azzal te max az Apriliát vezetheted .azon meg vagy nem előzöl (nemcsak a kanyarban máshol se) vagy simán beveszed a kanyart .bár most már másik gumi van rajta.mer ami az övé volt az van most a CB-n.
arra a csészealjra célzol? "jó kaszni,jó sofőr,nincs kockázat" .miután megkapod a kis kártyádat rajta a:Vezetői Engedély felirattal egyből elfelejted h párhuzamos közlekedés meg blablabla .
huuuu de félek . "még mindig itt vered a nyálad" - te nem a youtube-on vagyunk .nem muszáj ám felülni rá .max legközelebb nem kell vigyáznom motorozás közben .a Csesznekes előzés hazafele mondjuk komoly volt
megkapod ne aggodj csak kerülj a szemem elé! lesz ám jajjgatás...és szégyeld magad h még mindig itt vered a nyálad! inkább ülnék egy traktorra mint a te biciklidre..pfff
Úgy értettem, hogy ilyenkor már ritkábbak az események, összejövetelek, esetleges közös gurulások . . . Egyébként még én se fejeztem be ezt az évadot. Vasárnap is mentem szűk 200 km-t.
De már öreg vagyok és félős, úgyhogy ha leesik az első hó, akkor elrakom a gépet.
Ők viccesebbek
amikor Trabanttal mennek az is komoly:
Holló:-Megint nem tudom hol vagyunk bazd meg.
Szabó:-Hagyd a picsába!
Holló:-Én integetek, a faszom.
...
Holló:-Hú itt a végét el kéne kapjam.Figyeld ezt a lassítót megkeresem,azt baszottul elmondom utána neked...(lapozgat)...ja ez Egerbakta bazd meg.
Amúgy valahol árultak olyan szettet amit lehetett méretre szabni meg minden. Voltak hozzá idomok,meg cső is. Valakinek csináltunk mi ilyet,csak már nem emlékszem hogy kinek. Majd minnyá töröm a kis okos fejemet. Nem futok neki a falnak,mielőtt valaki megkérdezné!
nagyon meleg van a takaróm alatt