Kocsma oldalába raktuk le őket, a mocikat nem hinném, h látták. Minket vettek észre, meg a sisakokat. Felhívtam Győrben egy nagyon jó barátomat, aki nyomozóként dolgozik, azt mondta nem lesz belőle semmi. Ha mégis, akkor meg keressem meg.
Az esés óta még mindig fáj a nyakam meg a fejem. Kell egy nyakmerevítő asszem...
Tud vki Győrben olyan boltot, ahol TEMPO kártyát elfogadnak, és lehet ilyesféle felszerelést vásárolni?
Rendőr: - Gondolom nincsenek papírok a motorokon.
Haver: -Van amelyiken van.
Rendőr: -Ne is álljanak neki kamuzni, mert elkobozzuk a motorokat...
Mindenki: -Hoppá...
Így zajlik...utána lefényképezték mindegyiket. De korrektek voltak, mert nem volt nálunk személyi meg ilyenek, és nem vittek be...
Bakony nem jött össze... kurva nagy volt a sár... estünk keltünk...
Tényőig jutottunk, onnan Baráti, aztán haza. Miután a sünök leigazoltattak mindenkit...
Nekem van egy B Corsám...
Full alap, de semmi sem romlik el rajt...
Nem is tud, mert nincs benne semmi...
Annyira alkap, csoda, hogy motor van benn...
De imádom...
Ami a kormány belső felére megy felfogatás,azt nem lehet rátenni,mert vastag a kormány. Ez a kézvédő szerintem a vékony kormányra van,az enyém meg a vastagabbik fajta,magura. Van olyan kézvédőd ami jó rá?
Az esés óta még mindig fáj a nyakam meg a fejem. Kell egy nyakmerevítő asszem...
Tud vki Győrben olyan boltot, ahol TEMPO kártyát elfogadnak, és lehet ilyesféle felszerelést vásárolni?