mi 5kor még úton voltunk.olyan 6-fél7 fele értünk haza...én nem panaszkodtam,de bikerina .mondjuk pulcsi kellett volna.vasárnap mikor?mi kb fél 12 körül lehettünk ott
Ez az emil nem kopog,hanem ajtóstul ront a házba! Vagy ahogy a besenyő pista mondta,ajtóstul rontok a szádba. Margit a szádba vezető út,pofonokkal van kikövezve!
Mind a kettő csinál,csak a gimex egy kicsit drága. A Likócsihoz ott kell bemenni,ahol a régi pecsenyesütő volt. El az utca végéig,és ott a bal oldalon lesz. Régebben ott csináltattam a gépekhez a csöveket.
Ez amit én mondok,az eto stadion után a gokart pályánál kell balra kanyarodni,abba az utcába volt a bal oldalon.De mondomén kb 5 éve csináltattam ott.Nem tudom még megvannak-e...
Simo győrbe,a gokarpálya körül van,vagy legalábbis pár éve volt egy hidraulika cső gyár,nekem a régi 10-esemre ott csináltak fékcsöveket,a gyáriak alapján.A gyári 20ezer lett volna,ott megcsinálták 2500ért.Szerintem egy próbát megérne...
Mi ez itt kérem, vadnyugat? Reggel majdnem megtorpedóztam a keresztben álló sündőrautót az S-kanyarban.
vasárnapról még a héten értekezünk...csak legyél itt
milenne ha elmennénk hántára
rally verseny lessz vasárnap