9:30ra a parkolóban .a bulizás a te döntésed.a vasárnapi meg kötelezően választható .
vazze mire a 4.re felkepeszt valaki .nekem emeletenként meg kellett állnom,mert lemerült a pészméker
jah vasárnap.. én támogatom a 11et..aki szombaton bulizni megy az haljon meg mi reggel mikor felkő kelni...meg amugyis tudod h nekem a 12óra alvás kötelező különben olyan vok mint a mosott f.s!simo és is panelba lakom a 4. emeleten ugyhogy én formában vagyok nagyon...
ma láttam a Rékát (Sv-s csajszi), foregont munkába menet, Simot dugoval a fülin a bolt elött mászott el és szégyelje el magát amiért nem látogatott meg... és dh is tiszteletét tette nálam
akkor nő a fogyasztás meg többet pörög.egyiket se akarom.
viszont mivel tényleg esedékes a lánckerék csere hátra eggyel nagyobb az nem lenne olyan nagy változtatás de talán megérződne már
egy 100nál nyomatékos nsr-t vagy ha ez könnyebben kivitelezhető akkor egy 250 ill 400 sor4es sport masinát ezért cserébe
de hogy könnyűt is mondjak vasárnap egy csesznek-karikára valami igazi motor
öö nemvagyok érzékeny lelkű csak leírtam hogy miért tart miden órákig nekem ha motorozásról van szó és ha apám itthon "dekkol" (kocsi ilyenkor garázsban hálistennek...)
..hiányzik a nyár
9:30