között, akkor mehet a félszinti....azt még kevésbé csipegeti, mint a full szintit....érdekes, hogy az ásványi olajokra ma már azt mondják, hogy ne...de nekem egy régi barátom, aki vérprofi és a Yamahánál dolgozik, azt mondja tuti az ásványi....csakhát az üzlet, a divat, a trendek....és máris a fullszintetikus olajnál tartunk.
Én már többször belemélyedtem ebbe az olaj témába, de mindig rádöbbenek, hogy milyen keveset tudok és mekkora a zavar...mindenki mást mond.
De az tuti, hogy azzal kárt nem csinálsz, ha gyakran cseréled.
Szóval nyomass bele 5100 10W40-et és majd megbeszéljük, mit tapasztaltál.
Beállni nem fog tőle az biztos!
Aszondják az okosok, hogy utcára 7100, de ha jól láttam, abból nincs 10W40, csak 20W50....ammeg sztem inkábbb alacsonyabb fszámhoz passzol....
Én megmondom az őszintét, bárkit kérdezel, mindenki mást mond...nézz csak bele itt a fórumba, ami az olajról szól....mint valami szappanopera.
Szóval én sem tudom megmondani Neked az okosat, de az tuti, hogy a Motul nem gagyi márka, abból beleteszed a 10W40-et, nem használod 0 fok környékén és 40 fok melegben nem pörgeted szét, 6000-enként lecseréled, tuti hogy nem lesz baja a motorodnak.
Én idén majdnem 1000 km-enként cseréltem... de az az 1000 pályán volt, csak magas fordulaton.
fót.pest+20km K-re,győrből 140 kb...
egyetem annyiból más,hogy vannak kötöttségek,de önállóbb vagy.
Én már többször belemélyedtem ebbe az olaj témába, de mindig rádöbbenek, hogy milyen keveset tudok és mekkora a zavar...mindenki mást mond.
De az tuti, hogy azzal kárt nem csinálsz, ha gyakran cseréled.
Szóval nyomass bele 5100 10W40-et és majd megbeszéljük, mit tapasztaltál.
Beállni nem fog tőle az biztos!
mondjuk nem volt rossz időszak
Én megmondom az őszintét, bárkit kérdezel, mindenki mást mond...nézz csak bele itt a fórumba, ami az olajról szól....mint valami szappanopera.
Szóval én sem tudom megmondani Neked az okosat, de az tuti, hogy a Motul nem gagyi márka, abból beleteszed a 10W40-et, nem használod 0 fok környékén és 40 fok melegben nem pörgeted szét, 6000-enként lecseréled, tuti hogy nem lesz baja a motorodnak.
Én idén majdnem 1000 km-enként cseréltem... de az az 1000 pályán volt, csak magas fordulaton.