totál félreértettél pont azt írtam hogy lehetőleg NE a városba, a cseszneki út meg már élvezhetetlen ilyenkor csúszik vizes stb és így sztem nem a tájat figyeled , hacsak nem 20-al mész fel de azt azért kétlem
városba nem megyek többet ..főleg ezekkel a kalev "menjünk amerre zöld van" NSR-el és a foregon "én fel nem áldozom magam" CBF-el .ha arról van szó tudom hozni bikerinát is...bár lehet addig könyörögne, míg fel nem ülhet a Kawára .
Csesznek mindig élvezetes .legalább is én nem azért megyek,mert:'hopp itt egy kanyar,elfordulok lapon' hanem mert szép .amúgy vasárnap ráérek
baszki mivolt itt ma
... izé hétvégére 12-13°-ot mondanak mit szólnátok egy közös guruláshoz? lehetőleg monnyuk ne a vársoban meg sztem csesznek se lenne tól élvezetes , de mittomén valamit kitalálnánk Szerintetek?
MotoStyling.hu-n nézted már? Vannak motor specifikus szettek + olyanok is, amit neked kell összelegózni, de sztem az felejtős, mer' hatalmas szívás, meg ha vmit elcseszel, elég nagy ára lesz.
Hamár cseréled, a gumi fékcsövet + felejtsd el !
Csesznek mindig élvezetes .legalább is én nem azért megyek,mert:'hopp itt egy kanyar,elfordulok lapon' hanem mert szép .amúgy vasárnap ráérek
... izé hétvégére 12-13°-ot mondanak mit szólnátok egy közös guruláshoz? lehetőleg monnyuk ne a vársoban meg sztem csesznek se lenne tól élvezetes , de mittomén valamit kitalálnánk Szerintetek?
mellesleg kalev: .Boldogot.Igyál helyettem is.ha meg nem ma tartod akk
Hamár cseréled, a gumi fékcsövet + felejtsd el !
remélem azért érzékelitek milyen motor van a vidin...
meg aztán kisfiu párti vok